as vrea sa stiu cand pot face testul de sarcina cel mai repede posibil??dupa o luna trecuta de la ultima mestra e normal sa apara dc esti insarcinata??sau mai exact dupa o luna trecuta de la contactul neprotejat apare dc se face testul??am facut 2 teste pana acum si nimic.nu stiu dc e prea devreme sau chiar nu sunt
in mod normal testul iese pozitiv dupa 10 zile de la conceptie. zic in mod normal, pentru ca daca ai luat inainte anticonceptionale, acestea pot da erori 3-6 luni dupa ce le intrerupi.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
simo_al_jaafari are perfecta dreptate. Eu am facut zeci de teste si toate negative. Ma apucase disperarea ca nu raman. Si de fapt s-a dovedit ca erau prea devreme si de-aia ieseau negative. In sapt urmatoare a aparut si a 2a liniutza. ![]()
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Eu m-am testat cu Surecheck in prima zi de intarziere a CM. Au iesit pozitive toate trei:)
BBPuck
15+
mi-am facut un test chiar in ziua cand trebuia sa imi vina ciclul. a iesit pozitiv. a doua zi am luat Clear Blue (cica cele mai sigure teste) si a iesit tot pozitiv. si nu era gluma. o sa fiu mamica in septembrie