Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 30
Mihaelaaa spune:
Doula,multumim de oferta!
Acum ca e cineva "cu diploma" care sa-mi raspunda la intrebari....nu mai am nici una
!
Asa se intampla si pana sa merg la dr...am o multime de intrebari...si cand ajung acolo,ma intreaba dr ce intrebari am ,si eu zic "nici una!"

;
Si dupa ce parasesc cabinetul,imi vin intrebarile iar in minte,si le aman pana la urmatoarea consultatie cand....se intampla la fel...uit ce am vrut sa intreb...
Sa speram ca o sa-mi aduc aminte pana esti printre noi!
si multumim inca o data!
Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
LuizaS spune:
acelasi lucru mi se intampla si mie Mihaelaaa cu intrebarile pentru doctorita 

Mirandolina e o draguta ca s-a gandit la noi si la nelamuririle noastre! Multumim Mirandolina!
Doula bine ai venit si iti multumim pentru faptul ca ne stai la dispozitie pentru intrebari!
Da, ce a sugerat arissa e bine de stiut...cum sa trecem mai usor prin travaliu...pozitii, respiratie...si orice altceva ne-ar putea ajuta
Crina_mio spune:
Va rog ma treceti si pe mine in listuta si-mi atasati un carucior roz. Se pare ca ingerasul nostru va fi fetita
dallina spune:
cria bv sunt si eu curioasa sa vad care bebe va fi mai grabit.Scuze ca te intreb dar nu am vazut: ce astepti fetita sau baietel?Cum vrei sa nasti?La ce interval de timp te prezinti la consultatii? Te intreb fiindca eu am fost luna trecuta in 15 si acum am sa merg in 26 luna aceasta fiindca doctorul meu pleaca in concediu si mi se pare o perioada lunga de asteptare fara sa vad cum este bb.Oricum la ultima eco totul era ok, mi-a dat tardyferon, magneziu si cal-c-vita de care iau de la 12 saptamani.Tu ce iei?
Scuze
ca te bombardez cu intrebari dar ma bucur mult de tot ca am cu cine vorbi.
28
doula spune:
Mihaela
. Cand iti vine minte vreo intrebare scrie-o repede in carnetel si cand ajungi la doctor\in fata calculatorului citeste-le. Eu nu ma grabesc nicaieri![]()
Anamaria cu epidurala sunt si bune si rele. Depinde de
. Facuta la timpul potrivit (nu inainte de 4-5 cm dilatatie) poate grabi si usura lucrurile. inainte de 4-5 incetineaza simtitor (si in multe cazuri prea mult) nasterea iar dupa 8 poti ajunge in faza finala fara sa iti simti corpul si fara reflexele de impingere deci poti sa iti dai seama ca nu e bine (si in situatia asta interventiile medicale ca vacuum sau forceps sunt mult mai frecvente). Oricum este bine ca doar tu sa iei hotararea sa nu te lasi influentata de cei din jur si ce cel mai important sa nu incerci sa hotarasti nimic in timpul unei contractii ca nu este timpul potrivit. Sunt foarte multe femei care sufera de dureri de spate luni de zile dupa epidurala, dar din cate am vazut sunt de obicei femeile care si inainte de sarcina au avut dureri de spate.
dallina spune:
La multi ani!!!
Suzy78 iti doresc tot binele din lume,o nastere usoara si un bb sanatos.
28
anaanamaria spune:
mersi DOULA ceea ce ai zis pana acum stiam ceea ce ma intereseaza este daca intradevar nu mai simti durerea si daca doare tare cand iti face anestezia imi pare rau ca nu am intrebat asta de la inceput![]()
doula spune:
Fetelor va fi putin mai greu va scriu pozitii ar trebui sa scriu o carte mai ales ca fiecarui
ii se va potrivi lucruri diferite. Ce va pot sfatui este sa mergeti si acum in timpul sarcinii si in timpul contractiilor de la inceput. Acum in timpul in care va mai ramas pana la nastere incercati sa iesiti in plimbari de 30 min cel putin o data-doua ore pe zi. Sa nu fie fuga dar nici ca melcul, asa in pas vioi![]()
Oricum ama sa incerc sa va scriu de fiecare data despre o pozitie, tehnica de respiratie etc si voi va alegeti ce vi se va potrivi.
Imi faceti "pofta" sa vin in Ro sa fiu cu voi