Ati auzit asa ceva?
Nu pot da jos faianta/gresia din baie pt ca vecinii de alaturi ne-au pus in vedere sa nu incercam, ca le cade lor faianta. Intr-adevar baia noastra are perete comun foarte subtire cu baia vecinilor.
Vreau sa renovez baia ca e atat de roz si de demodata, dar cum sa fac??? Se poate monta o alta faianta peste cea veche???
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Teoretic se poate,practic, noi nu am incercat.Exista un adeziv special in gama Ceresit,dar trebuie neaparat ca faianta veche sa fie f bine pusa.
Eu n-as incerca sa pun faianta peste cea veche sub nici o forma.
Pot sa apara o multime de probleme: faianta veche poate sa cada dupa un timp, daca e lucioasa nu cred ca aderenta noilor placi o sa fie buna, pierzi cel putin 1cm din baie, daca sunt tevi prin peretele respectiv si apare o problema spargi probabil mai multe placi pentru acces.
In plus, problema ridicata de vecini mi se pare cam aberanta...
Si eu am avut idee asta chiar si cu gresia dar mesterii mi-au zis ca ai imi fac asa da nu-mi da garantie cum ca o sa fie bine cu ea.Zice ca trebe musai sa fie prinsa de ciment...sau perete ca sa aiba aderenta..apoi cine stie?
fetele, va multumesc!!!
Eu intre timp, am cumparat gresia, faianta si adezivul special si am vorbit cu doi mesteri. Din cate am inteles de la ei, se face chestia asta si intr-adevar adezivul este special pentru suprafete lucioase. Azi voi merge sa vad de obiectele sanitare si mobilier!!
SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
nu inteleg de ce nu se da faianta veche jos?