Racusori, la apel! (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

multumesc July
hai mey ca nu esti babornitza

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Cafelutza, ceiuc !!!!
Azi am o zi aglomerata, ma duc prin oras sa caut felicitari si martisoare!!!
O zi minunata si un weekend superb!!!
AAA...Mena , nu te-ai tinut de promisiune.

Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aha....deci e de pe-aici!

La multi ani fericiti, Cristina si felicitari pentru primul salariu!
Sa dea Domnul sa iei cat mai multe si...cat mai mari, sa se mareasca odata salariile si-n sanatate!

Fetelor, io azi dispar, ma duc la o inmormantare... si maine cica e relache...hm...pe mine o sa ma vedeti la munca, mai am niscai chestii-trestii de pus la punct, ca de luni asteptam o inspectie de la Onor-Ministerul

si weekend frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Si eu care credeam ca dau cafeaua in week-end! Ia uite cate fete harnicute!
Cookie, imi pare rau ca vei fi la inmormantare. Sper ca nu era cineva foarte drag tie!
Cristina, te astept cu carnetelul! Si mandra sa stii ca sunt. Mai nasol e cand ne ciorovaim, ca atunci ma gandesc foarte simplu: Ce mi-o fi trebuit mie maritis?
Miki, nu sunt babornita la ani! Anul asta fac 31, deci tinerica foc! dar m-am mancat undeva sa ma marit de tanara, asa ca anul asta facem 9 ani de casnicie si 14 de cand suntem impreuna. Si cum vine si bebeul, avem multe de sarbatorit!
Feteleor eu de aseara sunt in transa! fac calcule, paracalcule si tot imi da cu virgula! Deci: mai avem de lucru la casuta ( bani multi), vine bebe( bani), in octombrie stiam ca avem nunta unui coleg la care am zis ca ma duc, chit ca o sa fiu balenuta inca. Si aseara ma prinde o prietena si imi spune ca stii, ne casatorim! Eu: uraaaaaaaaa! Cand? Si pac chifteaua: tot in octombrie! De ce mi-a stat ceasul in loc? Pentru ca acum multi ani in urma, ma mancase rau limba si am zis eu sus si tare ca ii cunun. N-a mai pomenit nimic de cununat, dar oare nu ma trezesc ca ma pune sa imi respect cuvantul? Ca am bagat-o pe maneca! Pana la urma, ne descurcam noi, dar oare nu scap?
Va pup repejor si o sterg sa ma spal ca azi ma duc la distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am fost prin oras apoi pe la mama..am stat in varful patului la ea si=acum acasa...ma gandeam sa fac ceva de papa
voi pe unde sunteti pe frigul asta?
careva prin zona?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

EU is prin zona; toata ziua am umblat de colo-colo, la Carrefour, la MAgazinul Victoria si la sora sotului , unde am stat vreo 6 ore...Acum 10 minute ne-am intors

Cristina

Mergi la inceput

cristina, si io-s p'aci. gata martisoarele?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

cristina, si io-s p'aci. gata martisoarele?

MirelaV
pupicei pe burticei

O parte da, dar mai am de alergat!!! Ce nu imi plac zilele astea, e atat de alergat si e atata aglomeratie in oras...
TU ai rezolvat Mire???

Cristina

Mergi la inceput

cristina, eu am bananait prin oras am zis k imi iau una alta hainute..dar am fost atat de ciufuta incat azi nu mi-a fost nimik pe plac.
eu nu cumpar martisoare. eu nu dau la nimeni nimik. decat lu' mama o sa-i cumpar ceva. dar in nici un caz martisor. cam atatica.
tu ai cumparat pt tine sau sa ofere sotul tau?
io merg pe ideea k femeile nu ofera..asa k..am scapat
eu la sv am mai mult barbati..asa k..astept

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

cristina, eu am bananait prin oras am zis k imi iau una alta hainute..dar am fost atat de ciufuta incat azi nu mi-a fost nimik pe plac.
eu nu cumpar martisoare. eu nu dau la nimeni nimik. decat lu' mama o sa-i cumpar ceva. dar in nici un caz martisor. cam atatica.
tu ai cumparat pt tine sau sa ofere sotul tau?
io merg pe ideea k femeile nu ofera..asa k..am scapat
eu la sv am mai mult barbati..asa k..astept

MirelaV
pupicei pe burticei

Mire am luat pt mama- soacra si cumnata, deocamdata...

Cristina

Mergi la inceput