daca si harry potter apare nud... !!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
...Nu Harry Potter apare nud, ci...Daniel Redcliff(parca asa se scrie???)Este altceva.
pentru copii va fi mereu harry potter.. asa cum shirley temle ..dupa ce a crescut nu a mai facut nimic important de stiut! ea va ramane papusa din copilarie.. ma gandesc ca si cu el e la fel! e unic in lumea cinetografiei..
s-auzim numai de bine! si
RaluD spune:
Si daca tot suntem la subiectul asta, un pic de samanta de scandal.
http://www.mugglenet.com/gallery/displayimage.php?album=2073&pos=0
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by ardeiashquote:
...Nu Harry Potter apare nud, ci...Daniel Redcliff(parca asa se scrie???)Este altceva.
pentru copii va fi mereu harry potter.. asa cum shirley temle ..dupa ce a crescut nu a mai facut nimic important de stiut! ea va ramane papusa din copilarie.. ma gandesc ca si cu el e la fel! e unic in lumea cinetografiei..
pai tocmai asta e problema si se pare ca cine il sfaturieste stie ce face... daca vrea sa ramana in lumea actorilor va trebui sa se impuna destul de rapid in alt tip de roluri... eu sper sa reuseasca pt ca imi place el ca actor...
ardeiash spune:
h.. deci aste erau pozele. .ca n-am avut timp sa intru si sa caut!!!!
ma dar sunt misto.. sunt super , nu?? cu adevarat sexoase.. n-as vrea sa-l vad pe fi-miu uitandu-se la ele!! dara-mi-te pe nepoata-mea!!
Delidana spune:
E prea copil....e greu sa-l cataloghez drept "sexy" oricit de sumara i-ar fi costumatia.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
pana la urma el vrea sa devina actor.. si daca nu vrea sa poarte toata viata stampila HP tr sa inceapa sa apara si altfel, (si e treaba lui cum);
sunt multe cazuri de actori care nu au mai putut juca in nimic altceva deact filmul/serialul care ia facut celebri pt ca publicul ii identifica cu acele personaje (Sue si Al Bundy, JR din Dallas etc)
Scuze, dar e Peg, nu Sue!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Delidana
E prea copil....e greu sa-l cataloghez drept "sexy" oricit de sumara i-ar fi costumatia.
mie una imi plac fotografiile.. miseapre cu adevarat sexy.. insa gusturile nu se discuta. e adevarat!
Theiuta spune:
Ma gindeam acum la o chestie: majoritatea(printre care si eu) am postat mai sus, cum ca Daniel este actor si, in concluzie interpreteaza tot felul de roluri.Ei si m-am gindit eu, totusi nu este cam mult pentru un tinar actor cu...experienta profesionala si de viata relativ redusa, sa varieze atit de mult pina la a interpreta un tinar grajdar care a afacut o obsesie erotica pentru cai?
Stau si ma intreb, nu e cam prea tinar pentru ceea ce presupune un astfel de rol? Nu as vrea sa exagerez, dar am auzit cazuri si despre actori mai experimentati care au fost profund marcati de anumite roluri si au avut dificultati in a "iesi" din rol?...
Chiar trebuia sa accepte atare provocare, doar spre a nu-l mai confunda lumea cu Harry?
Parerea mea...
Theiuta
poze cu Nicolas
Porumbita spune:
quote:
Chiar trebuia sa accepte atare provocare, doar spre a nu-l mai confunda lumea cu Harry?
Parerea mea...
Theiuta
eu ii dau credit.. o sa faca fata...
PS - parere personala- tr sa incerce ceva iesit din comun ca sa dezlipeasca eticheta de HP