Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Albinutzza ce pui scump ai!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

uraaa!bravo anca !!! ai vazut ma ca era zi buna de nascut!asa da gravida,cu o zi inainte sa nasca dadea ture de stadion
3,830g!!!oau!sa mai zica cineva ca gravidutele care nu se ingrasa mult nasc bebei micuti!pai eu am pus 30 kg si fi-mea a avut abia 3550g si 50 cm la 41 de saptamani.probabil daca nasteam pe la 38-39s avea si ea vreo 3100-3300...vrabiuta!

alinukfelicitari pt 10!si la mine merg bine examenele .iti zic eu:nu sunt aia tampiti,clar e datorita perioadei de gravidenie in care am avut mai mult sange in corp,implictit ni s-a oxigenat mai bine si "creeru" si acum facem ravagii!!!stam bine cu neuronii

albinutzza ce bufle e aia mica!!!sa iti traiasca amandoi puiutii,tare frumosi mai sunt!!!cum e sa fii mami de doi bebe mici???

marianahihi,noi avem 21 eu si 23 de ani el (in martie implineste 24).cine stie,daca o sa creasca nivelul de trai si in romanica,poate ajungem si noi la 4 copilasi,ca pana la 30 de ani avem tot timpuleu chiar i-am zis ca i-as face vreo 4 copii daca ar fi dupa mine!na ,il iubesc mult,de cand eram de-o schioapa.ce sa -i faci???

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor
m-am gandit mult daca sa va spun prin ce am trecut (nu as vrea sa sperii pe nimeni) si pana la urma cred ca asa este cel mai bine
I-am dat ceai uneia dintre fetite si dupa 1/5 de ora a vomitat putin apoi cred ca s-a dus pe nas.... nu a mai putut sa respire , pe gura ea nu stie ca nu a avut nasul infundat pana acum
am tras cu pompita si nimic se sufoca deschidea gura doar sa planga am sunat pediatra care ne-a spus sa o tinem de picioare cu capul in jos... nimic atunci ne-a spus sa fugim cu ea la Budimex (noroc ca stam f aproape) unde i-au aspirat si nasul si gurita si-a revenit dupa care a vomitat iarasi si la fel nu mai putea sa respire
nu va pot spune ce minute de cosmar au fost , au reusit si de data asta sa o aspire si am ramas internata cu ea o noapte nu s-a mai intamplat nimic dar nu va pot spune ce stresata sunt acum cand le dau sa manance
fetelor aveti mare grija cu inecatul asta nu este de gluma eu nu stiu ce sanse avea daca nu stateam asa de aproape de spital
va pup
andra si alessia

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

alydumy dragutza de tine prin ce ai trecut si tu...imi pare tare rau dar bine ca s-a terminat cu bine, asa este e foarte periculos cu innecatul la bebelushi; mare atentie si de acum incolo;

lily si eu folosesc numai happy si sunt multumita de ei, mai ales ca la Erik cu displazia de sold pe care o are trebuie sa ii pun cate 2 pampersi ca sa ii tina piciorusele cat mai indepartate, iar astia sunt si putin mai lati decat pampersii de la alte firme si e ok;

va pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Eu sunt in stare de soc. Ieri dimineata am vorbit cu Anca la telefon si ma intreba daca am nascut... Si azi cand intru pe forum, ce vad?... A nascut Anca! Bravo draguta! Sa va bucurati de grasunel! 3800kg...
Noi tot in varianta 2 in 1... N-am nici un semn nimic...
La petrecere a fost frumos... A propos, multumesc de urari!
Acum asteptam sa vedem ce se mai intampla...

Loredana 39+5 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

kilogramele la mamici - nici o grija, o sa scapam toate de ele, insa in timp. E drept ca la unele mai dureaza uneori, dar cu grija (si vad ca aveti din belsug) vor disparea si colaceii.
gabriela - eu stiam ca daca inghiti fie mici firimituri din dopul de pluta (mai ales la sticlele de vin) dai cu parturi in populatie bine de tot. Poate ar trebui sa incercam si cu bebeii nostrii asa ceva !
ivona si marylla - eu zic sa lasati copii pletosi, ca le face timpul freza moderna (Pe la 4-5 luni o sa gasesti par in caciulita) Si apoi sunt de parere ca tunsul (mai ales zero, nu indeseste parul, ca doar il rade la suprafata - pe pricipiul cate fire tai atatea o sa creasca.
danymamic - sa iti traiasca micuta si sa fiti sanatoase!
roandre - lohiile la mine au durat cam 2 sapt, slabute cantitativ si s-au sfarsit anemic cu "ceva" de culoare crem. La prima sarcina am avut mai mult(cca 1 luna).
cristiana - intreaba neaparat de vaccinul din umar, cred ca e important sa il ai facut, mai ales ca voi ati iesit de ceva vreme din spital.Si cu mulsul e intr-adevar socant- in astfel de momente regret ca stau "in provincie".
aventura - felicitari si sa traiasca Antonio! Cum e cu printul in brate?
aelita - aseara i-am dat ceai ca cerea papa bun la 1h si juma...a baut pe nerasuflate si cu ochii cat maslinenele 120ml!!!! Apoi a supt si tzitzi si s-a culcat. Cat de normal e copilul asta??
alinuk - felicitari pt 10! desteapta fata!
monykk - hai fata mamii! Hai ca o sa fie bine!

Iata-ma la zi cu si sper sa tin pasul cu voi, ca Doamne ce viteza mai aveti!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

fetele cu bebei deja nascuti- nu vreti sa punem jos la semnatura si data nasterii bb, ca pana ne obisnuim tot vom fi incurcate cu "al tau cat are"? Macar asa ne vom uita la data nasterii si facem singure aproximarilemai ales cand vorbim de luat in greutate si de cat mananca e bine de stiut ce varsata au copilasii... E doar o propunere, daca va place -bine, daca nu-nu!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bun gasit!

AVENTURA, FELICITAAAAAARI!!!!..sa-ti traiasca puisorul si tu sa te refaci ultra-rapid!!!

am stat si eu mai cu rabdare azi dimineata sa ma uit la pozele stelutelor...manca-i-ar mama de scumpi (lasati, bre, problemele astea cu "mancalar"..macar "imi" si "sau" daca am scrie corect tot ar fi ceva ).

ce ma bucur sa vad ca in grupul nostru au venit numai bebelusi sanatosi si frumosi!!! si ca mamicile se refac bine!!

messa, ah, asta cu "alta mama nu mai face" eram sigura ca se refera ca a doua oara nu mai treci printr-o sarcina!!! mai aveam o curiozitate: am vazut ca fetita ta s-a nascut cu 2900g...la eco la ce greutate o estimasera? eu tot sper ca al meu e mai mic decat estimarile, sa nu ma rupa de tot (ah, daca ma gandeam si eu sa fumez sa fac bebe mai micut, da eu nu, capoasa rau!...).

azi am si eu 38 fix..ce sa mai fac sa il stimulez pe bebe sa vina sa ne cunoastem? nu a mers cu bai calde, nici cu efort fizic moderat..iar sex nu pot face pentru ca ma doare rau bazinul, abia stau pe scaun, nu pot face prea multe miscari...

alydumy, ce emotii cu fetita!!!

aelita, multi-inainte!!!! nu=-mi vine sa cred ce activa esti!!! si cum apuci tu sa citesti tot, sa raspunzi asa detaliat si sa te ocupi si de fetita!! esti o minunatie, nu alta!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Am vazut ca discutati de pompa electrica de la Primii Pasi. O am si eu si mi se pare ca e super ok. Si daca toti ati discutat despre pungi ptr pastrat laptele...pont ptr cine are pompa de la primii pasi. Eu am cumparat biberoane de 150 ml de la Primii Pasi (sunt vreo 2 Ron bucata) si le atasez la biberon (au acelasi filet cu pompa) si dupa ce termin le pun la congelator. Si asa merge tinut lapticul 3 luni la congelator.

Aventura, sa va traiasca Antonio!!

Lily, si eu sunt incantata de Happy. AM incercat si Pampers, dar nu mi se par asa ok. La Pampers m-am convins ca e doar numele.

Fetele, va pun si eu poza cu bb. Am baiat mare. Isi tine singur capul de ceva timp, dar abia ieri am apucat sa-i fac pozica. http://www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070203&ctime=144712

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Anca, felicitari pt micutul Antonio Ventura ce sonoritate are numele, sa fie cuminte si mancacios iar tie refacere super rapida, si cum ziceai ca nastem impreuna eu voi avea fetita insa nu da nici un semn ca vrea afara (cica ar fi mai grabite, dar de unde)cu cine o sa ma tin de mana in maternitate?
Alinukfelicitari pt examenul cu brio, si la mai multi de 10.
Alydumy, ai trait niste clipe de cosmar, dar bine ca totul e bine.

bey vreau si eu sa nasc ca nu mai suport asteptarea.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 38+
Lidia
burtica

Mergi la inceput