Ma gandesc ca e bine venit un subiect de gentl acesta, cel putzin eu abia astept sa vad la ce sport v-ati da copilashul sau poate l-atzi dat deja si care a fost motivul, adica de ce atzi ales respectivul sport.
Eu de ex, as vrea sa-l dau la innot si la polo sa se dezvolte frumos, bineintzeles ca o sa urmaresc si inclinatziile lui si o sa ma orientez si in fctzie de asta, dar pt inceput aleg eu pt el.
Dariana si Darius (30.07.2006)
deoarece tatal meu e antrenor de judo,fetita mea va face acest sport,nu neaparat performanta,ci doar antrenamente la sala la el,pentru ca sala e foarte bien dotata si noi,bineinteles,avem acces gratuit si nelimitat.si fiindca mama e profesoara de muzica si are si pian acasa,va lua si lectii de pian inainte sa mearga la scoala,ca sa vad daca are inclinatii spre muzica.m-am mai gandit la balat,ca eu mi-am dorit cand eram mica,dar depinde si de ce constitutie va avea.acum are doar 12 saptamani.
cred ca si inotul e fain
nusica,mama lui ely
Rog moderatorul care a mutat subiectul sa-l puna inapoi la parintii intreaba, parintzii raspund, pt ca pe mine ma interesa si pt copilashi mai micutzi, eu am bb de 6 luni si la inot vreau sa-l dau de la un anishor, de ex.. asa ca se adreseaza si copiilor mai mici de 4 ani.
Dariana si Darius (30.07.2006)