Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 31
Joujou spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor a fost cineva in grecia in mai la inceput? Incercam sa plecam undeva in vacanta inainte sa apara cel mic si urlacios altfel nu mai vedem noi concediu mult si bine. (adica vreo 6 luni)
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna, eu si sotul meu am fost in grecia in extrasezon, dar nu in mai, ci in septembrie....dar am incercat marea si in mai si in iunie cand am fost pt. un an de zile cu bursa, tot ce pot sa iti spun e ca vremea este bestiala, atat ca apa e un pic cam rece. In rest, soare, aer curat, super atmosfera! poate sa mai bata un pic vantuletul, dar depinde de statiune. Cel mai bine intereseaza-te la o agentie de turism care sunt minimele si maximele de temperatura in luna mai, posibil sa se fi mai schimbat vremea de acum 4 ani de cand am fost eu...
Oricum, Grecia este si va ramane tara mea de suflet! Poti sa faci baie pana la mijlocul lui octombrie....si multe altele dar n-are rost sa intru in amanunte ca ma apuca nostalgia...
Ma duc sa trag un pui de somnic, k mi se inchid ochii!
Joujou
10 saptamani si crestem!
printzesa_26 spune:
Oaana, e foarte periculoasa Coca-Cola...si daca o consumi fara sa fii insarcinata....dapai in astfel de momente;.....eu zic sa nu mai consumi Cola. Mai sanatoasa ar fi o cafea mai slaba.![]()
ghinetz spune:
cu greu reusesc sa va citesc in intregime, asa ca daca s-a mai discutat despre...scuze.
Am 16 sapt. si mi-am facut triplul test. La medic merg abia pe 23 si nu mai ma rabdare pana atunci. Stie cineva sa le interpreteze? Sau macar sa-mi spuna ce reprezinta beta HCG sau estriol sau alfa fetoproteina. Or macar unde pot citi mai multe si mai pe intelesul meu despre.
Valorile la mine sunt:
1. beta HCG 63,302
2. ESTIOL LIBER 1,34
3. ALFA FETOPROTEINA 11,17
Cf valorilor normale trecute acolo la alfa... sunt cm mici la mine,corespunzatoare sapt. 10 - 12 de sarcina. Of!!!! Sunt cam speriata
Si nu e singura mea grija acum. Cand am ramas insarcinata mi-am propus sa fiu "nesimtit de linistita". Dar nu am prea avut parte de prea multa liniste in astea 9 luni. Tot felul de griji meschine. Ba sangerari, ba CIM intrerupt...
Va rog, poate ma lamuriti cu testu asta...
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
ioanadara spune:
Salutari noilor fete.Vad ca aveti mare spor la scris si in curand vom avea un nou capitol cred.
Eu pentru herpes am o alifie bunuta: HERPESTOP.Nu am folosit-o in sarcina dar e locala,deci nu cred ca are contraindicatii.
Mi-au placut carucioarele voastre.Eu va trebui sa gasesc unul cu loc in fata pentru bebe si loc in spate de stat in picioare pentru celmare.Am vazut prin Europa, la noi in magazine,nu.Mai incerc.
9
Ioana75 spune:
In caz ca nu s-a apucat nimeni sa faca un capitol nou, ma ocup eu de asta acum.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by estecri
Fetelor , am si eu o intrebare:
Poate reuseste cineva sa ma lamureasca...noi anul asta cum beneficiem de concediu? Eu de ex anul trecut am avut 21 de zile lucratoare. Anul asta voi avea tot 21 sau doar concediu pentru lunile efectiv lucrate?
sorina14+
eu am 24 de zile lucratoare, si mi s-a spus ca am dreptul la toate. Nu stiu daca e o regula generala sau doar la stat. Ideea e ca daca le iei pe toate acum, nu mai ai dreptul la CO in anul in care revii din CIC.Asa mi s-a spus mie.
16+http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos