Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mioara, baietel parea acum o saptamina, dar la o doctorita dubioasa. Medicul la care am fost e ecografist, si nu zice nimic in timpul consultatiei, asa ca astept sa ma duc joi la dr mea sa-mi zica ce si cum sa fac.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

ioana cred ca brazuca are dreptate, daca doctorul nu s-a ingrijorat...

mioara la listuta aia dau si explicatii cam ce imi place. fiind vorba de familie eu cred ca e super ok! noi asa ne-am obisnuit sa procedam, inclusiv la zilele de nastere. asa fiecare primeste ce isi doreste.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

ioana vad ca postam tot in acelasi timp si imi raspunzi inainte sa intreb . acum am inteles...

sper sa fie totul bine cu tine si bb tau.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

simo, si mie imi place sistemul cu lista de cadouri, si eu procedez la fel. Am vazut ca postam odata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mioara, Brazuca picioarele se pot umfla de la statul indelungat pe scaun cat si de la purtarea tocurilor inalte (aviz Mioara). Urmariti-va in we sa vedeti daca tot se umfla. Daca da, atunci reduceti sarea din alimente, inseamna ca retine organismul apa. Brazuca, ai grija sa nu faci hemoroizi de la statul pe scaun. Incearca sa te mai ridici la jumatate de ora si sa te misti un pic. Cumnata-mea a patit asa si acum e insarcinata si ea (are cam o luna) si tratamentul pe care il facea e incompatibil cu sarcina asa ca ii vine greu.

Luna felicitari pt bebe unic de la tine din burtik Eu tot incerc sa-mi imaginez ce as fi simtit cand bebe mare si-a dat seama de comoara de la purtator. Nu pot si gata, am imaginatie saraca astazi. Cred ca a fost super emotionant

Ioana felicitari pt caruciorul roz . Cat despre restul, eu zic sa stai linistita ca lucrurile se mai pot schimba. Copilul se mai intoarce, se mai misca si cordonul va aluneca si el, iar placenta poate urca si ea. Stiu ca nu e prea stresant la tine la serviciu, dar nu poti sa iti mai iei din cand in cand concediu? E f imp sa stai intinsa, linistita acasa. Multa sanatate!

Simo fain magazin din ce spui tu. Acolo chiar nu am incercat. Poate fac o vizita in curand

Cat despre carucioare si patuturi, am o promisiune de la cumatra mea. Bebele ei nu mai sta in patut de cateva luni, e din cel de plasa pe care il lua si in deplasari cu ea. Hainute inca nu cumpar pt ca nu stiu sigur ce e bebe. Ex-doctorita la care am facut ultima eco nu era sigura, dar se presupunea ca ar putea fi o fetita. Poate schimb si eu caruciorul, ca Ioana

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Pana sa-mi aprobe mesajul moderatorul si sa apara pe forum, voi mai scrieti inca o pagina! asa ca sunt mai mereu codasa si am impresia ca nu ma citeste nimeni.....

Joujou10 saptamani si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Nicoleta bine ai venit,ma bucur mult ca ai un bebe,sati dea Dumnezeu sanatate sa duci sarcina cu bine pana la capat.

Pentru fetele care discutau o data de nume de bebelusi,am gasit semnificatiile unor nume intr-un dictionar onomastic,o sa scriu doar cateva.
David-cel preaiubit,cel care iubeste,cel dragalas.
Diana-stralucitoare,lumina noptii,luna,perfectiune.
Felix-fericit ,prosper.
Ioana-cea binecuvantata de Dumnezeu,darul Lui Dumnezeu.
Luca-lumina.
Matei-darul Lui Dumnezeu.
Mihail-placut Lui Dumnezeu.
Adna-placere,bucurie.
Aaron-iluminat,desavarsit,invatator,mandru.
Abi-dorinta.
Abital-izvor de roua,prospetime.

In caz de va intereseaza....am o prietena in Elvetia care a pus nume la toti copiii cu semnificatii,si toate sau potrivit.

Sanatate la toate,si mai spuneti fiecare daca v-ati hotarat la un nume..

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 12+

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camea spune:

Buna, sunt si eu o viitoare mamica de august, am 12 saptamani, voi naste cu dr.Tutunaru, sper ca totul sa fie ok. Peste 2 saptamani voi merge la ecografia morfologica. la dr. Isoup Am un baiat de 12 ani.De ramas, am ramas destul de greu, am endometrioza -operata laparoscopic in 2004.
Va doresc bebei santosi si mancaciosi.
pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Hello

Si pe mine ma maninca pielea mai ales pe piciore si pe burtic,ma dau cu crema si dupa un timp iar ma apuca.

Mioara-si eu umblam cu tocuri dar de o luna nu mai port tocuri delocpt ca ma dureau rau de tot picioarele.renunta la tocuri ca e mai bine.ti-am trimis un PM.

pupici
14=

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Noi ne-am hotarat la nume, dar inca nu imi vine sa ii spun pe nume pana nu il mai vad o data la eco sa fiu sigura ca e baietzel. Totusi sper sa nu se fi inselat dr. Numele lui o sa fie David Gabriel!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput