FIV 102

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Kora,tu cand incepi ?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cris eu mai trebuie sa ma duc marti pt analiza de progesteron si dupa aceea am sa vorbesc cu dr. T sa vad cand ne putem intalni sa ii arat analizele si sa stabilim cand incepem.Tu ai stabilit cu dr. cand faci ET?Care e perioada optima cand se face ET?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Kora,luna asta cred ca nu fac ET pt.ca vrea doctora sa vada cum se dezvolta endometru fara tratament,si sincera sa fiu nici eu nu vreau sa ma grabesc pt.ca am embrioni de 10 si 9 celule congelati si chiar nu vrau sa risc nimic cu endometru.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Cris lasa ca nu mai conteaza o luna de asteptare...va trebui sa ii spui cand vei face ET sa iti dea ceva pt endometru,sigur acolo a fost problema si daca vei rezolva asta,ET-ul sigur se va lasa poate chiar cu gemeni

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Kora, te rog frumos, cand te duci la dr.T cu rezultatul de la analize,sa-l intrebi el ce tratament de sustinere da dupa ET? Eu sunt stresata acum de gandul ca nu o sa tin sarcina, pentru ca eu am pierdut 3 sarcini pana in 6 saptamani.Merge pe schema doar cu utrogestan pana la test, mai da si altceva?Ma gandesc ca pregnyl n-are cum sa dea.
Stiam ca cele mai bune perioade din an pentru fiv sunt primavara si toamna, dar nu stiu de ce.
Shery,multumesc de raspuns.Stai linistita ca dr. Dascalescu este buna,au reusit multe fete si cu ea.

Mergi la inceput

Dana am sa il intreb,dar eu nu voi ajunge la el mai degraba de peste vreo doua saptamani.Stiu ca da utrogestan intravaginal si pregnyl pt sustinerea sarcinii,dar nu stiu exact dozele.Care a fost explicatia pierderii sarcinilor, endometrul prea mic sau...?De data asta trebuie sa fie bine!Iti tin pumnii stransi!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

N-am avut nicio explicatie, tocmai asta este problema.Toate analizele au iesit bine sau cele care au iesit cu igg pozitiv nu mi-ar fi facut probleme in asa hal incat sa pierd sarcinile.

Un nou capitol103

Mergi la inceput