Mutare (pe cont propriu) -SUA/Canada - sfaturi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Suna tare bine Ramona. Multumesc mult!!! Sa vedem daca ajung si pe la "tara".

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sper. Succes!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Buna ML,

noi am inchiriat un camion PENSKE, galben si mare de ti-era mai mare dragul sa te uiti la el...noroc ca l-am avut pe socrul meu in vizita si a condus el camionul pe dealurile din San Francisco...Firma de la care am inchiriat camionul ne-a pus la dispozitie oameni care sa ne ajute la mutat (incarat mobila , impachetat canapelele in plastic etc) dar i-am platit noi. Cred ca am platit camionul in functie de miles parcurse dar nu a fost foarte mult in comparatie cu cat ne-ar fi costat daca angajam camionul si sofer(camionul a fost destul de mare si ne-a incaput toata mobila). Am studiat multe variante inainte de a o alege pe asta si a fost cea mai convenabila din punct de vedere financiar.
Asa cum ti-am spus , socrul meu a condus camionul iar noi l-am urmat in masina . Asa am reusit sa parcurgem distanta SF -Santa Barbara in aprox 8 -9 ore (350 miles), cu stop peste noapte.

Mai multe info despre aceasta companie , aici: http://www.pensketruckrental.com/personal_rental/?gcid=S14924x019-Brand&keyword=Penske

Bafta multa,

Andreea

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Andreea imi suna cunoacut numele. Multumesc, ma voi interesa. Se pare ca nici Smartmove nu ajung pe coclauri. Hmmm... Daca nu rezolvam cu Penske probabil ca tot la U-haul ajungem, sotul sa conduca etc., etc.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

ML, m-ai facut curioasa... Daca nu te superi, unde sint coclaurile alea de se sperie moving companies? Locuiesc alti oameni acolo?
Ca ma intriga cum nu vor sa mearga pe acolo. Imi pare rau, Smart Move a fost foarte bun pentru noi si pretul mi s-a parut bun pentru asa "big move". Eu nu am vrut sa conduca sotul ditamai camionul atitea mii de km, sint prapastioasa...

Mergi la inceput

Nu ma supar. Nu cred ca se sperie, cred ca mai degraba e vorba de orasele mici (al nostru are in jur de 8000 de locuitori, avem vecini, dar majoritatea s-au mutat acolo tot din NC). Si mie imi pare tare rau, era solutia ideala(sotul a incercat aseara pe Net cu zip code si asa se pare, ca nu merge. I-a si sunat, dar nu raspundea nimeni). Ne mutam in apropiere de Boone, NC (vezi PM).

Mergi la inceput

Ia uite ca n-ai PM! Nu vreau sa trec pe Net numele orasului. Oricum are prea putina importanta. Cred ca nici macar in Boone nu ajung.

Mergi la inceput

Eu l-am activat. Nu stiu cum se face, ca de la unele persoane primesc mesaje.
Multumesc. E interesant. Teoretic imi place si mie sa traiesc "departe de lume". Practic n-am avut curajul... Ma gindesc la jobs, scoli, ingrijire medicala, chestii din astea practice.
Inainte sa ajungem in zona asta chiar ne gindeam foarte serios la NC. Pe cind sa investigam mai bine a aparut varianta asta cu TX.

Mergi la inceput

Dau de veste daca ajung acolo si daca am supravietuit iernii. Se pare ca daca reusesti sa treci de o iarna mai "la tara"(nu neaparat cu zapada, mai mult cu depresia adusa - apropo... iarna floridiana cu soare va fi singurul anotimp pe care il voi regreta de pe aici -), ai scapat. Scoli, spitale destul de bune sunt. Mai greu o sa fie cu gasirea unei slujbe. Dar sa nu ma intorc la sb. ala controversat cu viata la tara prin strainataturi. Las' ca pun eu poze peste un an juma' cu iezii, poneii si aricii din batatura!!! Ha, ha, glumesc, da' ceva tot sper sa se aleaga de visele noastre...

Mergi la inceput

Curaj, ca o sa fie bine! Abia astept sa vad pozele!

Mergi la inceput