Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Eu tot pe-aici... Cum e cu monitorizarea?
Daca azi si la noapte nu se intampla nimic, maine tre' sa sun dr sa vedem ce facem. Cu siguranta o sa ma cheme la monitorizare... In ce consta exact? Am inteles ca se masoara bataile inimii bebelusului... Dar pana acolo trebuie sa-mi fac internare sau ceva? Care ar fi traseul la spital? N-as vrea sa fac drumuri inutile, mai ales ca abia merg de dureri de spate...

Loredana 39+6 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata mamici si burtici!
lore la monitorizare ti se pun pe burtica niste curele speciale conectate la un aparat,prin intermediul lor se masoara bataile inimii lui bebe,eventual si ale tale sau contractiile etc(depinde de aparat).daca nu e cazul de internare,or sa te tina cam 30 min cu curelele alea.daca te interneaza sau nu,depinde de starea colului,daca inca nu s-a "inmuiat" destul s-ar putea sa te mai lase acasa,mai ales daca ti se face eco si starea lui bebe e buna,lichidul ok.ai rabdare si o sa fie bine

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna mamicute si burticute!

Felicitari Aventura... ai devenit si tu mami !!!!

Helenutza si Mariana_1976, multumesc frumos pentru raspunsuri.... m-am mai linistit putin intre timp pentru ca simt ca bebelina a luat in greutate, e parca mai voinica mai ales cand se intinde prin burtica...
Ca sa raspund la intrebare, eu sunt destul de inalta si nu sunt chiar asa slabuta... ca sa am o inclinare genetica pentru bebei micuti... ce e drept eu am fost micuta la nastere (2800 gr), dar fratele meu a avut greutatea super ok, deci... nu stiu ce sa cred.
Oricum, atata vreme cat bebelina e activa in burtica, ma simt ok... si e deja luni...si vineri merg la control si sper sa am vesti bune.

Pe mine ma cam apuca emotiile cand ma gandesc ca se apropie momentul, uite ca acushi vine si sfarsitul lui februarie, ne vine si noua randul... ma simt cam eroina gandindu-ma ca idealul meu e sa nasc natural...

,
Cristina, 36s+5z

Mergi la inceput

Gabi, merci! Am inteles... Ma gandeam ca poate se face internare automat...
De rabdare eu dispun, altii nu dispun... Am patit ca Liuda... toata lumea ma zapaceste daca n-am nascut inca... Stresant...
A propos, Liudo, ai o fetita superba! Sunteti frumosi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza mamici si burtici!

Levi,bine ai venit acasa!

Biribu,facem galerie?Sa ne spui cind sa incepem.

Criss,al meu sta mult treaz...poate si din cauza colicilor,dar rar adoarme imediat dupa ce mananca.Parca dupa ce suge lapticul de la mine incepe chinul si se strange de burta.Asa mila mi-e de el.

Fetele care dati completare la bb-i,cum procedati?cind ii dati sticla cu formula?
Tocmai am citit in Capraru ca la inceput se da cite 30ml supliment si daca nu ajunge se inlocuieste masa de la mijlocul zilei.
Eu pina acum i-am dat doar seara completare si atunci,recunosc,ca-i dadeam sa doarma mai mult.
Voi cum procedati si cam cit ii dati in plus?Al meu e asa haplea ca nu stie sa se opreasca.Mai rad de el ca spun ca mananca cum manca ma-sa gravida fiind.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Alinatxa, pentru mama ta! Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate sa isi vada si stranepoata.
Bunica din partea tatalui are pana acum 7 stranepoti cu varste cuprinse intre 5-16 ani.
pe mama ta si din partea mea!

Levi, bine ai revenit acasa! Abia astept sa-i vad pe cei doi cavaleri!

Biribu, multa bafta astazi!

Loremunteanu, inca putin si o sa nasti. Eu m-am pregatit psihic sa nasc la 40s+, nu de alta, dar asteptarea asta e tare grea. (Am DPN inaintea ta)

Acum vreau sa ma duc sa vad pozele noi.

Mihaela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

N-am dat inca gata povestea nasterii... mai am de scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Dana eu ii dau bibe cu completare dupa ce termina de mancat laptele de la mine si vad ca nu s-a saturat. Asta nu inseamna ca ii dau de fiecare data completare. 1-2 pe zi scapa fara. Iar cat priveste cantitatea noua asistenta ne-a zis ca se creste progresi. ii dau 24 h 20-30 ml a doua zi 40-60 ml si tot asa. Daca are nevoie de mai mult.

Bubulina mea face maine 3 saptamani de cand s-a nascut. Daca era in burtica ar fi avut 38 de sapt si 3 zile Cand am nascut-o era asa de mica si avea niste manutze mici ca la pui. Acum degetele sunt grasunele si bubulina mea arata mai grasutza si mai mare. Ca un bb ca pana acum parca era pui de complex.

Operatia mea inca produce lichid dar ceva mai putin.

Si daca nu va suparati, eu mai citesc si pe diagonala, daca avem intrebari sa le scriem cu rosu? asa sar in ochi si vad si eu. daca nu va suparati

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neataaa!

Felicitari dragele noastre mamici, sa va creasca mari puiutii si voi sa va refaceti repede!

Tinem pumnisorii pentru Pitilache, care azi are MAREA INTALNIRE!

Noi raportam o noapte buuna, cu 2 treziri pt papat.Nu mai stiu ce sa mai fac cu ranile de pe sfarcuri, fetelor, a ajuns sa-mi fie frica sa alaptez.Suport cand trage bebe, dar imi da sangele mereu, imi vine sa urlu..!!!iar bebe de la un timp la fiecare masa mai intai se joaca cu sfarcul, il ia, il lasa, pa urma abia incepe sa suga si sa inghita normal, nu stiu de ce face asa, ca la inceput se facea ventuza si tragea direct.Am inceput sa ma mulg pt ca imi curg sanii si mor de durerea sfarcurilor, dar merge tare greu,bebe nu e deloc incantat de bibe,ba il da afara din gurita, ba suge lacom, se ineaca si sughite...
Azi tre sa ma duc sa-mi scoata atele, mi-e frica tare

Pentru fetele care nasc la Polizu, vedeti ca sectia de copii e de mare kkat!!!!a doua zi, imediat dupa reanimare, m-a adus in rezerva si in 5 min a venit cu bebe direct in brate si a fugit asistenta de ziceai ca o alearga cineva...nu mi-a spus absolut nimic de copil, vreo indicatie, nimik, parca crescusem 10 copii si trebuia sa stiu...si eu eram terminata cu operatia, ma dadeam jos din pat ca rama, nu stiam de ce sa trag ca sa ajung la bebe, lapte mai deloc, bebe plangea, am dat telefon si a venit una pana la urma, acra toata, in fine i-a dat glucoza si a disparut iar...am crezut ca innebunesc, ma starduiam sa ma controlez psihic, sa nu fac depresie, sa nu-l afectez pe bebe.Nu mai spun ca nici nu dadeau voie la vizite pt ca era carantina si aveau si control de la minister...deci numai bun sa o iei razna.In rezerva era frig, venea curent pe sub usi, am adus de acasa o patura si am pus-o la usa.A doua zi cand a venit contrulul ne-a facut asistenta sefa cu ou si otet ca ce cauta patura acolo..

M-am rugat cu toti sfintii la dr meu cu care am nascut si carea avenit la mine tot timpul, cred ca de 20 de ori dupa nastere, sa-mi dea drumul.Am avut mare noroc ca bebe a fost bine la controlul sectiei de neonato si am plecat a treia zi , nu mai nimeream usile.
La plecare, ca sa fie treaba treaba, nu l-au lasat pe al meu sa urca, au lasat doar hainele mele si port bebe, ce mai adusese si l-au trimis sa astepte jos, desi 3 zile le-am infundat cu bani pe toate, din toate turele...M-am imbracat, l-am imbracat pe bebe, am facut bagajele, 2 genti mari, si am chemat o infirmiera sa ma ajute pana jos.M-a ajutat exact pana in lift.Eu operata, cu bebe in brate, cu bagajele pe langa mine, noroc ca la lift statea tati si in final am ajuns acasa, unde ne e bine.Cam asa a fost treaba la spital.

va las, cred ca plange bebe, tre sa papam.
va pup, intru dupa ce imi scoate atele, daca doarme bebe.

ELI SI BEBE Andrei

Mergi la inceput

Miha, prima oara cand am ajuns la medic (la 6 saptamani) mi-a calculat DNP-ul ca fiind 10 februarie, asta probabil pt ca am avut un ciclu neregulat (intre 27 si 38 zile). Intre timp s-a schimbat de multe ori dupa masuratorile lui bebe, dar conform UM, DNP-ul meu ar fi maine (tot timpul s-a luat in considerare 6 februarie, la toate eco). Eu am preferat sa nu schimb in listuta... La 32saptamani mi-a zis dr ca voi naste probabil intre 6 si 10 februarie...
Acum asteptam...

Mergi la inceput