Mamici de martie - aprilie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Gore78,lateralele de la patutz fac parte dintr-un set care cuprinde pernutza,plapumioara,cearceaf si le-am luat de la un magazin de la Chibrit(prima statie dupa piata Domenii),care se cheama Lumea Copiilor.Setul a costat 1 milion si ceva...nu mai stiu exact ca am luat mai multe.

Mada36+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Acum am citit ce ai scris Tzuna.Lasa-ma ca am niste emotii...de nu iti zic.Ne-om descurca noi,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

La multi ani Suzy78!

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!
Incerc sa scriu si eu 2 vorbe dar nu prea am dispozitia necesara.
Am avut citeva zile negre cu niste dureri groaznice. Ma dureau oasele de la bazin de parca dadea bebe cu cicanu' in ele!
Aseara am fost la docor si mi-e spus sa nu imi fac griji pentru ca sunt niste dureri normale datorita dilatarii bazinului. Se pare ca tot corpul se pregateste de marele final!
Dar eu m-am speriat ingrozitor! Ca sa ma linisteasca m-a trecut iar pe Gynipral, ca nu mai luasem de citeva luni. Eu am luat din luna a 4-a tratamnet tot timpul, adica No-spa, Scobutil, si Duphaston si din cind in cind imi dadea si Gynipralul asta. Sper sa fie bine.
Dar de aseara m-am suparat de altceva! Nu stiu cum o fi masurat la eco pentru ca uitindu-ma la rezultatele de luna trecuta sunt identice cu cele de aseara! Adica bebe-le meu nu a mai crescut deloc? Luna trecuta era cu aproape 2 sapt mai mare si acum e cu 2 sapt in urma!
Ce se intimpla? Ma duc din nou peste 2 sapt ca sa stabilim si cind nasc (eu fac cezariana) ca el oricum nu vrea sa auda sa il scoata mai repede de 39 de sapt. Cica sa il lasam sa creasca cit vrea el. Dar cum de nu a mai crescut? Ce se intimpla?
Sunt cam speriata!

Gabi 36 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

GABI78- nu intra in panica. Probabil bebe nu are nimic. Cine stie de unde confuzia... Poate au ramas masuratorile salvate acolo si ti-a dat aceeasi foaie dar cu data schimbata. Suna si intreaba daca e ok. Nu te stresa ca-i faci rau lui bebe. Vad ca ai intrat in sapt 36 deci bebe nu-i chiar micut. Si daca intervine ceva si se naste acum nu ar pati nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Merci pentru pont Mada rozz chiar stiu unde e, cunosc zona foarte bine, abia astept sa`i iau si lu` bb! pupici

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Uau... s-au umplut atatea pagini si eu nu am mai intrat de ieri de la pranz. Ce spor! Felicitari!
Azi am luat rezultatele la analizele facute luni si spre surprinderea mea hemoglobina era in valori normale (eu anemica fiind ma asteptam la o valoare mica dar la cat fier am bagat in mine...), nici urma de albumina (credeam ca de-aia mi se umfla picioarele insa dr m-a lamurit: e de la prea mult mers pe jos si odihna ioc!) iar calciul sub limita. Desi trebuia sa ma astept, ca nu ma omor dupa lactate si iau doar o pastiluta de calciu cu D3 pe zi (de sila!). Asa ca raman la un Tardyferon si bag 3 de calciu pe zi.
Examenul de ieri a fost mai usor decat ma asteptam; multumesc fetelor pentru incurajari. Bafta tuturor celor care mai aveti examene.

Tzuna ai facut bine ca ai amanat sustinerea disertatiei pentru in vara, acum nu faceai decat sa mai ai un stres in plus pe cap.
dianiana multumesc pentru PM si informatii.
mirandolina poezia ta a fost super faina; abia astept sa i-o "recit" sotului cand vine.
Dallina si araboaica bun venit printre noi. Sarcini usoare (atat cat a mai ramas de dus) si o nastere la fel.
Monica AMR-ul e in scadere! Mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit ca saptamana viitoare e cea mare! Avem emotii pentru nasterea primilor puiutzi! Sa-ti dea D-zeu o nastere cu recuperare rapida si bebei sanatosi si frumosi!

Uitasem sa ma vait de faptul ca ieri, dupa ce am ajuns acasa de la examen, cu tot cu bagaje in mana si exact pe holul de intrare in casa, am vomitat cateva minute in continuu. Eram singura ca sotul era inca pe baricade la serviciu (ale naibii ore suplimentare!!!). Am simtit inca din timpul examenului un fundulet bine infipt in stomacul meu foarte sensibil dar am zis ca nu se intampla nimic. Mare greseala sa-l subestimez! Asa ca eu raportez mai multe stari de acest gen acum in ultima perioada decat in primul trimestru de sarcina.

Rebiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La Multi Ani Suzy 78 sanatate si nastere usoara.

Cria28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI SUZY 78!!!

Rebiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor Help

Acum vin de la dus si sunt ingrozita.....v-am mai scris eu ca mi-au aparut alunite pe piele de cand sunt insarcinata(am cicit si mi-a raspuns cineva de pe forum ca sunt normale).....dar sunt prea mult....m-au invadat de tot...pe gat, pe tzitzi....si mai nou mi-a aparut una in zona inghinala si la axila.........Stie cineva vreun remediu stiu ca sunt de la hormoni dar nu le mai suport.....dupa nastele am inteles ca se cauterizeaza dar daca apar in ritmul asta o sa ma cauterizez pe toata pielea

Multumesc si poate stie cineva vreun remediu sa nu mai apara...am fost la doctor si mi-a zis ca e normal in sarcina....poftim raspuns

Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

RaisaFudulu: parerea mea e ca deocamdata sa le lasi in pace... Mai ales daca si medicul a zis ca sunt normale... Nu cred ca poti sa le impiedici cu ceva...

Dupa ce nasti si eventual dupa ce nu mai alaptezi, sa le cercetezi in amanuntime...

Deocamdata relaxeaza-te cu gandul ca nu mai este mult... Eventual o sa ai mai multe detalii cand/daca o sa mai vrei un

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput