Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
irina81 spune:
Felicitari Meg si Matei!
Sa va bucurati de el si sa aiba parte de tot ce e mai frumos pe lume.Sunt sigura ca e frumos,asa sunt toti Mateii!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
alinaalex spune:
felicitari Meg!!!
oooo, ce bebel grasunel, 3,800 kg, bravo, pai nu-i de mirare la ce burtica mare aveai in poza de 38 sapt!
sa-ti traiasca micul Matei si sa va aduca numai bucurii!!!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
nicopuscasu spune:
Felicitari Meg, sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el, sa creasca mare si sanatos, norocos si iubit, sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai curat pe lumea asta.
Pupam grasunelul si pe mami, ii doresc refacere grabnica si sa scape repede de dureri.
Nico.
rosudaria spune:
Buna,sunt o mamica de Daria(29 mai 2005),farmacista din Iasi si acus puiutul meu v-a face 2 ani,asa ca va trebui sa incep lucrul,pana acum as fi vrut sa merg la servici dar nu am avut cu cine o lasa,sper sa rezolv problema asta
As dori daca cumva stiti sau auziti ,as fi interesata sa imi deschid propria farmacie,dar as prefera sa o cumpar,as face un imprumut ca bani ,de unde?sau as fi interesata de un spatiu cu o chirie mai mica daca stie cineva
As fi interesata si de un parteneriat daca este cineva interesat,am putea vorbi despre acest lucru
Multumesc mult si sanatate multa
Pupici de la DANIELA si DARIA
mamacita spune:
bRAVO,MEG,AI FACUT TREABA BUNA:GRASUNEL,FRUMUSEL SI DEJA BEA LAPTIC!sA VA TRAIASCA mATEI,SANATOS SI DESTEPT SA FIE!sI NOROCOS!
Scuze,acum am vazut cum l-am trimis,am scris mesajul pe intuneric,ca doarme Alexut.Desi l-am scris cu picioarele,intentiile sunt sincere
abriana spune:
Felicitari Meg!!!
Sa va traiasca Matei si sa va bucurati de el, sa creasca mare si sanatos!
Refacere rapida tie si mult laptic!
Anya20 spune:
puffy, multumesc de intrebare .
am fost si a zis ca sunt depuneri cauzate probabil de o bacterie, un fel de tartru. am inteles ca exista persoane care au asa ceva si ca afectiunea e benigna. necesita o igiena dentara stricta si detartraj. doar ca acum e prea mica si nu sta. si cred ca nici pasta aia abraziva nu e prea bine sa fie inghitita. iar ea nu stie sa scuipe.
pufymic spune:
Anya ma bucur ca nu e mai grav!Nu i-a facut nici manual detartraj?Sau nici nu avea rost sa incerce?
Eu