"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 29
mihaela_s spune:
Daca faci sex fara dragoste iti strici reputatia.
E buna?
Acu' ne trebuie traducere pentru copil de 3 ani jumate si pentru 9 ani.
Sa va spui de unde pana unde i se nazari Silviei cuvantul pentru explicat. Este la tv o reclama in care dupa ce o tipa super transpirata cade in bratele unui tip in autobus din cauza de frana si acela o arunca cat colo, a doua zi tipa vine spalata si sprayata iar tipul zambeste mieros...concluzia: transpiratia strica reputia! Asa se termina reclama...
Pe noi Silvia ne zapaceste seara de seara cu un dictionar de animale, pe care trebuie sa i-o citim in loc de poveste. Ce printese, printi si iezi mancati...am trecut la lucruri serioase! Nu va spun ca deja imi recita toate animalele de acolo, mai avem dinozaurii de invatat si o trimit la zoo...sa ingrijeasca animale!
Noapte buna!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Io va arat numa citeva ipostaze de Bubu,cu un mic comentariu:si-a ales singura hainele,considerind ca asa e ea ...eleganta.Eu nu am nici un aport,mygod,parca nu ar fi fata mea:))Cind o vad cu rochia aia de coada vacii cu patratele,cu pantaloni de flanea pe dedesubt si bluzita cu verde,ofcorz,basca coroana aia festelita de zina buna si papucei ca nuca in perete,imi vine sa-mi dau cu Cosmopolitanu in cap!:)
Ba s-avem pardon, da' mie cupilu' tau mi se pare ca are potential.... Zau daca nu seamana la stil cu www.style.com/fashionshows/collections/S2007RTW/complete/thumb/VWESTWOOD" target="_blank">Vivienne...super colectie
Si ca tot ajunseram la culori, sa va spui ca aseara, am descoperit doo plicuri cu ccc culoare de oo de Paste, trimise haaaat demult din Canada, de itsme...is inca valabile, asa ca le-am dat mai departe, la folosinta
mihaela, pai dupa ce terminati cu animalele, ce dictionar urmeaza??? De neologisme??? ...chiar asa: cine mai are timp de povesti, in ziua de azi???
Vaz ca adeluctza, iar trage chiulu' de-acilea!!! Tre' sa-mi iau iar delegatie,aaa??
Mai viu io...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
deci Bubu e f bine, Sofia face acelasi lucru insa cu lucrurile mele
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
quote:Parol, ca nu e fi'mea... Da' mi-au placut raspunsurile... o minune copii astia.
Originally posted by tata lu Toma
Pe viitoarea mea nora o cheama Ana...
Hai ca n-ati scapat de mine . Io si pisica cu 9 vieti. Ce mai, am scapat, am facut-o si p'asta. Am suferit o interventie chirurgicala si stiti voi cum e chestia aia cu unde dai si unde crapa... asa si eu, n-aveam treaba cu ce-o sa se intimple, o sa fie bine, n-o sa fie bine, pe mine ma durea sa ma scol dupa anestezia generala . Fratilor, mi-a fost o frica de numa' ca n-o sa ma trezesc, chestia asta cu adormitu' adinc e cam cripy pt mine. Da' a fost totul bine, m-am trezit in timp record, nu mi-a fost rau deloc si culmea nu ma doare nimic. E adevarat ca arat ca un crenvurst umflat cu pompa cu atitea pansamente, da' nu-i bai. Bine ca m-am trezit...
Sarumina pt gindurile bune si pentru pumnii strinsi. Stiu ca v-ati gindit la mine
Sabina, ce veste minunata! Pe pariu ca baiatul o sa fie muuuuuult mai putin bataus decit Sofia? Uite scriu aici asta si mai vedem peste citiva ani...
Rayu, uitasem ce fetita scumpa e Bubu! E mortala in pozele alea! Am si eu citeva ale Anei "imbracata" cam in acelasi spirit, o sa le caut si o sa le postez.
Mihaela, Ana ma puse sa-i cumpar cartea cu dinozauri din enciclopedia pt pitici, ca ea vrea sa stie despre dinozauri, bla, bla,bla. Stii ce a retinut pina acum din carte? Ca dinozaurii nu mai exista . Daca m-ati auzi in fiecare seara cum mi se face limba nod de cravata citind denumirile alea... sa mor, citeodata trebuie sa silabisesc si tot nu reusesc sa pronunt corect. Si Ana se distreaza, e toata un hohot de ris, zici ca cine stie ce istorioara hazlie ii povestesc. Deh, copiii din ziua de azi
itsme, tu nu esti o mama cool, esti super cool! Cum poti dom'le sa dormi noaptea? Cu copila prin deserturi... Pt mine e de neimaginat, zau asa. Ce mama bosoroaga sint...
Pentru restul gastii vesele
Aaaa, uitai sa va spun: si ce daca-s operata, io plec la munte de Paste . Nu-s inconstienta, am cerut voie de la dr. (si chiar daca nu ma lasa, tot ma duceam, ca nu mai suport sa stau in pat). Ce conteaza, principalul e ca m-am trezit...
Categoric mai viu
mihaela_s spune:
Rayu, am vazut-o si eu pe Boubou...mortala, ce mai! Are si Silvia talente din astea, deja e circ mare la noi in casa ca a venit caldura si ea vrea la camin numai in fuste scurte...nu-i destul ca si asa ii spun colegii ca e sexi . Si isi alege si ea niste culori...si nici eu nu am ce sa ma bag, ca ea asa vrea si gata! Azi voia la circ in fusta si adidasi, cu greeeeeu am convins-o ca nu se potriveste, deh...trebuia sa-i spun si eu ca-si strica reputatia, poate pricepea .
Carmen, muuuulta sanatate! Ma bucur ca ne-ai dat de stire ca esti bine, sigur aerul de munte o sa te puna mai repede pe picioare.
Acum m-am linistit...in 2 privinte: unu-ca mai sunt si alte fetite indragostite de dinozauri, pentru ca noi mai trebuie sa ne uitam si la filmul Dinosaur si sa o ascultam pe Silvia cum ii recunoaste pe cate unii...si doi: ca i se mai impleticeste cuiva limba in gura citind denumirile lor .
Azi am fost la circ, cum va spuneam...Silvia n-a contenit cu intrebarile: mami, dupa lei vin si alte animale?; mami cate animale mai vin?; mami, da' o sa vina toate animalele? etc...etc...
Normal ca iar e la citit dictionarul, azi e sotul la rand....
Si o ultima stire...am reusit si eu sa vad azi un film: Diavolul se imbraca de la Prada...mi-a placut la nebunie de Meryl Streep!
Aaaa uitai sa-i spun lui dorulets ca plecam vineri dimineata si venim abia luni, undeva noaptea...voi cand veniti in Ro?
Si am inteles bine...lil' plecati la Paris de sarbatori? WOW!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Buna dimineata....
Da...noi facem cu schimbul: doru pleaca in Romania si noi ajungem la Paris,pe urmele lor :-))
Carmen, refacere usoara si multa sanatate!! Apai io credeam ca ai un interviu acolo, ceva stresant, da' la tine stresu' era cit casa!!! Sa ai o vacanta pe cinste
Io trebea' sa fiu libera de azi...da' am meeting la 11 si e din ala de se lasa cu deadline..noroc ccc ca-mi anuntasem deja plecarea, fiindc-alminteri ma faceam o saptamina de extra-hours
Ieri noi furam la un alt gratar, de data asta in grup organizat de romani, la malul marii M-am simtit ca acasa...
Va pup si viu mai seara
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Carmen, sanatate si vacanta placuta! Daca ai chef cumva sa dai detalii, sunt pe Pm sau telefon:) Desi cu siguranta vrei sa uiti repede
S-aveti liniste si vreme buna!(noi nu stim inca exact ce facem, e un 10% ca ramanem acasa, deci nu zic de-acuma un Nu categoric unei posibile revederi cu Dorulet and family)
Lil, si noi ne-am gratarit ieri la sora mea langa Bucuresti, Sofia a fost centrul atentiei, asa ca am stat si eu la soare cu friptana in gura
bre, voua v-am zis ca Vik nascu o "fetita" de 4430 grame si 56 de cm?
Adica cam cat aveaSofia la 2 luni jumate
Sanatoasa si frumoasa, pe 3o martie se petrecu fericitul eveniment :)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
4430???? Super Vik! Sabina transmite-i salutarile noastre, sa-i creasca bb-lusha mare si sa fie sanatoasa!
Io-s bucuroasa, mi-au aprobat creditul, merg sa-mi comand aparatul foto, peste max. 2 zile sper sa-l am in mana.
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Sabina, transmite-i, te rog, felicitari vikingei Sa fie sanatoase si fericite amindoo, ca de frumoase sint :-))
mihaela_s spune:
Tocmai am vazut in direct la TV doborarea recordului mondial de viteza a TGV-ului francez...au depasit 560 km/h.
lil' cand plecati? cu avionul? cat stati? eu vreau poze multe si sa aveti distractie placuta!!!!
Mihaela si fetele mele