Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 23
maria72 spune:
Loremunteanu dupa ce nasti o sa i probl cu hemoroizii mai nasol. Tine minte un unguent care m-a pus pe picioare Hepatrombil gel , cutia verde, cea albastra contine alcool si ustura. Si unguentul de galbenele cu aloe frunza aplicate pe rand. Igiena este esentiala. Eu in spital nu reuseam sa ma spal cum trebuie, era frig, apa nu prea era calda, nu ma puteam apleca. Acasa este super. te speli dupa fiecare folosie a toaletei si dai cu ceva.
Ylilimicam activat PM-ul, sper ca am reusit.
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by maria72
Loremunteanu dupa ce nasti o sa i probl cu hemoroizii mai nasol. Tine minte un unguent care m-a pus pe picioare Hepatrombil gel , cutia verde, cea albastra contine alcool si ustura. Si unguentul de galbenele cu aloe frunza aplicate pe rand. Igiena este esentiala. Eu in spital nu reuseam sa ma spal cum trebuie, era frig, apa nu prea era calda, nu ma puteam apleca. Acasa este super. te speli dupa fiecare folosie a toaletei si dai cu ceva.
Ylilimicam activat PM-ul, sper ca am reusit.
Maria, merci. Am notat si varianta asta.
Eu sper sa se retraga asa cum se spune (ca cei aparuti in sarcina se retrag dupa nastere). La spital ma gandesc si eu ca o sa fie o problema cu igiena (trebuie sa ma descurc cumva); acasa oricum ma spal dupa fiecare folosire a toaletei, deci la fel o sa se intample si in continuare...
Oricum am de gand sa intreb un medic inainte de a urma orice fel de tratament.
Loredana
39+6
Roni-Cristianhttp://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
marinar spune:
gata fete, am aflat si ce e cu bubitele bebelinei:un stafilococ pe care i l-a adus in dar un musafir...pe langa cadouri. offff, bine ca merge rezolvat cu o cremitza si i 2-3 zile o sa fie ok. in rest doamna asistenta a fost super incantata de cum evolueaza.
am intrebat si de colectarea laptelui si mi-a spus ca nu se poate pune un lapte peste altul muls mai tarziu. deci un muls o punga.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
mediterana spune:
Fetelor va multumesc...
. Am nascut pe 1 febr., ora 5.30, nastere naturala cu epidurala...totul ok...Sofia are 3.350, 48 cm, scor Apgar 9 spre zece, e o frumusica! eu sunt bine, inca nu imi vine sa cred...e frumos, multumesc lui Dumnezeu.
mediterana
Ana_Alx spune:
pentru bubite am dat la primul copil cu solutie facuta dintr-o cana de apa fiarta si o lingurita de bicarbinat.Scrie asta in cartea lui Ciobanu primul volum.E super eficienta solutia.
Catalina si Anis va rog: am trimis niste PM-uri la voi,daca puteti sa imi raspundeti
In alta ordine de idei: fetelor am reusit cu sanii ,sutn pe calea cea buna.Sanul cel drept mi se blocase din cauza unei pompe de tip seringa cu care se pare ca m tras prea tare si mi se tumefiase areola si a fost rau de tot...Super important: eu am pus pe sani cartof ras (sa fie rece cartoful)si eu zic ca a avut efect nemaipomenit pentru ce am avut eu...
6 zile +
Mimishoru'(2 ani si 9 luni)
Daconst spune:
Monu,eu stau pe linga München...nu prea stiu ce magazine gasesti in Frankfurt,dar daca vrei iti trimit citeva pagini de net cu magazine online.Altfel nu te pot ajuta,imi pare rau.
Laura,Doamne ce bine te inteleg...exact asa imi merge si mie.Sunt la un pas sa renunt la alaptat.
Nu stiu inca cum e mai bine,daca sa trecem la formula sau nu.Eu ii dau completare,dar bb plinge de numa.
Cu regimul am incercat si eu si n-a fost mai bine.Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca si mie-mi vine sa pling cind plinge bb.Al meu plinge si ziua si noaptea,iar de odihnit parca nu se mai odihneste bine deloc.Dupa ce mananca trebuie sa-l tin doar in brate ca sa stea mai linistit.
Daca afli ceva sa-mi spui si mie ca tare disperata mai sunt.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
adinush spune:
Lili treaba cu dimineata,pranz si seara era pur orientativa..depinde de fiecare fata cand stie ca are mai mult laptic sau ii e mai comod.
Eu de ex as outea sa ma mulg noaptea ca mandra mea nu papa deloc intre 23 si 7 dar profit se puaza asta si dorm ca o vacutza...nu m-as trezi nici batuta pe la 2-3 doar de dragul mulsului
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
cristiana70 spune:
Servus fetelor, vad ca iar nu ati stat degeaba cat timp am fost ocupati cu botezul. Totul s-a terminat cu bine desi a inceput prost, eu nervoasa pe soacra-mea care a facut un meniu ca la nunta, imaginati-va voi, 100 de sarmale pentru 15 oameni
, si asta pe langa friptura si alte minuni la felul doi. Oricum, daca mai fac vreun copil acasa nu mai fac botez, nu merita, nervi, deranj, mutre, soacra nemultumita ca nu i-am cazut in brate de incantare.
Copilul a fost super cuminte, preotul a facut o slujba completata cu comentarii personale asupra numelui copilului, am fost tare multumita. David a avut ceva de protestat cand i-au taiat din par, dar nu ne-am facut de rusine.
N-am fost 100% pe faza la toate postarile, dar am citit ceva despre SRALUCA si diversificarea la 6 saptamani. Sigur pediatra ta nu e veterinara?
LAURA, si eu am ramas fara lapte de la tzitzi, si constatasem aceasi figura, ca bebe are colici de la laptele meu. Norocul lui e ca nu mai are cu ce acum, mie imi pare rau, am avut mult timp senzatia de vinovatie ca-l lipsesc de laptele meu. A fost un start prost care nu prea avea cum se termina cu bine.
LILISOR, piticul tau nu e deloc dalmatian, trebuie sa te uiti la pozele mele sa vezi cum era David a doua zi dupa nastere. Azi am fost la spital, mi-au confirmat ca a facut vaccinul dar ca reactia apare cam pe la trei luni. Am luat-o in freza ca am renuntat asa urgent la PreNAN, doctora de la Neonato zicea sa-l tin pe formula asta pana la 4 kg. Acum fac nici ca ea, nici ca doctorita de familie, ii dau doua masuri de PreNAN cu una de NAN1. Intr-adevar, am sesizat si eu diferenta, NAN1 e mai subtire.
cristiana mamica de
David
gio spune:
buna,
nu prea mai am timp de scris ca a venit copilul nr 1 acasa
si a cam stricat toata "ordinea" de pana acum. oricum, e f incantata, atat de incantata ca sta atarnata de piciorul meu si nu pot face nimic prin casa. la propriu, adica se tine cu mana de picorul meu si merg asa cu ea taras![]()
azi am scos si bubulina mica intr-o plimbare de 10-15 min pana la farmacie si inapoi. maine facem o plimbare mai lunga.
despre laptic, noi inca suntem in mari lupte, desi suspectez ca nu va avea maine 3200 kg, dar speram. in rets, mersi de info cu laptele colectat ca eu il cam amestecam. azi ii voi da asa, ca doar nu il arunc, vedem noi maine.
cristiana, felicitari pt micul crestin, sa va traiasca.
aventura, sa va traiasca bb-le!!!
tinem pumnii pt cele ce urmeaza sa nasca!
va pupam
Mamix2 cu Taisia&Toria
marinar spune:
gio incerc sa-mi imaginez cum tragi tu piciorul cu copil cu tot ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)