Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
lullabay spune:
Gety.MamiLili multumesc.
Lili ma descurc :)) reni inca nu avem dar o sa stim daca facem rost la cine sa apelam :))
Ignatica noi inca nu avem tarc dar vrem sa achizitionam...eu nu cred ca ii este frig...dar mai poti pune o paturica usoara in tarc...eu cred ca asa am sa fac.
Vauva folosesc si eu apa plata pt ceai..nu o mai fierb si apoi sa o racesc...eu le variez pt ca au continut diferit in minerale...o data Borsec,apoi Dorna si tot asa...
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
roxanae spune:

Am intrat si noi sa va salutam si sa va spunem ca avem lacrimioare 

- sunt tare fericita ca s-a rezolvat problema.
Scumpik votat bebe.
O NOAPTE BUNA!
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by nicole2005
S-a marit familionul . suntem 3 si nu mai incapem in garsoniera trebuie sa facem ceva
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
Noi suntem in aceeasi situatie
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
CristinaGoji spune:
Flavia Ramona - zis si facut![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lullabay spune:
Noapte buna Bucurii!!
Ma duc la somn ca maine ma asteapta prima zi de munca...ce aiurea...
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Ignatica spune:
Roxanae felicitari pentru lacrimioare.
Lullabay asa am facut si eu, ca sa mai ridic nivelul. Totusi sta saltelutza aiurea. Mai astept pareri.
Va pup
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
scumpik_lui spune:
roxanae multumim 
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Lullabay naopte buna si servici usor maine
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
usorlili spune:
Scumpik locul 5, 211 voturi, la ora 6:35.
Hai, Luca, hai!
PS: sper sa nu primesc si eu avertisment ![]()
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site