Cum se ingrasa o pisica????
Raspunsuri - Pagina 3
Iubika spune:
daniela_b, nu ma ajuti cu numele pastilelor?...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Iubika
daniela_b, nu ma ajuti cu numele pastilelor?...
Iubiko, n-am uitat, stay tunned, miine dimineata ma duc la magazin (aproposito ca tot de la Royal Canin cumpar eu mincare crantzanitoare...) asa ca miine iti spun cum se cheama piluleleleeee...(daca vrei, iti si cumpar sa-ti trimit).
Abia astept sa ne trimiti poze cu before and after!
P.S.Ieri am gasit seminte de "iarba pentru pisici" la plic si le-am semanat intr-un ghiveci, tare sint curioasa daca le va "roade" mitzoaca, dupa ce apar, ca pina acum doar si-a bagat botu-i roz prin pamint si a stranutat!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Iubika spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
P.S.Ieri am gasit seminte de "iarba pentru pisici" la plic si le-am semanat intr-un ghiveci, tare sint curioasa daca le va "roade" mitzoaca, dupa ce apar, ca pina acum doar si-a bagat botu-i roz prin pamint si a stranutat!
Am avut si eu iarba din aceea, dar s`a uscat neatinsa. Deh, tot frunzele de dracena erau mai gustoase... saraca dracena mea, cu frunzele roase pe jumatate... A murit si ea de suparare...
Iubika spune:
Victoria, am luat azi niste crontzanele de la Royal Canin. Nu stiu de care erau, le`am luat varsat. Cert e ca m`am dus sa cer ceva pt o matza care trebuie sa se ingrase, iar fata de la pet shop mi`a recomandat ceva cu proteine, asa ca am luat Royal Canin.
Am ajuns acasa, javrutza a mirosit punga, s`a dat pe langa ea si.... cam atat Nici macar nu a gustat...
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Victoria, am luat azi niste crontzanele de la Royal Canin. Nu stiu de care erau, le`am luat varsat. Cert e ca m`am dus sa cer ceva pt o matza care trebuie sa se ingrase, iar fata de la pet shop mi`a recomandat ceva cu proteine, asa ca am luat Royal Canin.
Am ajuns acasa, javrutza a mirosit punga, s`a dat pe langa ea si.... cam atat Nici macar nu a gustat...
Scuze ca am intirziat cu raspunsul, am ajuns foarte tirziu acasa si nu am mai intrat pe net!
Asadar, pilulele se numesc FIT cu lapte si se vind vrac, la o mie de lei vechi bucata insa exista si ambalate, iti scriu PM cu firma care le produce fiindca nu stiu daca am voie sa scriu aici, cred ca se considera reclama...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Iubika spune:
daniela_b, mersi frumos!
Cu prima o cazie cand mai trec pe la pet shop o sa incerc sa iau pastilele astea. Tin minte ca parca i`am mai dat din astea cu ceva vreme in urma dar nu a fost incantata de ele. Acum insa o sa incerc sa ii dau dupa cum ai zis tu.... faramitzate si presarate peste mancarea obisnuita?
Sabina V spune:
Motanul meu vomita cateodata dupa ce mananca mancare la plic ?
Pisiceii vostri patesc asa ceva ?
poze
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Sabina V
Motanul meu vomita cateodata dupa ce mananca mancare la plic ?
Pisiceii vostri patesc asa ceva ?
poze
Nu am patit niciodata asa ceva. Oricum nu suna bine. Ai intrebat un veterinar??
Sabina V spune:
Inca nu am intrebat dar o sa ma interesez.
Problema este ca vomita de obicei cand mananca cu pofta . Poate este de vina si varsta - are 13 ani.
poze
Tzuni spune:
Poate voma si de la conservantii din plic. Pisica mea doar linge sosul, de "carnitza" nu se atinge.
Noi papam doar Royal Canin Sensibil 33 - e pt matze mofturoase. Alte sortimente le mirosim doar, apoi le "acoperim", ca ne e greatza de ele si nu le-am manca, Doamne fereste!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000