Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
lauramar spune:
Iata-ma si pe mine la raportul de seara.
MONICA_B sa dea
sa treceti si tu si pinguinii peste asta cu bine
.

Si eu m-am emotionat cand am citit ca incepe maratonul
.
Azi am scapat de analize pe vineri sunt gata sper sa iasa bune desi de 2 zile de cand iau mai putin fier am niste dureri groaznice de cap.
Cam atat pt. azi sunt tare obosita ca am umblat tare mult azi va pup si mai intru maine

.
laura
30+
arianna
madmat spune:
vad ca sunt singura care stau pe net pana la ora asta.
noapte buna si vorbim maine.
matilda
32+
BiancaM spune:
Buna seara fetelor!
Uff cat a trecut fara sa scriu
.
Asa, noi suntem bine, bebe se misca, sughite, ce mai, o adevarata aventura cu ea. Luni am fost si eu la analize, dar la cea de glicemie provocata. Sper sa iasa bine.
M-am emotionat de numa' cand am citit de monica_b. Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu pinguinii tai!!!
Azi avem si noi 32 saptamani fix, desi dupa masuratorile de la eco ar fi de fapt 31 si 2 zile. Am mai fost si noi la cumparatur, am luat si salteau pentru patut, si aparatori pentru peretii patutului,mai avem asa mare de luat carutul si un umidificator. Si bineinteles hainutele.
Cam atat de la noi, va pupam pe burtici si sa aveti un somn usor si odihnitor!!
32
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
roxanici spune:
In primul rand 
Bun venit noilor mamici in grupul nostru
Matza si io acuz dureri intre picioare
simt ca ma dezintegrez cateodata, si mai sunt si alte fete care experimenteaza durerile astea, deci stai linistita, esti "normala"
Monica, multa bafta.... eu abia m-am obisnuit cu gandul ca mai e putin pana il vad pe bebe, dar cand te aud pe tine ca sapt viitoare ii vezi pe frigurosi, sunt bulversata iar....
Dupa ce naaasti si reusesti sa te aduni si sa ai si 2 minutzele libere sa vii neaparat sa ne zici cum a fost si cum eeee cu pinguinii
Suzy si tu esti aporape....tine pumnii ptr tine sa il tii pe bb la caldurica atat cat trebuie
Yoyoyo, ma bucur ca totul a fost bine si multumiri ptr link, e interesant.
Mirandolina, cumintica in pat, si sa nu mai auzim de contractii
N-am mai apucat sa zic, mi-au placut camerele ce am vazut amenajate ptr bebe, si lenjeria aia dulce a Biancai.... am ramas in urma, ma iertati.....
Noi suntem la fel, in grafic, bine, sanatosi, nu mai zic ca ma repet si poate ma invidiati. Ma mai plimb si prin oras ptr ultime cumparaturi...pun la punct detalii...sper sa fie totul bine pana la capat.
Maine promit ca sunt prezenta la ceai/cafea
Am adaugat fetele noi in listuta, dar am senzatia ca am uitat pe cineva. Dupa ce dati cu rosii, sa imi spuneti pe cine....sa o adaug, si poate dati si restul de date...UM, DPN, sexul bebelusului....daca doriti, bineinteles 
roxana
33+
roxygeo spune:
buna seara la burtici!
Mama ce viteza ati avut la scris ...intr-o singura zi!
Io am umblat cu socru meu azi, am avut niste treaba si cum io n-am voie sa conduc
am apelatr la el....ca oricum de abia asteapta sa-i cer ceva
....la prinz
am papat cu el si cu soacra mea..si apoi am facut o scurta plimbarica pe afara...ca doar era un soare asa frumos
....apoi a venit sotu de m-a recuperat
....iar acu` sunt frinta...dar nu puteam sa nu va salut pe ziua de azi si sa va spun ca azi implinim 29 de saptamini...de abia astept sa treaca timpul...sa numar si io de la 30 mai departe...
Sa ma vait si io un pic...am luat proportii
...de abia ma mai aplec...ma misc ca un robotel...si am niste arsuri uneori de mor....
Pupici noilor burtici din gasca noastra

roxygeo
29 fix
roxanici spune:
Am vazut si pozele noi....foarte frumoase...si burtici mari, si bebelusi dragutzi, si impletituri dulci....m-am topit toata cand am vazut.
Am mai aruncat si io o poza acolo...poate va intrebati cat mi-a mai crescut burta
.
Noapte buna
roxana
33+
anaanamaria spune:
in primul rand felicitari MONICA multa bafta si forta ca ai nevoie dublu fata de noi.Nu stiu cum voi puteti avea chef de
de mine se roaga sotiorul meu dar eu nu si nu.
dallina spune:
Multumesc mult, mult de tot pentru primirea facuta.
Sunt sigura ca voi primi tot sprijinul moral din partea voastra.Multumesc inca o data
.
Despre mine pot sa va spun ca sunt nascuta pe 24.02.1979, UM 22.07.2006 si DPN 28.04.2007 dar am inteles ca de obicei fetitele se grabesc si cum eu astept o fetita s-ar putea sa vina mai repede.
Sunt din Arad si am tot cautat pe cineva din acelasi oras dar nu am gasit, imi cer scuze daca este cineva aici pe forum si am sarit-o.
Am citi ca sunt burtici care se lupta cu mancarimile de piele si nu prea au remediu, deci si eu trebuie sa rabd sa treaca de la sine
.Asta este.Somnic usor.
cria_bv spune:
Buna seara,
Bun venit alaturi de noi ARABOAICA si DALLINA , sarcini usoare si bebei sanatosi.
Monica_b ma alatur si eu fetelor care au inceput galeria.Nu imi vine sa cred ca ne apropiem atat de tare de momentul mult asteptat. Incepe sa ma ia cu emotii.
Amma a fost haios sotul tau
.
Eu din nou am avut azi pulsul ridicat la un moment dat ajunsese la 120, nu mai inteleg nimic. Nu dureaza mult, cam un sfert de ora da in momentele alea simt ca nu pot sa respir. O sa mai intreb si pe dr. mea cand ajung la ea.
Oare Dani7asi ce mai face? 
Noapte buna,
Cria
28+ cu