tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 24

Stinu spune:
Ruxandra multa sanatate lui Matei !
Da ,mie imi convine si ora si locul .
Lexi ma bucur pentru micuta ta si pentru tine ca faceti progrese ,de acum o sa o tineti tot asa
Azi am avut o zi stresanta ,sunt franta abia astept sa ma bag in pat .
Noapte buna !
Iustina

martta spune:
Buna, fetelor!
Pana la urma am fost la Vama Veche. Am stat la vila unui prieten. A fost cam frig, dar ne-am simtit bine! De ziua mea am fost in Bulgaria. In formula de 4, a fost cea mai frumoasa aniversare!
Noi planificasem sa plecam maine la tara, numai ca mi se pare vremea cam urata. Poate ajung si eu la intalnire.
Unde, cand?
Pupici voinici!

ruxandra_sb spune:
Martta, multumim.
Haideti, va asteptam!
Uhuuu, Lexi tu ce mai zici??? Hai ca tu ai propus parcul Carol! Vrem si noi s-o vedem pe frumoasa Maria live.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

anangel_lexi spune:
Ruxandra, sper sa putem ajunge si noi, chit ca tot nu avem carucior
Azi suntem singurele, tati e la pescuit.
Va uram o sambata placuta! de
Maria Cornelia (20.09.2006)

ruxandra_sb spune:
Primit sms de la:
- Andreea => vine!
- Gaby => Stef are varicela.. Multa sanatate!
Lexi nu pricep.. cum n-aveti carut? Si cum iese Maria la plimbare?? Sa nu-mi spui ca numai in brate sau in marsupiu.. smechera..
Iustina trimis mail cu nr tel.

Stinu spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Primit sms de la:
- Andreea => vine!
- Gaby => Stef are varicela..Multa sanatate!
Lexi nu pricep.. cum n-aveti carut? Si cum iese Maria la plimbare?? Sa nu-mi spui ca numai in brate sau in marsupiu.. smechera..
Iustina trimis mail cu nr tel.
Primit mailul si vin si eu su Vladut .
Si eu va pup ,Iustina
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore

anangel_lexi spune:
Ruxandra, avem carut dar e urias, nu incape in portbagaj sau pe usa tramvaiului. Vrem sa-i luam unul sport, mai usor si mai mic. Asta pe care-l avem l-am poreclit "4x4". Asta ca sa-ti faci o imagine despre Hummer-ul lu' fii-mea
Din pacate tocmai am aflat ca nu pot veni maine la intalnire. Cristi trebuie sa plece dimineata si nu stiu cand termina. Eventual, daca ajunge mai repede avem ceva sanse. Unde e intalnirea, la monument?
de

anangel_lexi spune:
Tocmai am masurat inaltimea caruciorului (de fapt a cadrului) strans: 37 cm si latimea portbagajului: 37 cm in cel mai stramt loc. Deci la marele fix. Ma intreb totusi daca se va inchide usa la portbagaj. Vom vedea, am vorbit cu Cristi si incercam sa venim, a zis ca pleaca mai devreme la treaba ca sa scape mai devreme. de

ruxandra_sb spune:
Lexi Cand ajungem dau bip.
Vazi ca carutul poate sta f bine si in fatza, langa scaunul soferului.. pus oarecum in picioare.
Nu crez s-ajungem la 12 pana la monument, probabil vom fi pe la intrare. Intrarea dinspre Pta Libertatii. Eu oricum nu cunosc parcul, astea vi le spun dupa consultari cu sotul.