Ce te faci cu constipatia?!?
'Neata!
Eh, ce sa-i faci? Probleme multe. Poate la a 2-a sarcina o sa fiu cu mai multe cunostinte, astfel incat si eu la randul meu voi putea ajuta femei care se vor afla in situatia mea.
Cum ziceam, ce te faci cu constipatia? Cred ca ati avut si voi probleme de-astea cu . Cum le-ati rezolvat, mai fetelor? Cu ceaiuri sau cu medicamente? Sau poate cu ACTIVIA?
Recunosc, nu e acuta, insa nici usoara. Nu mai e ca inainte. (Oare ce mai e ca inainte?!)Cand sarcina era mai mica 1-2 luni, nu-mi era teama sa ma "manifest" (); acum bebe e mai maricel si mi-e frica sa nu fac ceva care sa-i dauneze.
Sarcini usoare, fetelor si cu D-zeu inainte. Vom scapa si de asta...
Meisha & BB
Raspunsuri
Kehleyr spune:
Mie mi-a recomandat doctorul Duphalac. Cica dizolvi si iei un plic seara si dimineata nu mai ai nici o problema. Eu nu am avut ocazia sa il testez inca.
lilach spune:
Incerc sa iti dau citeva indrumari din ceea ce am facut eu cind eram gravida si nu numai.
Dimineata cind te trezesti primul lucru sa bei un pahar de apa daca se poate sa fie de la temperatura camerei.De fapt incearca sa bei cit mai multa apa 21/2 litri cel putin pe zi.
Consuma cit mai multe vegetale si fructe.
Sa fii sanatoasa!
Eu n-am folosit niciodata medicamente dar de fapt nu sint adepta lor.
ella& laura,andrei,andra
Maadi spune:
Mare problema, mai ales dupa ce am lasat si tigarile si cafeaua. O lingurita de miere pe stomacul gol, multe fructe di legume proaspete. Cand era mai grav o rezolvam cu supozitoare cu glicerina.
Pupici,
Maadi
danis spune:
cat mai multa apa, cat mai multe fructe si verdeturi, miscare (in limite rezonabile, desigur), cat mai putina paine alba (incearca cu graham, paine neagra sau fara paine), lapte batut si iaurt, nu strica nici sa reduci zaharul si sarea; cu medicamantele tratezi efectele, cu regimul de viata tratezi cauza...
sarcina si nastere usoara si bebe sanatos!
Daniela si bb Anda
Nicoleta spune:
Ai grija sa iti rezolvi cumva problema. Eu, desi nu am avut in timpul sarcinii probleme cu constipatia, dupa ce am nascut am avut probleme cu hemoroizii... Nu stiu ce as fi facut daca ar fi fost si constipatia...
Nicoleta.
Sabina spune:
un remediu foarte sigur: Taratze de grau ci fulgi de ovaz si secara muiate in iaurt.poti sa pui si stafide.
m-a mai ajutat si ceaiul de urzica!
Scriu cu Sofia in brate asa ca scuze....sanatate!
Sabina & Sofia Galagia