faianta peste faianta??????

faianta peste faianta?????? | Autor: cristina22

Link direct la acest mesaj

Ati auzit asa ceva?
Nu pot da jos faianta/gresia din baie pt ca vecinii de alaturi ne-au pus in vedere sa nu incercam, ca le cade lor faianta. Intr-adevar baia noastra are perete comun foarte subtire cu baia vecinilor.
Vreau sa renovez baia ca e atat de roz si de demodata, dar cum sa fac??? Se poate monta o alta faianta peste cea veche???

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Teoretic se poate,practic, noi nu am incercat.Exista un adeziv special in gama Ceresit,dar trebuie neaparat ca faianta veche sa fie f bine pusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

multumesc, alinutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Eu n-as incerca sa pun faianta peste cea veche sub nici o forma.
Pot sa apara o multime de probleme: faianta veche poate sa cada dupa un timp, daca e lucioasa nu cred ca aderenta noilor placi o sa fie buna, pierzi cel putin 1cm din baie, daca sunt tevi prin peretele respectiv si apare o problema spargi probabil mai multe placi pentru acces.
In plus, problema ridicata de vecini mi se pare cam aberanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Si eu am avut idee asta chiar si cu gresia dar mesterii mi-au zis ca ai imi fac asa da nu-mi da garantie cum ca o sa fie bine cu ea.Zice ca trebe musai sa fie prinsa de ciment...sau perete ca sa aiba aderenta..apoi cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

fetele, va multumesc!!!
Eu intre timp, am cumparat gresia, faianta si adezivul special si am vorbit cu doi mesteri. Din cate am inteles de la ei, se face chestia asta si intr-adevar adezivul este special pentru suprafete lucioase. Azi voi merge sa vad de obiectele sanitare si mobilier!!

SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu inteleg de ce nu se da faianta veche jos?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput