Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 29
ionelac spune:
buna fetelor dpn=11.04.2007.as vrea a stiu care dintre toate va naste la giulesti,si cu ce dr.va multumesc.
gabi78 spune:
Raisafudulu nu stiu e doar o idee: incerca sa dai cu tinctura derostopasca
Uite ce scrie la indicatii: uz extern: - eczeme, plagi infectate, stafilococii ale pileii, herpes cutanat, hemoroizi, negi, ADJUVANT IN TRATAMENTUL LOCAL AL UNOR TUMORI MALIGNE ALE PIELII, bataturi, dermatomicoze cu localizare interdigitala, psoriazis, dureri musaculare si articulare, contuzii
Scrie insa si ca e contraindicat in sarcina si perioada de alptare, ,dar mie numai asa mi-a trecut un neg urit de pe deget si chiar lunile trecute.
Multumesc pentru incurajare Tzuna.
Sper sa fie cum spui tu. Nu pot sa sun pentru ca deja e plecat poate si aseara era cu gindul in alta parte si nu a fost atent. Nu stiu ce sa cred.
Gabi 36 sapt si 
doula spune:
Buna ziua. 
Lucrez in Israel ca doula sau in romaneste "suporter autorizat inainte, in timpul si dupa nastere" si ca aromaterapista cu specializare in ginecologie si copii cu nevoi speciale. Mirandolina m-a rugat sa intru si pe la voi si sa va raspund la intrebari legate de sarcina si nastere. deci sunt cu placere la dispozitia voastra drage
Imi va lua ceva timp sa va cunosc, deci va rog sa ma scuzati daca vor fi "greseli" de adresare.
Andreea
ralualexandrei spune:
Hop si eu,abia ce am facut ochi si m-am infipt in frigider.Azi-noapte m-am plimbat de 6 ori la baie,groaznic.
Lalahai sa-ti povestesc cum priveam eu situatia acum 3 ani.Pe Robert ca si baiat mi l-am dorit foarte mult si normal ca-l iubesc ca pe ochii mei din cap,la a doua sarcina am simtit ca voi avea o fetitza si de aici tot felul de intrebari:
Am sa o iubesc?
Cum am sa ma port cu ea avand in vedere ca firea mea este mai aspra si sincer mereu m-am inteles mai bine cu barbatii decat cu femeile?
Daca am sa o iubesc mai putin decat pe Robert,ce ma fac?
Ehh la toate aceste intrebari acum am un raspuns:o iubesc nespus ptr ca iubirea unei mame creste, nu se imparte,stiu sa am grija de ea ptr ca ea m-a invatat care-i sunt nevoile si in sufletul unei mame cantitatea de iubire este egala ptr toti copiii ei.
In ceea ce priveste cum ma descurc am sa-ti spun ca in afara de copiii facuti de mine il am si pe fratele meu pe care l-am crescut ca pe copilul meu si il iubesc la fel asa ca acum am 1 bucata adolescent(Radu),1 bucata preadolescent (Robert),1 bucata prescolar (Maria) si 1 bucata bebe pe care-l astept cu nerabdare si nu am sa-ti spun ca mi-e usor insa am timp ptr toti sa-i ascult sa-i sfatuiesc sa-i giugiulesc si la randul meu sa ma las rasfatata de ei.Viata mea e frumoasa si plina si sa nu va ganditi ca probabil ca am ales meseria de mama ptr ca nu e asa am facut o facultate acum tarziu,am reusit sa pun pe picioare o afacere ,deci m-am si realizat fara ca ei sa ma impiedice sa-mi implinesc visele.
Asa ca Lala stai linistita te vei descurca si lasa depresia deoparte ca ii faci rau lui bebe.
Hia ca m-am intins cat o zi de post,mai citesc ce ati scris si mai vorbim.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3
LuizaS spune:
La multi ani ! Suzi 78 !!!! 

sa fii sanatoasa , iubita fericita si sa ai un bebe sanatos, mancacios si.....o nastere cat mai usoara si refacere la fel
Eu o sa nasc la Giulesti
anaanamaria spune:
neata fetelor uite ca m-am trezit si eu dar dupa o noapte plina de arsuri era normal sa dorm pana tarziu.
ARISSA:am incercat de toate pentru arsuri inafara de medicamente si nici nu vreau ca si asa mai am putin si pe urma vor fi doar amintiri arsurile.
SUZY78:la multi ani sanatate, nastere , usoara si bb sanatos
Va rog frumos sa ma treceti si pe mine pe listuta
UM 10 06 2006
DPN 06 03 2007
CU
MIRIAM-RIANA
arissa spune:
doula, multumim de vizita si de oferta! Eu personal as vrea sa cunosc mai multe tehnici prin care sa trec mai usor prin travaliu - pozitii, respiratie etc. Sunt convinsa ca toata lumea stie cate ceva pe tema asta, dar probabil ca tu ne poti da mai multe detalii. Sunt multe mamici de martie-aprilie care vor sa nasca natural.
34+ 
Crina_mio spune:
Buna burticute.
Sunt si eu o viitoare mamica, de aprilie.
Desi v-am urmarit inca de la inceput si am gasit multe raspunsuri la intrebariel sau temerile mele, nu am intrt sa si scriu pana acum pentru ca, asa cum a mai spus cineva cred, aveam impresia ca sunteti deja o familie.
sper sa fiu si eu primita in ea.
Datele mele: UM: 15.07.2006, DNP: 21.04.2007, data nasterii: 14.05.1971
Crina
RaisaFudulu spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri....imi e frica sa incerc tinctura aia de rostopasca (multumesc Gabi - dupa ce alaptez sigur apelez la ea)acum ....asa ca o sa convietuiesc cu ele pana dupa ce nasc si dupa aia afara cu ele
Multumesc inca o data
Doula 
bine ai venit si sigur avem nevoie de sfaturi
Diana
30+ 
ralualexandrei spune:
La multi ani cu multe bucurii Suzy 78!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3