FIV 102
Raspunsuri - Pagina 24
dana p. spune:
Sheri, bravo tie ca ai fost productiva!Ce tratament ai facut acum, tot cu menogon, dar cate pe zi, tot 3?
cris86 spune:
fetelor,ieri mi-au venit rusii dar fara dureri si acum m-au apucat niste dureri de burta si de spate de ma cocoseza . Sunt normale durerile astea?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
MadalinaM spune:
Cris86
poate e o varza in capul meu...dar am citit ca, in general, durerile sint datorate contractiilor muschilor. In cazul asta uterul-f solicitat si el in timpul FIV poate are mai mult de muncit pt a elimina mucoasa formata...daca o sa ai si cheaguri atunci incercarea mea de explicatie poate ti se va parea mai plauzibila.
Ia analgezice!
Sheri...si endometrul? cit era?
Ieri, pe la 14, Fraila, cum ii zici tu, era o dulce fara nici o interv din partea mea! doar o rugaminte, sa-mi schimbe Diphe, tocmai luat de la Guily fiindca expira in martie(eu am tratam in per febr-martie) si cum nu vreau sa am nici un pitic pe creier mi l-a schimbat! Acum sint supeeeeeeer datoare fata de ea!
BAFTA!
KoraPop spune:
Bravo Sheri!!!Endometrul cat era?Iei maca in continuare 3-4 pastile/zi?I-ai zis lui Marinescovici despre maca,sau acesta e doar secretul foliculasilor tai viteji???Daca aseara ati prestat e fix bine ca de azi sa va puneti pofta in cui si dumineca sigur vor fi acolo proaspeti si nerabdatori sa penetreze membrane de foliculi !!!!
Kora
marrina spune:
Intalnirea cu dr. M a decurs foarte bine si, dovada, am intrat in cursa. Pentru ca era ziua 2 am inceput inhibarea (mi-a facut si eco, galuscuto). Prima injectie cu Diphereline. Asta inseamna protocolul lung? Ma lamuriti va rog ce urmeaza dupa ecografia din ziua 10 (ca sa stiu cum pun problema concediului la munca)? Aveti vreo recomandare pentru mine in perioada urmatoare (alte tratamente, alimentatie, ORICE)? Am uitat sa-l intreb pe M. o chestie: eu iau Euthyrox zilnic pentru tiroida, pot sa-l iau concomitent cu Dipherelin-ul? E bine daca fac Dipherelin la ora 5:30 si iau dupa o jumate de ora Euthyrox sau invers?
Sheri Azi ai fost la Giuly? Iti tin pumnii sa mearga totul bine!!!!
Mai ai vreo recomandare pentru mine?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
galuscuta spune:
Sheri - foarte fain .Tin pumnii
Marrina - daca ai inceput cu Diphereline faci protocolul lung de cca 10-14 zile de inhibare iar apoi stimulare cca 10 zile .Dupa eco si analiza din Z10 vede daca incepi deja stimularea .Tinem pumnii si pt. tine
Pupici la toate , eu n-am noutati dar va in fiecare zi.
galuscuta
thea_m spune:
Buna fetele. Am vazut ca va plangeti de endometru mic. Eu aveam un endometru de 7,2 dupa 9 zile de stimulare si mi s-au dat 3 injectii de Cetrotide ( 1/zi), iar dupa 12 zile de stimulare, la punctie, aveam endometru mai mare de 13 mm.
Sheri si eu am avut ca embriolog pe Dascalescu si mi-a placut mult de ea, a fost foarte draguta. Cand am sunat la 24 si 48 ore sa vad cate ovocite s-au fertilizat si cum s-au dezvoltat mi-a dat imediat raspunsul ( ceea ce mi-a aratat caa sta bine cu memoria), ca sa nu mai spun de rezultat, aceeasi doi samburei ca si Lachi, asa ca eu spun ca poti avea incredere in ea.
Bafta multa tuturor!
Teodora
11+
Poze
Aniversare 2006
MadalinaM spune:
Teodora si tu tot ? Mamaaa! N-am stiut! Super-fain!
Noi inainte ne plingem de muuuulte lucruri! Vrei sa ne mai spui tu din experienta ta?
-ce protocol ai urmat si cu ce medicamente?
-care a fost tratamentul dupa punctie(mai ales maretul progesteron, sub ce forma si in ce doza)?
-citi embrioni ti-au transferat tie?
-si...cine a fost dr-ul tau?
multumesc mult!
Moniland spune:
Sheri, . Iti doresc de pe acum o duminica super reusita. Iar in legatura cu ICSI probabil nici ei nu stiu cum vor face pana nu-i ameteste un pic sa vada cati raman apti. Poate fac o combinatie intre cu si fara ICSI. De fapt nu asta conteaza.
Marrina, habar nu am de pb de tiroida. Stiu doar ca o prietena are pb cu tiroida, dar nu stiu ce fel de pb, si pana nu le rezolva nu poate sa faca copilasi. Bafta multa! Eu stiu ca protocolul lung incepe in ziua 21 a cm. Pe foaia mea de tratament scrie protocol lung cu incepere in ziua 21 a cm. Conteaza daca e lung sau scurt?
Monica
Sheritra spune:
Cris, pai Fraila e o doamna, cum sa ia amenda? Ea e obisnuita sa primeasca, nu sa o incaseze… De, cucoana cu obraz fin.
Si eu dla primul CM am avut dureri crancene, m-au tinut doua zile, dai cu Nurofen de durere, te lasa vreo patru ore, apoi iar…mi-a venit si destul de mult, asa ca ai grija sa nu ramai fara minerale si calciu.
Dana, menogon 3 fiole. Endo n-am fost pe faza cand a spus, si cand am intrebat mi-a spus Fraila intepata : A spus dom’Profesor mai devreme ! Adicatelea, la baba surda nu bat clopotele de doua ori !
Mada, vezi sa nu-i ramai mult timp datoare ca te taxeaza! Ti-o serveste cand ti-e lumea mai draga!
Kora, am citit ca-i musai sa prestezi intre punctie si ET, cresc sansele. Cu tolba golita de oute, voi dansa si eu mai vesel in lumina lunii. Imi scot eu parleala cu varf si indesat. Ca de’acu nu mai am voie sa prestez nik. Ce sa-i spun de macca, nu cred ei in nimic in afara de medicamente.
Marinna, te-a bagat la protocol lungo-scurt. La tine z10 este prima eco si in functie de marimea ovarelor, endo, iti da drumul la stimulare. Iti va mai face inca vreo doua eco, apoi te opreste, faci pregnyl, si dupa doua zile punctia. Felicitari, ti-a dat drumul la FIV ! Sa fie intr-un ceas bun. Deacu minim doi litri de apa si proteine o gramada.
Thea, mercic , mi-avenit inima la loc.
Moni, Galuscuto, M_Oana, Adhnana, Liana, Kitta, Dany,
Sheritra