Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
ramomar spune:
multumim fetelor pentru raspun si complimente 
Vauva, ce frumoasa e Bianca! si are niste ochisori care vor frange multe inimi
. M-am amuzat cand am vazut cum ridica ea aparatorile de la patut, pentru ca exact la fel face si Patricia
, trebuie sa o surprind si eu cu aparatul.
fug ca urla piticotul
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Vauva spune:
quote:
Originally posted by ramomar
[black]multumim fetelor pentru raspun si complimente
M-am amuzat cand am vazut cum ridica ea aparatorile de la patut, pentru ca exact la fel face si Patricia, trebuie sa o surprind si eu cu aparatul.
[font=Comic Sans MS]mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
[b]***************************************************
Da, da ridica aparatorile si pandeste
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
eloise spune:
Am vazut-o si pe Cosminuta
! Iata inca un exemplu de fetita care ii seamana leit mamicii!
Mirabela, am facut intr-adevar niste abdominale, 20 la numar, pe zi...Nu e mult efort fizic si dureaza un minut... Nu cred ca e de la asta. E vb de reactia organismului, de incapacitatea lui de a absorbi firele. Am vbit la tel. cu mama mea si se pare ca asta e cauza, nu alta. Mai astept... sper sa nu fie nimic grav.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
MamiLili spune:
Vauva, da, vorbesc serios! Vroiam sa-ti zic ca numai culoarea ochilor nu ti-a copiat-o.
Monique, ma uit dupa fetite, da's tare curioasa sa-i vad reactia lui Mathias peste vreo 3 ani cand o sa-i arat pe net prietenele "Bucuroase",oare pe cine alege?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
roxanae spune:
Ignatica ,Mirabelac si Scumpik 
Eloise multa sanatate.
Ramomar,Vauva, Cosmina aveti niste fetite superbe!
Pe zi ce trece bucuriile noastre devin tot mai frumoase. 
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by usorlili
Scumpik locul 5, 211 voturi, la ora 6:35.
Hai, Luca, hai!
PS: sper sa nu primesc si eu avertisment
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
Multumim pentru sustinere

Nu are cum sa-ti de-a avertisment ca tu nu ai dat site-ul respectiv _
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Susa am vazut poza haioasa. Ce scump e Lucas cand rade
Monique
-ici pentru Cosmina, e o dulce
Elena, Beatrix
pentru vot, multumim
Ramomar asa doarme si Luca. Eu tot il indrept si cand ma uit din nou la el, iar il gasesc asa rasucit ![]()
Vauva vazut pozicile. Cel mai mult mi-a placut aia in care Bianca pandeste din patut. Frumos nume i-ai pus. Si eu daca aveam fetita acelasi nume i-a fi pus, ca eu sunt Anca
intelegi tu...
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
floricel79 spune:
Buna "dimineata" si de la noi,
fetelor va rog sa-mi raspundeti si mie daca stiti sau ati avut si voi problema asta:
1. avem cojite in cap, galbebe-portocalii, parca asa brusc i-au aparut, eu numai ieri le-am descoperit; oare s-o dau cu ulei de masline inainte de baie? sapun Klorane? ambele?
2. azi dimineata am vazut ca un ochi ii lacrimeaza mai mult si ca avea ceva secretie galbuie; doctorita mea mi-a dat sa-i dau ceva granule homeo si a zis s-o curat cu ceai de musetel; eu stiu ca musetelul nu e bun; cu ce as putea oare s-o curat, cu lapte de mami?
de la ce o fi avand problema asta??
Aseara a fost tare maraita si azi nu era in apele ei; o fi ochisorul, ori dintisorii... nu stiu dar am tinut-o mai mult in brate si ne-am iubit mai mult ca de obicei sa se linisteasca.
I-am dat calciu gluconic aseara si azi a facut caca lichid; oare exista alt fel de calciu care nu da reactia asta?
Multumim.
Pupici
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria 
floricel79 spune:
A mai patit careva sa nu aiba bebe pliurile simetrice la picioruse dar sa nu fie totusi nici o problema (displazie de sold) ????
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria 
ramomar spune:
floricel79, pentru cojite o dai cu ulei de masline, iar apoi cand ii faci baita o speli cu klorane. Eu una folosesc klorane atat sampon, cat si gel de dus si asta mica nu mi-a facut cojite.
la celelalte intrebari ale tale nu prea stiu sa-ti raspund, poate o sa o faca fetle care s-au confruntat cu asa ceva.
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)