Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
jeni71 spune:
Andrea c testul pt sindorm down se face dupa 30-35 ani. Stai calma. Daca insa ai vreun dubiu sau vrei tu sa dormi linistita vorbeste cu medicul, insa da ai dreptate poate avea erori. Eu primul copil l-am facut la 25 ani, adica acum 11 ani cand sincera sa fiu nu am facut atatea analize (nici nu se faceau atatea analize in 1996) ca acum, dar acum deh avand deja 36 ani merg si fac tot ce mi se spune. 
before-after spune:
fetele.....ai vostri ce dimensiuni au avut la eco de 12-13 sapt? al meu mi s-a parut mic: 5.25 cm si 62 grame. Mai fac eco in 16-17 sapt, dar sunt pe ganduri.....o fi prea mic? de ce nu creste?
andreea c spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Mamicile care sunt la al doilea bebe ne spuneti si noua cum trebuie sa fie un carucior bun. E chiar aiurea sa dai o gramada de bani pe unul si sa constati apoi ca nu e bun. La ce trebuie sa te uiti, din ce material trebuie sa fie, cu cate roti, etc? Tot la fel nu stiu care patut e mai bun, cel din lemn sau cel din panza cu cadru metalic. 

Andreea
18+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Anya20 spune:
before, daca bb era prea mic pentru varsta lui, ecograful l-ar fi apreciat ca avand o varsta mai mica a sarcinii. In plus, medicul ti-ar fi zis ca e o problema si ca e prea mic. Nu te panica degeaba.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
samadhi spune:
Hallo fetelor ! Si bine v-am gasit !
ANDREEA - eu am avut la primul copil patut din lemn si este mai stabil dupa mine, la al doilea acum am sa-l folosesc inca o data. Depinde de copil daca nu il lasi sa sara in el, ca sa-l distruga.... e okay, desi si fetita mea a sarit si ii tot ziceam ca isi rupe patul..... si apoi inceta. Dar uite, fata lu sora-mea, care are 2 ani a reusit sa scoata nu stiu cum acele bare din lemn afara si a distrus patul..... deci depinde ce copil ai ?! Despre carut, aveam cu 3 roti, a fost bun pana cand l-am lovit din intamplare la o roata, apoi roata imi iesea mereu afara, apoi am reusit sa-l dau..... acum imi trebuie altul dar mai astept cu cumparatul..... sincer nici eu nu stiu de care sa cumpar.
10+
ilenutza spune:
Salut si de la noi!
hai sa va spun de carucioare:
1. preturi ffff bune fata de piata gasiti la babyexpo,este la sf lui martie.Acolo mai toate produsele mai banoase au reduceri importante , chiar de cateva milioane.
2.noi am luat unul graco ultima - 6 mil, f bun, se inchide usor, se deschide usor si are husa de picioare si suport pentru nou nascuti.Dar este destul de greu,insa pentru primele 6 luni e bun.Dupa varsta asta, va rec. un carucior sport, nu neaparat care sa se lase pe spate, care sa fie usor, sa se inchida usor.NOI am luat graco city, 3 mil, de care sunt ff multumita, are cos de cumparaturi super mare si rezistent. pe cel mare nici nu l-am mai folosit.
Diferenta se vede la kg.Ultima are 12 iar city 4,5 si nici nu il simti la impins, fata de celalalt care e fff greu si dificil de manevrat.
Dupa parerea mea un carucior sport o sa va usureze mult viata.
Din pacate nu poti lua un carucior sport din prima pt. copil mic dar ulterior este indispensabil.
Dar poti lua unul mare second hand, poti gasi pe site f ieftin si bun, privind in urma imi dau seama ca era f bine.Dar bineinteles ca am avut idei preconcepute si in general nu te uiti la bani la primul copil, vrei sa aiba totul perfect.
Edit: caruciorul trebuie sa incapa in lift!
Ile
16 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
brazuca25 spune:
Si eu tot patutz de lemn vreau sa iau pt bb, si cred ca o sa il fac pe comanda la o firma de mobila, pt ca ce am vazut eu prin hipermarket-uri nu prea mi-au inspirat incredere. Cand o incepe baiatu sa traga de ele...sigur nu rezista. Nu vreau "surprize" de genul asta.
Noi oricum mai amanam cu patul si carutul, ca al cat loc avem noi in camera, numai astea nu stateau degeaba cateva luni. O sa le iau cu 1 sapt inainte sa vina bb.
Dar hainutze....deja cumpar la greu. Nu pot sa ma abtin! Vreau sa am baiat elegant sa se uite fetele dupa el!![]()
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
ilenutza spune:
Patut- eu am de panza, din acela tip tarc si este f bun, l-am luat cu noi cand am plecat pe undeva, la munte, la mama, la mare, etc.Este bun ca se strange usor si este super ok.
oricum la BE gasiti cam tot ce vreti muuuult mai ieftin decat pe piata.
eu abia astept sa mergem trebuie sa luam scaun de masina pt. V, patut de lemn pt el si niste jucarii Simba, care sunt f bune.
La hainute, lucruri nu are sens sa te uiti, din pct meu de vedere, este f. aglomerat si nu sunt preturi bune.
daca vreti sa luati scoica auto pt nou nascuti, vedeti ca sunt o multime de vanzare pe forum, second hand, la jumatate de pret.Va spun din experienta ca scoica este f. putin folosita deci o luati aproape noua, este bine sa faceti economie la ce se poate [pt. ca oricum o sa coste mult nasterea si cele necesare.
Eu am Chicco si am fol. si n casa pe post de leagan, il puneam pe V. acolo si il caram supa mine prin casa, adormea in ea, este super.Si asa s-a obisnuit si a stat si cand am mers cu masina la deum lung.
Moama, ce placinta!
Va las, mai avem timp sa mai vb de lucrurile astea!![]()
Ile
16 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Anya20 spune:
Andreea, despre patut pot sa-ti spun ca am optat pentru cel gen tarc, care are multe avantaje: este usor, se pliaza si poate fi transportat in vacante (noi l-am luat la mare, la munte, chiar la restaurant de ziua Anyei, cand am stat f mult). Anya are un somn agitat si se izbeste mereu cu capul de marginile patutului. Ma gandeam cum ar fi fost cu cel de lemn, cu toate aparatorile pe care i le-as fi pus. Fiind pe rotile, il pot muta cu usurinta atunci cand fac curat.
Despre carucorul lui bebe: mai intai sa te asiguri ca incape in lift
(daca e cazul). Conteaza si greutatea, ca daca trebuie sa il ridici pe scari nu e prea placut. Al nostru a avut in jur de 10 kg.Sa te uiti la: sistemul de pliere (cat mai simplu, sa incapa in portbagajul masinii), rotile (eu prefer din cele groase, mari, ca la drumurile nostre...), la treptele de inclinare a spatarului, la sistemul de franare, la huse, la modul in care este lucrat (cat mai "compact",sa nu fie "gauri" in care bebe sa-si prinda degetelele). A, daca se poate ca cea mai mare parte din huse sa fie detasabile, ca sa poata fi spalate. Materialul sa fie usor impermeabil. Noi avem un carucior galben-pai cu vernil si , desi e deschis la culoare, e usor de intretinut, ca se scot husele si se spala. Singura neplacere a fost vara, cand atrageam musculitele. Dar am preferat culori vii, ca majoritatea carucioarelor erau albastre, gri inchis, maro, rosu cu albastru si combinatii de-astea.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana