Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

dana iti trimit niste apa sfintita?si mama e convinsa ca daca bb se linisteste e datorita apei sfintite...cine stie?noua ne-a citit preotul la 8 zile si ne-a lasat si apa sfintita si am dat-o in primele seri ,dupa ce ii faceam baie...in ultima vreme am tot uitat insa...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by gabriela_s

dana iti trimit niste apa sfintita?si mama e convinsa ca daca bb se linisteste e datorita apei sfintite...cine stie?noua ne-a citit preotul la 8 zile si ne-a lasat si apa sfintita si am dat-o in primele seri ,dupa ce ii faceam baie...in ultima vreme am tot uitat insa...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Daaa,mi-ar prinde tare bine o sticla la pachet...macar cit sa-i scot ochii la mama,sa ma mai lase in pace.
La noi ninge de rupe,dar ea ar fi in stare sa ne punem pe masina sa mergem la München,doar sa-i citeasca preotul la bb.
Ma distrez ca o mai surprind cind incearca sa-l adoarma ca-i spune ea rugaciuni...cica de aia doarme mai bine.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salut
noi am avut o noapte de cosmar. desi i-am dat supliment seara, dupa 3 ore urla de foame. i-am dat sa pape de 2 ori si a fost cu cantec. a mancat lacom, nu a ragait, a dat afara, a sughitat, a facut kk , am schimbat copilul (toate in ordinea pe care o scriu), iar sughitat, pus un pic iar la mancare.... si pus in pat ca ma apucasera batzii.
iar de dimineata, dupa ce a stranutat bine azi noapte, i-am scos mucii cu aspiratorul. si culmea ca a stat f cuminte. cred ca nu a uitat aspiratorul de la spital
Operatia inca mai produce puroi dar e mai bine.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ma la mine regimul se modifica incet incet, uitati ca acum de 2-3 zile manaca din 4 in 4 ore, deci rarim cu mesele insa creste cantitatea, acum papaceste cam 120 ml.
Ragaitul. la mine ragaie super in 2-3 min dupa mancare, cand mananca aproape tot si mai ramane doar un sfert - o ridic si face ca purcicuta, apoi papa restul si iar ragaie, nu o tin mult, ca scoate aerul usor. dar ii si place pozitia ca tine capul singurica in sus si ii place...
stati sa vedeti si cu botezul - eu ziceam s-o las o luna jumatate (nu e adevarat ca se boteaza la 40 de zile, am intrebat preotul - el zice ca cat mai repede atat mai bine ca acum copilul e pagan si ei sant de acord cat mai repede sa-l crestineze - macar si la 2 zile). Eu insa vroiam s-o las sa mai prinda la pene saracuta, sa mai creasca, sa mai infiripe, ca la botez sant constienta ca are 99 % sanse sa raceasca, ca , na, o dezbraca, o uda... si daca tot e sa raceasca - e altfel cand e mai maricica decat un pui de motanel. Si se boteaza bine mersi si in post - asa ca o botezam zic eu pe la inceputul lui martie, iar petrecerea dupa paste. tatso eri imi zice... ei lasa dar si o botezam dupa paste si facem tot odata....imi venea sa-i dau in cap! Eu vreau s-o botez odata sa scap sa nu mai aud ca plange ca nu e botezata, ca o deoachie ca nu e botezata, ca ... nu stiu ce mai face ca nu e botezata.... s-o fac si pe asta si sa scap ca petrecerea o dau oricand... bani sa ai ca nu e mare lucru... Am numarat eri asa cu ochii inchisi - cam cat de mare ar fi botezul - pai numai strict ai nostri, pe care nu ai cum sa nu-i inviti sant 25 de perechi, 50 de oameni, cam mult , vroiam ceva mai mic, dar de unde ca se supara ...
vedem..
bai azi dimineata m-am trezit visand ca imi curge lapte din tate... mama ce senzatie, si speriata... uite mi-a revenit laptele. ma simteam cum curge pe burta... am sarit si cand vad ca bona exact atunci facea laptele ca era asta mica flamanda... sa zici ca nu e simt de mama, cand e flamanda simt si visez.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna dimineata,

Dupa o noapte cam chinuita, eu prestat pana la 5, dupa care si-a intrat tati in rol, acum bebele meu doarme in sfarsit.

Am pus si noi niste pozuci
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928804218987297/18

ylilimic, te cred ca ti-e greu, poate e bine sa-i dai o masa cu formula. Pe la noi se merge mult pe ideea ca daca se da completare sa nu se foloseasca tetina pt ca exista riscul ca bb sa nu mai vrea san. Eu nu am rabdare sa dau cu lingurita, mi-e frica sa nu se adevereasca, asa ca numai san dau. SE pare ca ii ajunge.

lauraionescu, pe tine te uitasem aseara. Merci pt raspunsuri legat de amortitul mainilor, am si eu un termen de comparatie. Am gasit explicatia, este fenomen de sarcina, dar nu scrie cand trece si oricum nu ma incalzeste cu nimic daca eu nu functionez cum trebuie. Cum e cu entorsa? Si-a mai revenit?

Aelita, mama dar ce bine araaaaaaaaaaaati! Cea mai sexi mamica, asa cum ai fost si in timpul sarcinii de fapt. Ce mare e puiutul tau! De fapt are si o luna!
La noi nu stiu daca se gaseste ceai granulat anti-colici, dar oricum daca e dulce e sigur cu glucoza, ca doar nu i-au pus zaharina sau alte sintetice, care mai sunt si cancerigene. La noi pana la urma cel mai bine functioneaza SAB SIMPLEX pt colici. Dar trebuie sa-i dau cam inainte de fiecare masa.

megbeng, eu nu mi-am luat la mine suzeta, dar dupa o zi in care fetita vroia numai la san, iar eu abia aveam un pic de colostru, mi-am adus suzeta. Mi-au spus asistentele sa nu ma vada dr pediatru pt ca m-ar certa in ideea ca nu am conditii de sterilizare. Eu mi-am luat un termoplonjor si o cana in care mereu fierbeam apa pt diverse, acolo opaream si suzeta pe care oricum o scapa pe jos din 5 in 5 minute si degeaba vii cu ea sterilizata de acasa. Ar fi utila o suzeta din aia cu suport (sau cum s-o chema). Acum insa nu imi e utila suzeta, nu prea o vrea. Abia suge la san ca adoarme imediat.

pitilache, monikk, FELICITARI!!!
Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si va asteptam acasa sa ne impartasiti impresii.

eli1977, si fata mea ragaie tare greu, uneori asa o pun in patut ca doarme si mi-e frica sa nu o trezesc de atata batut in spate. De aici poate fi sursa suplimentara de colici. Poate ma experimentez si voi reusi sa-i scot aerul mai repede. La mine se joaca cu sanul cand e satula, dar si cand o doare burtica sau se pregateste sa evacueze ceva in pampers. Dupa "livrare" incepe sa suga normal.

Messa, cred ca nu gresesti cu Avent, sunt considerate cele mai bune, am experimentat si eu, mai ales diferenta (mai am si Nuk)

Dianamizzi, cred ca fata ta e cu orarul pe invers (noaptea = zi, ziua=noapte). Mi s-a spus ca de noi depinde sa-i corectam asta, desi nu stiu cum. Si a mea doarme bine ziua, in reprize de cca 3 ore, iar noaptea de trezeste la 1,5 - 2 ore

Asteptam mamicile care au mai nascut sa ne puna poze!

criss & Ligia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

dianamizzi..
Pai cu alaptatul e treaba grea.
fata mea cea mare pe la 3 luni a inceput sa suga la jumatate.Oricum eu alaptez la cerere si nu fac prostia cu program de n ore ca pe vremea bunicii.Pe la 3 luni incep bb sa-si faca program, adica daca acum sug de 10-12 ori , atunci ajung sa suga de 6 ori pe zi, cam de 2-3 ori noaptea si de 3-4 ziua.Dupa 3 luni ..cam pe la 5 luni iar se rareste.Eu am ajuns la 7 luni la INGRIS CU SUPT SEARA SI DORMIT TOATA NOAPTEA, DE ATUNCI ASA DOARME.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Hai fetele care mai sunt de nascut? sa deschideti capitol nou.
Helenutza,te bagi???

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

nu m-as baga...bai ma apuca frica..stupid girl! desi pana acum am mai deschis, asa e, dar acum...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

VREAU SA DESCHID EU SUBIECT NOU, DACA NU VA E CU SUPARARE!!!!

hai ca ma apuc, ok? time-out 2-3 minutele, va rog!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

eli1977, eu am scos-o a doua zi de cand am venit la spital si o scot indiferent de vreme ..o sa o scot si la -10.
Pe Ingrid anul trecut avea 4 luni , si la -20 eram afara cu ea, dr pediatra mi-a dat voie, sa stau cam 15 min.N-are legatura vremea, important e sa iasa si 10 min e bine.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

asta era in ideea ca eu car copii peste tot cu mine.de ex , vroiam sa-mi i-au toale o luam pe Ingrid in carucior si da-i mama...vreau sa va zic ca in momentul asta iubeste sa mearga prin amgazine , nu se plictiseste ...chiar am haituit-o o zi intreaga ..si nimik...a dormit in carucior ..a mancat asa la picnic etc..super ok

*** AniS ***

Mergi la inceput