tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 9

Stinu spune:
Iar sufla astenia de primavara pe aici .Cam liniste ,cam prea multa liniste .
Si v-am gasit pe pagina 4
Nici eu nu am nicio noutate ,toate vechi ,ne luptam cu treburile cotidiene .
Va pup ,Iustina

andreea_tx spune:
neata,taurite dragi si la multi ani de ziua martisorului si sa traim de ziua noastra,adika 8 martie.
eu cam rar pe aici dar nu prea mai am timp de stat la taclale,copilu e bine merge la gradi.

Stinu spune:
Buna dimineta!
Are dreptate Andreea,vine 8 martie .Ce aveti in plan ?
Eu o sa serbez sambata fiindca in timpul saptamanii nu prea am timp .Si cum eu nu prea am ce cauta la restaurant ma duc la teatru cu niste prietene .tuturor ,va pup ,Iustina

ruxandra_sb spune:
.. nimic deosebit pt 8 martie.. de fapt mie mai mult imi place 1 martie; parca 8 martie a fost din totdeauna ziua femeii de pe ogoare si uzine.. femei "mai batrane" si cu familie acasa.. ce conteaza c-am crescut si eu .. is acu "mai batrana" si cu copchii.. da parca tot in clasa a 2 a ma simt cateodata..
o cam luai pe aratura...
de fapt o sa ma duc sa-mi mai tai din pleata.. ca se adunaaaaa
Iustina, la ce piesa mergeti?
Andreea, ia te rog sa mai vii la taclale, sa te mai vedem la scris.
Danelutza, Gabi, Lexi... cu-cu !
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

martta spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by bychi
Si nu in ultimul rand: Stefan cel nazdravan va avea un fratior sau o surioara!!! Abia s-a confirmat sarcina si Gaby e in culmea fericirii! Daca se indura adminii, o sa ne povesteasca chiar ea! Felicitari Gaby!
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
--------------------------------------------------------------------------------
Stiu ca Cgaby scria in mod constant la acest subiect pt ca si eu sunt taur si am mai tras uneori cu coada ochiului la subiect...si de aceea am simtit nevoia sa va bucur cu aceasta veste.
Pupici voinici!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

ruxandra_sb spune:
asa e, Gaby e
!!!!!!!!!
..tocmai ce-am vb acu cu Gaby si mi-a confirmat!

ruxandra_sb spune:
Martta, multumim frumos pt asa veste minunata si c-ai ales sa ne-o impartasesti.
.. si mai ales, fiind tauroaica, te asteptam cu drag! Cat mai des!

andreea_tx spune:
pai in primul rand felicitari pentru mamica cgabi.eu sunt in urma cu stirile deci sa inteleg ca nu mai are voie pe dc.de aceea lipsa ei.
acu merg sa caut cadou pentru educatoare de 8 martie apoi munca mea de teren.
ne mai auzim.

Stinu spune:
Gaby !
Ruxandra ma duc la Bulandra ,la Henric al lv-lea cu Marcel Iures ,e unul din actorii mei preferati .
Andreea ce ai mai facut cu Alex ?Are sau nu stafilococ auriu?
Pup la toata lumea,Iustina

Danelutza spune:
Gabitza sarcina ushoara si un bebel sanatos (poate e surioara pentru junior)