Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna ziua. imi cer scuze ca va deranjez aici dar va rog mult daca puteti ajutati-ma si pe mine cu un sfat. sunt insarcinata in 10 sapt si analizele mele au iesit astfel
toxo IGG- pozitiv
toxo IGM- negativ
indice aviditate- infectie mai veche de 20 de sapt
asta cred ca e ok
dar la CMV este asa
IGG CMV-pozitiv
IGM CMV-INCERT
indice aviditate- infectie mai veche de 18 saptamani

la medic deabia joia viitoare am programare si pana atunci innebunesc . va rog mult imi spuneti daca e pericol de intrerupere a sarcinii diin cauza CMV?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

irina, de unde ti-a venit ideea cu intreruperea sarcinii??? analizele sunt bune din punctul meu de vedere. daca ai Ac anti CMV de tip IgG, e f bine. mai ales ca spun ei, infectia este mai veche de 18 saptamani. poti, cel mut, sa repeti IgM-ul la un alt laborator. dar nu cred ca e cazul.
dincolo de asta, vei fi atent urmarita ecografic pe parcursul sarcinii. am vazut cazuri chiar de infectie cmv in sarcina cand copiii au iesit ok.
sarcina usoara si nu te stresa inutil!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult. ideea a venit de la medicii la care am fost.

10+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinabobe

multumesc mult. ideea a venit de la medicii la care am fost.

10+

uita!!! ca lui bb nu ii trebuie stres inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Poate ca multe fete au vazut deja subiectul acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156,
dar ma gandeam sa va atrag atentia asupra lui, mi se pare f util. Am descarcat multe carti pe care nu le aveam.
Spor la citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by megbeng

intru doar o clipa sa va spun ca suntem bine, destul de cuminti (na, ca orice bebelusi mai avem si ceva toane...), laptic am din belsug , nu am facut depresie postpartum cum credea soacra-mea (habar n-am de ce credea ea asa...zicea ca, vai, ce tanara sunt si cate libertati o sa dispara odata cu bebe..) ba chiar sunt tare fericita,. ma dscurc cu bebelusul, iar pentru treburile casnice deocamdata e venita mama in bucursti si ma ajuta ea.

a, luat si eu ieri cele 13 bonuri (am trimis-o pe mama la spital sa le ia, nu va spun ca au intrs-o din drum, ca ii trebuia imputernicire, o hartie semnata de mine, in fine..)..dar nu i-au dat fluturasul de salariu..si taaare am vrut sa pastrez ca amintire primul fluturas.

va imbratisez pe toate, mai revin!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

felicitari Magda pt bebe.ma bucur ca sunteti bine si ca ai lapte pt Matei.sa cresteti mari si sanatosi.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Abriana,foarte interesant subiectul,nu stiam de el,ma pun si eu pe "downloadat" acum.

Noi aseara am ajuns la urgenta pt ca Matei s-a lovit cu caputul de calorifer si a facut ditamai cucuiul.A plans ceva,dar apoi a fost bine.Ma gandeam la toate prostiile,fiind si singuri acasa,asa ca m-am dus si i-au facut o radiografie craniana.Fara leziuni traumatice.
Nu stiu dc am procedat corect,dar i-am dat Nurofen si unguent Hepathrombin si nu mai are nimic,dar m-am speriat ingrozitor.

Pup!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

irina, pentru traumatisme este f bine sa ai in casa gel cu arnica si sa-i dai imediat. are efect spectaculos.resoarbe edemul si grabeste cicatrizarea. exista si granule de arnica (homeopate) si se pot lua de asemenea cat mai repede dupa traumatism. eu am luat si dupa cezariana si a fost f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Anya,asha e cu arnica:am recom.si eu la randul meu gel si granule-asta de la tine "cetire"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

abriana multumim pt informatie.eu am citit odata primele 5-6 pagini de la "carti pt psihologia copilului,"dar dupa ce mi-am notat cateva carti nu am mai avut rabdare sa urmaresc pana la capat...voi intra sa o felicit si pe mamica care a avut initiativa sa creeze adresa de email.
anya sa nu uiti sa-mi aduci aminte de arnica cand vin de la spital.nu stiu ce am dar de ceva vreme incoace uit de la mana pana la gura cum se zice...am citit ca pe sarcina unele mamici pierd din puterea de concentrare,dar chiar asa....
irina ma bucur ca micutzul tau e bine acum.nu stiu daca tu m-ai intrebat daca am luat salariul integral,dar asa e ,maine ma duc si dupa bonuri.
in rest salutari la toata lumea!

alina 18+ cu bb Elisa

Mergi la inceput