Jocuri pentru copii de 6 ani

Jocuri pentru copii de 6 ani | Autor: ni-na

Link direct la acest mesaj

Fiul meu doreste foarte mult jocuri din acelea clasice .S-a plictisit de calculator,de puzzle(cele cu 100 piese)de jocuri pe net,de colorat pe calculator.Avand in vedere ca vine vacanta si va sta singur in casa de la 9 cand pleaca mami pana la 3 cand vine tati,va rog spuneti-mi ce jocuri ati cumparat piticilor vostri,care ca va placa si voua ca parinti,si care sa aiba niste preturi accesibile.I-am cumparat Domino cu 30 piese ( Tom si Jerry) de vre-o saptamana si ii place iar acum Comoara lui Piticot .As prefera jocuri care le poate juca si singur.
Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am revenit.I-am cumparat un joc Cine stie castiga,pentru 3-8 ani.Este mult prea usor pentru el...Acum avem alte preocupari:am scos la imprimanta de pe net(am bagat ca si motor de cautare desene de colorat)tot felul de imagini si incerc sa ii fac alfabetul...litera si corespondenta in imagini.Exista si de-a gata dar in afara faptului ca nu e free am intampinat probleme:litera A are ca si poza aligator iar baiatul l-a numit crocodil,la V am gasit ceva cu vapor insa cand a vazut imaginea a numit-o barca....Le expunem gata colorate pe o placa de rigips .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

cumpara-i si puzzle- cu 100 piese, se va descurca si mai listeaza-i de pe internet, labirinturi (maze) si sunt sigura ca o sa-i placa.



Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

vrei sa spui ca sta singur in casa de la 9 dimineata pana la ora 15?

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Da,Remus sta singur.Cand se trezeste da drumul la calculator si porneste camera web iar eu de la munca arunc cate-o privire(i-am facut adresa mail).I-am lasat mancarea si canuta de lapte.Are un telefon mobil si ne suna pe mine sau tat-su(ultimul numar ramas in memorie).In mai face 6 ani insa ramane singur de cand avea patru ani si jumatate.Nu raspunde cand suna cineva la usa,toata vara a stat cu geamurile inchise sa nu fie tentat sa vb cu prietenii lui din fata blocului peste pervaz(locuim la 1).N-am gasit niciodata nimic stricat,cea mai rea ispava au fost ca mi-a lipit plastilina peste tot.
Sotul meu are munca de teren si mai trece de 2-3 ori pe zi sa-l vada...
Puzzle-uri de 100 piese face din vara,insa de labirinturi nu stim inca.Imi poti trimite un model sa stiu ce sa caut?La asta nu m-am gandit.Parca si-n revista Scooby sunt...oare va vrea insa sa mazgaleasca revistele???Caut si listez de pe net ca-i mai sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Pentru labirinturi, da o cautare dupa "maze", gasesti cu sutele.

Daca il pasionaza, poti sa-i tiparesti imagini din alea care se formeaza cand unesti puncte. Ca sa gasesti, da o cautare dupa "dot-to-dot". Sunt fie cu cifre, fie cu litere.

Eventual cumpara-i Lego, sau varianta chinezeasca dego - parca-i zice.


Ce copil cuminte ai, sunt impresionata. Eu n-as avea curaj sa-l las pe fi-miu singur, asta pe langa ca e ilegal.

Corina

Mergi la inceput