"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Pegasis spune:
quote:taticule, fusei in Switzerlandia. Pai daca ma duceam io la Paris nu-i bagam o sirma si lu' doruleatza? La Paris, mai pe la anu' asa, sa creasca copilu', sa-si aduca aminte de Disney.
Originally posted by tata lu Toma
Bre Pegaso, fusesi de Dragobete la Paris bag sama. Brava, sa va fie de bine !
Sabinule, fuse o transmisiune in direct la CNN care dura fro' juma' de zi . Daca vroiai sa rizi trebuia sa te uiti la aia...
arboriq, ca intodeauna, you were right . Io n-am vazut nici filmele, nici gala, nici rochiile, nimic...
Daca ma adun de pe drumuri viu sa va povestesc ce frumos a fost in tara ceasurilor si a ciocolatei si cite kile am luat in plus .
lilanda spune:
Buna ziua lume...:-)
atta lu Toma, hai bre, c-a venit iar primavara; doar ieri a plouat...toata ziua
Pegasa, bun revenit...da' ti-o raspunde doru' cum e la Paris, cind se-ntoarce din Jermania :-))
Am vazut si io distribuirea Oscarurilor si chiar ma bucur pentru Scorsese, fiindca in mod cert, si-a luat revansa (cind fu', acu doi ani, nu?? de ii lua bunicu' Eastwood statueta de sub nas!!). Ahhh....si oricum, n-am vazut filmul
Sabino, sa vezi daca n-ajunge Saramago scriitor SF, cu Evenghelia lui !!!
No, noutati n-am...da' comentez!! Pupi!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
copilasi, azi e ziua Lirisului!!!
Simona, la multi ani, sa fii fericita, sanatoasa si vesela , impreuna cu baietii tai!!!!
Cum au iesit ultimele analize? sau inca nu vi le-au dat.
Hehe, Saramago mie mi-a placut, sa stii, blasfemic total, nu neg , dar scrie f bine.
iar duoamna Carmen sa nu mai povesteasca nici pe ocolite de ciocolati, ca eu am luat deja 3 kile, si pt 12 saptamani de sarcina cand toate femeile normale slabesc. pe cuvant de onoare ca e mult!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
La Multi Aaaani, Liris Multa sanatate, fericire si noroc!!!
Noh..si mie-mi place Saramago, insa pe Niels l-a torturat pur simplu, pret de freo doo seri, cind facu omu' o tentativa de citit "Pestera", la sfatul nevestei ....carte pe daneza, adica ...da' total incompatibila cu frazarea scurta si la object a danezilor...(va mai zisei la ei ca fraza e tot propozitie, iar ca parti gramaticale au substantiv, verb, adjectiv si complement - that's all - intr-o amestecatura sintactico-morofologica cel putin ciudata )
Revin....stire hot despre Romania!! Cica o romanca de 38 de ani, s-a dus la spital acuzind dureri de stomac. Din vorba-n-vorba cu doctorul, a recunoscut femeia ca-n timp ce-si pupa cu foc parteneru', i-o-nghitit proteza: proteza, care s-a lasat vazuta la raze X si care a iesit de buna voie si nesilita pe cale naturala, dupa doo zile de spitalizare a fumeii
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
sirimie spune:
Birfe:
http://www.kudika.ro/articol/special/3931/Momente-penibile-Vedete-de-la-noi-si-de-afara
La Multi Ani Liris!!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Pegasis spune:
La Multi Ani, liris!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!
Multumesc Sabina
Sabina spune:
auzi, da ne spui de helvettzica, numa cioco le numesti "acele patrate cafenii si albe" , da?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tata lu Toma spune:
Liriso, la multi ani si de la subsemnatu' !!!
Pegasa, bun si la shveitzaria la o adica !
Lila, stii bancu ala cu : "Scoate proteza din pahar si musca-ma patimasule !" ? ... na, ca tocma' ti-am zis poanta ...
_
Take me home, country roads
mihaela_s spune:
Va invit sa cititi www.ziare.com/Romanii_si_bulgariicel_mai_nefericiti_europeni-69598.html" target="_blank">eurobarometrul. Lil' te invidiez! Tot tarile nordice is fruncea!
liris , sa traiesti fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Carmen, vino sa ne oovestesti despre cioco si munti plini de zapada! io-s masochista, zau .
Noa ma duc la treburi, mai viu!
PS dorulets, pe unde umblii? ne-ai uitat?
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Va invit sa cititi www.ziare.com/Romanii_si_bulgariicel_mai_nefericiti_europeni-69598.html" target="_blank">eurobarometrul. Lil' te invidiez! Tot tarile nordice is fruncea!
Hehehe..danejii is fuuuoarte "fericiti" de multi ani ...da' fericirea asta e, asa, relativa, din moment ce si rata sinuciderilor e mare in tarile nordice. Pariez insa ca de la vreme li se trage, nu de la nivelul de trai. In rest au dreptate; daca nu se sinucid, prind suta!! :-))
Io ma pregatesc de vizeta in Suedia ..ca vine 8 martie: dar acum, ma duc sa-l vaz pe Borat.
BTW...cind e ziua arborelului ???