casnicutze sexy (102)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mai rabdare am.chiar prea multa simt cum o face intentionat.faza cu trimisul in camera lui nu tine.
Pt ca-l doare la basca!in camera lui are de toate.de la tv la jocuri pe calculator,jucarii si chiar ii face placere cand il pedepsesc si-l trimit acolo
Astazi scot tot din camera lui.O sa-i las doar patul si atat.Si-a carat din camera de joaca toate tampeniile.Astazi va avea o surpriza cand va veni de la gradi si va gasi doar un pat gol fara tv,fara calcul.fara jucarii
De azi am decis sa-l ignor.Il las sa urle,sa tipe dar ce ma fac cand e vorba de imbracat si el se dezbraca,de mancat si el nu vrea,de culcat si el sare in pat,de citit poveste si el arunca cartea,etc??!!??!!
Cine greseste si unde?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami, rabdare , rabdare, multa rabdare.da daca-l intrebi de ce plange , asa fara motiv, ce spune?

cuscrelor unde sunteti?
banano tu pe unde esti?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Cami, eu nu stiu ce sa zic. dar iti doresc muuuuulta rabdare si desigur ca tu ai dreptate

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Miki,arata apetisant tot ce ai facut tu acolo! Asteptam finalul. Era s-o comiti cu ontorsul oalei!

Cami,eu te-as intreba doar atat: tu cum reactionezi in situatiile descrise de tine?

Bianca,eu am aparut,dar cuscra mea?

Georgi,bafta multa la tuns. Iti faci si poze,da?

Eu m-am vopsit aseara.Mi-am tras un blond peste ce aveam si mi-am mai deschis un pic nuanta care o aveam.Data viitoare cred ca-mi iese blond de-a binelea.Asa ca...Banana...da-i bataie numai cu vopsea fara nici un fel de decolorant...In 2-3 ture te faci cea mai blonda dintre blonde.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Miha si Danelutza, mi-ati dat reteta, m-ati sfatuit cu amestecul ala si m-ati lasat balta.
Noroc cu Georgi c-a fost pe faza si-am intors oala la timp

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

l-au descalificat pe Moga!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

Miha si Danelutza, mi-ati dat reteta, m-ati sfatuit cu amestecul ala si m-ati lasat balta.
Noroc cu Georgi c-a fost pe faza si-am intors oala la timp

Hai ca data viitoare vin la tine si-l facem impreuna1

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Miha-Chiar sa vii. Mai invat si io sa fac prajituri

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

l-au descalificat pe Moga!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

beeey, baga detalii, ca mor de curiozitate!!!

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,pai cum sa reactionez? uite asa:ii spun odata,de 2 ori,de 10 ori sa se potoleasca si-n acelasi timp ii explic ce si cum sta treaba(foarte calm);apoi trec la amenintari de genul o sa stai la colt,o sa pleci la tine in camera,s-a terminat cu cumparatul de jucarii,o sa ti-o iei,etc
apoi incep sa tzip si eu.asta dupa ce mi-am epuizat toate armele
stiu,imi ies din pepeni(mea culpa) dar nimic nu functioneaza
l-am si ignorat.chiar sambata mi-a facut o criza in magazin ca nu-i iau nu stiu ce plastelina cu sclipici.Era foarte scumpa si in acelasi timp o tampenie.S-a trantit pe jos,a sters planseul cu hainutele,l-am luat de o aripa si am iesit din magazin.A urlat pana acasa(15 min sa zic) apoi cand am ajuns in fatza casei a tacut instant.
De azi punct.L-am lasat dimin. la gradi fara sa-l pup,fara sa-i zambesc,fara sa-l iau in brate
Imi e teama sa nu cad pe panta gresita sa "terorizez" copilul cu indiferenta mea si sa nu cumva sa-i implantez ideea de "mama nu ma iubeste"
Hai ca va inebunesc...dar chiar sunt stresata si necajita.

ce eurovizion banana? spune si la je ca eu la mine nu arata nimic...

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput