FIV 102

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Marrina- vad ca ti-au raspuns fetele .Mie de ex.mi-au facut si analize de sange de fiecare data cand faceam si eco sa vada nivelul hormonal si in functie de ala mi se marea sau micsora doza.Da' cate case atatea obiceiuri....e mai bine ca nu te tot inteapa ca mie mi s-au ascuns venele de atata gaurit.
Moniland,Pussi

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachiiiii ete ca ma roade,,ma roadeee ca nu's bune nici alea medicinale
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Fetelor sa ma lamureasca si pe mine cineva ca ma ia durerea de cap rau de tot, cu mult inainte sa ajung la stimularea propriu-zisa.
Dipherelin-ul se face dimineata sau seara, sau nu are importanta? Sucutanat se face numai in colacel sau si in mana? Seringa trebuie sa fie din cea pentru insulina (mi mi se pare ca nu incape) sau poate fi si o seringa obisnuita de 2 ml.
Mie dr. mi-a scris decat subcutanat si la aceeasi ora, asa ca asistenta mi l-a facut in mana, cu seringa de 2 ml, subcutanat si la ora opt seara ca era singura ora la care ne puteam vedea sigur in fiecare seara). Am procedat corect?
Va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Liana, mai stii cand ai fost tu cuminte si ai scos pe de la semnatura? Vad ca a fost de bine si a acum esti .
Nu-l mai pomeni, te rog eu ; editeaza si scoate-l de acolo si in viata de zi cu zi uita-l; eu stiu bine cum este vorba asta ca si cum ai spune ceva banal si hazliu dar lasa-l, nu-l mai chema ca sa-ti fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu am facut Diphereline-ul in burta si l-am facut in fiecare seara la 10. Mie mi s-a spus ca trebuie facut la ceeasi ora, dar nu mi s-a specificat dimineata sau seara.

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariela, dipherelinul nu conteaza ca-l faci seara sau dimineata, important e sa fie facut la aceeasi ora. Eu la primul tratament l-am facut dimineata, iar la al 2-lea seara. Si acum tot seara il fac pentru ca fac stimularea dimineata si in capul meu nu prea se impaca inhibarea cu stimularea pe la aceeleasi ore. Am zis sa la vreo 12 ore sa-si faca efectul stimularea pana nu o inhib.
Dipherelinul se face subcutanat si de obicei in burtica pentru ca e mai usor sa-l faci singura. Cu o mana prinzi colacelul iar cu cealalta bagi acul. Dar daca nu ti-l faci tu sa ti-l faca unde te doare mai putin. Seringa e cea de insulina. Stai linistita ca incape pt ca si seringa si dipherelinul au 1 ml.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Marina eu am luat toata perioada FIV-ului tratamentul pt tiroida (respectiv L tyroxin 25 pt hipotiroidie) cu acordul profului. Ia tratamentul in continuare pt ca o dereglare a tiroidei nu ar fi benefica in aceasta perioada.
Sheri vad ca programarea pt punctie s-a aranjat sper sa fie si proba la inaltime .
Moniland cu tratamentul esti destul de avansata, tin pumnii sa fie bine.
M Oana sa inteleg ca intri in cursa?
MRL inca la stadiul de documentare , sper de data asta sa ne spui cand te hotarasti. Stau cu ochii pe tine.
Puiramy asteptam vesti in continuare.
Gravidutelor: Lachi , Andicu , Aniast, Liana si toate celelaltela burtici.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dj
ma razgandii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Teodoran si Moniland - Multumesc frumos pentru raspunsuri. Acum m-am linistit; mai aveam putin si credeam ca fac tratamentul degeaba, dar oricum asta era si nu aveam de gand sa-l intrerup pana nu vorbeam cu dr pe 14.02.
Moniland - Pentru inhibare si stimulare nu ti-a spus clar cand trebuie sa faci tratamentul? Eu am zis ca data viitoare intreb de toate alea si nu plec de acolo pana nu ma lamuresc ca astea doua zile au fost groaznice.
De maine o sa o rog pe asistenta sa-mi faca cu seringa de insulina. In seara asta a atasat la seringa de 2 ml, acul de la seringa de insulina si mi-a aratat inca o data cum se face subcutanat (Ca sa se linisteasca stresanta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariela, mi-a zis sa fac la ore fixe.

Si daca tot am vorbit de ore fixe tocmai mi-am facut dipherelinul cu o ora mai repede . Am vazut 21,30 in loc de 20,30.
Vreau concediu, vreau relaxare si vreau hormoni linistiti.

Monica

Mergi la inceput