Tatal meu are multe alunite carnoase in zona axilei, iar vara este un chin, datorita cladurii si efectelor ei.
As vrea sa fac ceva in sensul asta, dar din cate stiu pana la o interventie laser sau clasic chirurgicala trebuie sa il vada un dermatolog.
A trecut cineva prin asa ceva, alunite care se maresc in timp? Ce analize propun dermatologii? Ce metoda sa alegem: laser sau clasic? Consecinte, impresii, pareri.... va astept cu orice!
Ti-l recomand cu caldura pe dr.Nocivin.Il poti gasi la Spitalul Militar sau la cabinetul particular.Eu am scos mai multe alunite in urma cu 6ani in spitalul militar.Se foloseste anestezie locala si nu simti nimic,pleci pe picioarele tale acasa dupa interventie.Operatiile (a scos alunitele pe rind)au fost facute cu laserul.La vremea aceea nici tarifele nu mi s-au parut mari.
Daca e vorba de schimbare de forma sau de culoare e bine sa nu amini vizita la un medic dermatolog.
Daca ai nevoie de mai multe date despre dr.Nocivin gasesti pe prima pagina la Informatii utile Constanta.