Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
anaanamaria spune:
SI EU AM PROBLEME CU PIELEA DE PE SANI MAI AM SI PETE MARONII PE EI MAMA MI-A SPUS CA E NORMAL SI DUPA CE TERMIN ALAPTATUL DISPAR.
SI PE MINE MA OMOARA ARSURILE ASTEA![]()
lilidana spune:
Tzuna,tu folosesti in continuare crema antivergeturi?Eu m-am gandit ca poate pielea ar trebui sa respire si n-am mai folosit-o de cateva zile.Nu mai stiu ce sa fac,cateodata simt ca lesin,asa tare m-as scarpina
.
lilidana cu
David-Gabriel 32w3d
tzuna spune:
LILIDANA- eu folosesc in continuare crema antivergeturi. Si eu ma gandeam ca o fi de la crema ca am schimbat-o pe aia de la CHICCO cu SANOSAN. Asa ca vreo 3 zile nu m-am mai dat si pe picioare(pe burta nu-mi permit ca mi-e fff frica de vergeturi) dar nici o schimbare. La fel de multe mancarimi. Chiar acum ma duc sa ma dau pe picioare cu alcool mentolat ca nu ma pot opri din scarpinat.
Amma23 spune:
Lilidana, eu folosesc ulei de susan. Il gasesti la magazinele BIO, sau chiar in supermarchet. Contine vitamina E si hraneste pielea.
De acum, cel putin trebuie sa ne dam in fiecare zi. eu daca nu ma dau mi se inroseste pielea si simt ca-mi crapa. Ma tot uit sa nu fii aparut vergeturi...deocamdata-s fericita ca n-am vazut niciuna, da' presimt si eu ca apar. La mine, Elyanne au insa alt loc...pe sub burta.
araboaica spune:
Buna ziua si bine v-am gasit! Sunt noua pe acest site si mi-am propus sa scriu si eu pe acest forum care pare a fi att de incarcat si complet, bineinteles daca ma ve-ti primi.
Sunt si ma enumar si eu printre fericitele gravidute si as vrea sa fac parte din listuta voastra principala.
Am DPN 15 martie 2007 si e.......fetita!
lilidana spune:
Tzuna si Amma23,va multumesc
.Am sa-ncerc cu alcool mentolat si ulei de susan.Sper sa gasesc pe aici (canadienii astia nu au produse ca ale noastre).
lilidana cu
David-Gabriel 32w3d
elyanne spune:
Tzuna as vrea sa-i culc de la bun inceput in patuturi separate. Nu vreau sa-i obisnuiesc intr-un singur pat... Din ce am observat la mandra... cum ii obisnuiesti in primele 2-3 luni, asa-i ai dupa...
De ex. am invatat-o de la inceput in sac de dormit, asa doarme si acum... n-a protestat niciodata. N-am tinut-o in brate inainte de somn (mai putin perioada de colici, cand era nevoie), asa adoarme si acum... o pun in pat, inchid usa si nani.
Daca la inceput ar incapea fara probleme amandoi la un loc, pe urma ar trebui sa le fac un pat special (patrat ma gandesc) si nu stiu daca as avea unde sa-l bag... Si ma mai gandesc ca amandoi la un loc se vor trezi unul pe celalalt la cea mai mica miscare... Asa cum fac acum in burta: incepe unu zbeguiala, incepe si celalalt.
Despre vergeturi... eu nu ma mai dau zilnic, pt. ca pana termin cu dusu', de multe ori mi se intareste burta si prefer sa nu ma mai dau, decat sa fie si mai tare... Probabil si din cauza asta au aparut... Ma enerveaza ca acum cred ca o sa am pe burta... de la prima sarcina aveam pe fund si coapse... si erau suficiente
Vroiam ca macar burta si sanii sa scape ne brazdate...
A... si se mai spune ca se mosteneste predispozitia pt. ele... Si nu-i corect, ca mama mea la trei copiii n-a avut nici o vergetura... Eu de ce n-am mostenit-o 

Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
mirandolina spune:
Absoluta, imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat :( Ce oameni de kko... Dar lasa, ca o sa cistigi altceva in loc ;) Asa zice legea compensatiei. Asa ca ridica moralul sus pentru tine si pentru bebe, ca voi sunteti cei mai importanti acum :)
Ia uitati ce am gasit la Mamici de ianuarie - februarie, de la Alinuk:
curs de initiere pentru mamici si tatici
cu mentiunea ca este recomandat a nu se vorbi in diminutive cu copiii si nici cu ...plosteala
Poezioală desple sex
(constatale)
Făcui fălă să vleau o constatale
La glădinită ieli, când am picat,
(Cu toate că-s de-un an în glupa male)
Să mol dacă glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amănuntit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns să ezigstăm sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
Să aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si istet, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balză, cale-n nopticică,
Ne-aduce-n pliscu' ei, împachetati,
Când scapă si mămica de bultică
Făcută de la ouă si câlnati,
Cum zboală balza asta-ncet, agale,
Vleo nouă luni, să iasă luclu bun
Si cum agiungem în pătut si-n toale
Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun....
Să vezi măi flate, ce educatoale (!)
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La vâlsta ei, (ce pept si ce picioale !)
Să nu stie nimica desple sex !?
:D
Mirandolina
36+

cria_bv spune:
Matza acum vreo luna avut si eu indigestie cu vomitat si diaree si nu am luat nimic. Am tinut regim cateva zile, paine prajita, cartofi fierti, ceai si a trecut. Dr. a zis ca nu e nimic grav si nu afecteaza bebe. Nu am avut febra.
Absoluta nu mai fii suparata.
Cria
28+ cu 
mirandolina spune:
Matza, eu am dat la boboci acum vreo 10 zile de era sa ma sufoc, dadeam si pe gura si pe nas de nu stiu cum am supravietuit noptii. Si aveam abia 34 de saptamini... Si n-am nimic, iar bebelina e plina de energie. E adevarat, miscarile alea sacadate au dat batai de cap si uterului, dar deloc serios, au fost niste vagi contractii nedureroase, dar astea nu te pot duce la nastere asa, just like that. Deci stai linistita. Eventual bea un ceai de sunatoare, ala face bine la bila, care are de suferit la indigestii ca si stomacul.
Mirandolina
36+