FIV 102

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Dariela, nu e chiar asa rau sa-ti faci singura ,eu nu am facut dipherelin da am facut puregon si mi-am facut singura in burta, presupun ca e cam acelasi lucru.
De pastrat eu le pastram la frigider

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariela, si eu tot in colacel imi fac dipherelinul. Dr. m-a intrebat daca puregonul il fac in brat si am zis ca nu ca in (intramuscular in sold ) si a zis ca ok. Si eu tin puregonul in frigider.
Ai inceput?

Cris, nu-mi dau seama pe ce site ai vrut sa-mi arati. Stiu ca hiperstimularea nu e buna. E indicat, din cate stiu eu, o usoara hiperstimulare.
Endometru daca e <9mm e clar ca nu are unde sa se implanteze embrionasii. Oricum tu vei lucra doar la cresterea endometrului acum si fara sangerari .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mai fetelor am umblat azi prin farmacii sa gasesc maca...astia de aici habar n-au ce-i aia...a trebuit eu sa stau si sa le dau mura in gura..nimeni nu a auzit de asa ceva...si azi am mai aflat ca gonal f de 1050 cum mi s-a prescris are soluatia la fel cu aceea de gonal f 900...deci nu este nici o diferenta in solutie...deci asa sa fie???si dimineata trebuie sa alerg din nou ca deja am comandat cel de 1050 si sa-l schimb cu cel de 900 si sa comand in plus 2 cutii...de ce sa iau si sa ma incurc cu ace si seringi, sticlute cind pot sa iau direct in forma de pen...si fetelor, daca reusesc si imi comand maca din tara,(pt ca numai din ro am sa pot s-o comand)va trebui luata imediat dupa ciclul din timpul stimularii?

Moni ce superb..de ziua indragostitilor ai sa ramai gravisi ai sa aduci pe lume un mic cupid
Antosit,MRL multumesc pentru raspuns
pup toate fetele

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

CRIS ce ai sa faci pentru endometru ca sa creasca??/intreb pt ca si eu am avut la primul fiv un endometru de 8 si ceva...dar mie medicul mi-a pus o spirala pt marirea circumferintei uterului...cica si uterul ar fi fost micut..tie ce ti s-a spus sa faci???ai sa iei ceva medicamente?maca?deja nu mai stiu ce sa fac; imi este groaza ...sa mai iau maca, sa nu mai iau?si sigur medicii de aici habar nu o sa aiba ce-i aia maca si sint intr-un impas total...nu stiu ce sa fac cu maca asta???mi-e frica sa nu iasa un kk maka

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

zouzounaki,nici eu nu stiu deocamdata ce o sa fac ,doctora mi-a spus sa astept pana in Z12 a CM sa vada cum se dezvolta endometru,pt.ca eu nu am avut probleme cu el inainte doar acum am avut sangerari in timpul stimulari si s-a eliminat.
Da eu cred ca o sa iau maca din ultima zi a CM,din cate am inteles de la fete pe ele le-a ajutat mult.
Tu cand incepi protocolul?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

acuma depinde de cind imi va veni cm..daca imi vine la fix atunci imi cade fix de pasti et-ul si este inchis..daca am noroc si intirzie 2 zile,atunci am sa incep luna aceasta la 21 de zile dupa cm....pe mine m-a pus pe ginduri si ce a zis Kora in legatura cu maca...cica ar innebuni hormonii..tot stau acuma si ma framint ce sa fac..si mai rau e ca aici nimeni nu stie de maca...se uitau cei de la farmacie la mine ca si viteii la poarta noua..daca e posibil asa ceva

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

dar cred ca am sa fac ca si tine...am sa stau sa vad cum se dezvolta endometrul,si daca vad ca este ca si data trecuta iau maca si gata si Dumnezeu cu mila...apropo tu ai sa vezi in z12 de la cm?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cris86 dupa cate stiu eu giulestiul si chiar clinica din seged merge pe aceasta hiperstimulare ca se zice ca s eprind mai bine embrionii. Endometru trebuie sa fie peste 9 ca sa poata gazdui o sarcina. Si uite un caz real Anis la fiv-ul facut la giulesti cu Niculescu a a vut o super hiperstimulare de care a tras pana pe la 3 luni de sarcina(ovarele ei tot produceau la greu) si s-a prins din prima frumoasa Ingrid-Alexia(nora mea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Monilland super productie faci de foliculi,eu stiu ca foliculii cresc cca 1-2 mm/zi,acu' depinde de la organism la organism,iar pt implantarea sarcinii endometrul trebuie sa fie minim 8 mm,cu toate ca s-au vazut cazuri si cu mai putin,dar acestea sa zicem ca sunt exceptiile care confirma regula.Am sa va anunt cand incep,dar asta doar dupa ce imi fac marti progesteronul,dupa care va trebui sa ma intalnesc cu dr. T sa hotarasca el cand vom da startul...
Cris86 ma bucur ca esti activa, ai vorbit cu doctorii?Vei face ET luna urmatoare sau cand?Eu de tigari inca nu m-am lasat,dar de cafea si dulciuri de tot...un viciu tot trebuie sa aiba omul,las' ca ma voi lasa si de ele cand voi fi nevoita....

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, super productie dar nu prea e de bine ca data trecuta doar 8 erau maturi. Iti dai seama ca sa fie 10 foliculi pe un ovar si sa creasca fiecare >18mm cam dificil. Oricum eu sunt deja balonata si ma simt cat China. Si m-am hotarat sa-i spun maine dr. ca eu personal nu sunt de acord cu punctia testiculara. Nu au decat sa scormoneasca si sa-i gaseasca pe cei mai buni. Asa zic azi cand inca sunt nervoasa. Stiti si voi hormonii isi fac de cap. Am pe ce da vina .

Cris tu te simteai balonata? Cam din a cata zi de stimulare ai inceput sa-ti simti ovarele marite? Eu si azi noapte cand ma intorceam dintr-o parte in alta le simteam. Mai nasol e ca la serviciu stau toata ziua pe scaun si pozitia nu e prea confortabila pt. burtica mea.

Sheri, bafta multa azi!

Monica

Mergi la inceput