"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io sunt racita cobza, singurica, depresata si cu referatu
continuati

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sabina, atunci si sanatate multa! C-apoi depresia trece ea...
Bea ceaiuri, stai la caldura si mananca multe kiwi ca sunt pline de vit.C.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

arboriq, a doua o fo cea mai faina, mie mi-au dat lacrimile asa de impresionata am fost nu numai de interpretare ci si de entuziasmul si bucuria publicului. si apoi am ascultat si uitat la www.youtube.com/watch?v=kEL-4D8Bnas" target="_blank">asta . sexy!

nu-s la curent nici cu filmele nici cu eurovionu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...pe-aci a nins si e prima oara-n iarna asta cind se asterne zapada!! :-))
Aseara au avut si danezii finala Eurovision (n-am vazut-o); a fost cistigata de un www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2007/02/10/215436.htm" target="_blank">transexual cu o melodie jaaalnica rau...in comparatie cu el, Locomondo e arta
Terminai referatu' ...
Sabina, multa sanatate...si da-i batai
Io cam atit am avut de zis..ma-c sa citesc.
adeluctzo, pai vezi daca nu vii mai des prin poiana, te trage corentu' ...ca doar de aici ce mai aflam-una-alta :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sar'na desfaturi de diversificare. am aminat-o ptr 5 luni, desi dupa felul milog cum se uita la mine cind maninc ceva, cf. dr. Spock, ar fi timpul.
am de gind sa mai compilez niste informatie inainte de a incepe, sa-mi fac propriul plan, ptr ca ceea ce citesc, uneori, e diametral opus.... cred totusi ca e necesar sa incep, cu curaj, si sa vad pe parcurs cum merge treaba. dar atita curaj am, ca am aminat-o pe 5 luni. la Martisor adica.

bey melodia asta de la Eurovision cred ca-i cea mai neinspirata de pina acum. tipii aia arata, cinta si au atitudine de rusi. :(( ... sau cine stie?! poate asta va atrage voturile slavilor, desi ma indoiesc.
eu va recomand pe www.tvr.ro/webcast/filme.php" target="_blank">TVR un film cu Oana Pellea si cu Visu, de la inceputul anilor '90. "Unde la soare e frig". mie mi-a placut. finalul m-a facut sa pling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am mai rascolit si eu you tube si am gasit www.youtube.com/watch?v=locIxsfpgp4&NR" target="_blank">asta.
Sper sa va placa.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Naseara !

aaa, ieri am vazut, pardon, b----a aia de iorovizion si cel mai mult mi-au placut prelipcionen si cu ghiurkonen; scandinavi de scandinavi, nenica !
Apoi am revazut "A beautiful mind" si l-as mai revedea.
Azi am facut curatenie si n-as mai face. De fiecare data cand dau cu aspiratoru' casa e mai mare ... e normal ?

Acu beau un pahar de merlot si va pupez,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

domnu tatic de Toma, nu mai pomeniti de delicatese d-astea.
As trage si eu sun schnapss acuma, sa ma dreg , pardalnica de gripa nu vrea sa -si mute domiciuluil:)),,da mi-e incepe sa sughita ala micu

in rest, azi fiindu-mi foarte rau am citit forumul si-am aflat ca pacientul roman nu trebuie sa afle de ce boli sufera niciodata, si ca daca ai cancer mori sigur, si mai bine iti facem o injectie sa scapi.
Noroc ca m-am revoltat si n-am varsat decat o lacrima gandidu-ma ca Slava Domnului, Claire a fost la NY tot timpul asta.
Dupa aia enervarea a luat locul, f bine, gravida gravida, da nici chiar asa! (ma refer la boceala)

sa trecem la lucruri mai vesele.
N-am reusit sa vad nici un clip, am conexie proassa zilele astea.Dar am vazut aseara Cateva zile din viata lui Oblomov. E fantastic Mihalkov asta.....pt cine prinde procinema, saptamana viitoare se da Fara Martori.
Io la eurovizion ma scuzati pardon;-))

Dar am vazut azi intamplator o emisiune cu marius moga si adrian despot(2 care cred ca stiu muzica) si discutau despre formele muzicale. Cu lacrimi am ras !!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaaa ... am vazut volver si mi-a placuuut
sar'mina Rayu, ca ai scris asa frumos despre el, dupa prima vizionare nu-mi venea sa-l pun pina la capat.

filmul e una din putinele distractii care mi-a ramas
n-avem bona de seara, asa ca ori ne vedem cu prieteni cu trupa de copii, ori culcam cupilu si bagam filme

la eurovizion, zic pas mereu, de obicei aud piesa cistigatoare la intoarcere

cam atit.
s-aveti o saptamina merveioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

intru si eu sa va salut si sa va spun ca dupa ce am citit www.targetonline.ro/articol_413/filmla_inceput_a_fostbabel.html" target="_blank">aici despre "Babel" ,l-am trecut imediat pe lista de "filme ravnite",bineinteles dupa "Volver".

o zi buna!

I've gt you under my skin

Mergi la inceput