tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 21

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Stinu
..ca doar e zodia noastrasi ar trebui mai pe la mijlocu' zodiei sa ne intalnim si sa ne "serbam "
Ca bine zici!
Cum va surade w-e cu 5-6 mai??

..ca mai apoi noi ne aglomeram.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ruxandra daca vrei poti sa-ti imprumut sprintara
Nu, numai imprumut nu ma joc. Adic sa m-amagesc c-am si eu

.. da s-o faca altcineva

Are mama doi flacai.. Matei (5) si

anangel_lexi spune:
Pentru mine in principiu e OK. Acum depinde si unde si la ce ora... de
Maria Cornelia (20.09.2006)

Danelutza spune:
Ma henervati, va intilniti, iar taurita de mine lipseste . Va iert, daca promiteti sa beti si pentru mine un paharut, macar cu apa minerala, daca nu alcool
.
Ruxandra mai incearca o data, poate iese fata. Sau te temi sa nu fii soacra cu trei nurori !
Iustina spun eu c-as mai lasa-o pe Isabella, dar cind pleaca la vecina, dupa cinci minute sint dupa ea, sau daca pleaca cu tatsu la plimbare, stau cu ochii lipiti de geam, pina vad ca apare masina

anangel_lexi spune:
Oooo, Herastrau? N-ar fi nicio problema daca ne-ar aduce tati cu masina dar cred ca pe tati nu putem conta in week-end-ul respectiv ca s-a invoit pentru o partida de pescuit Si ca sa trambalez copilul in tramvai si in metrou, parca nu-mi vine, cred ca-mi face capu' calendar tot drumul. Daca ma intrebati pe mine, mai la indemana mi-ar fi Carol.
de

Stinu spune:
quote:Ei, pana atunci cadem la invoiala ,sa fie pentru toata lumea bine!
Originally posted by anangel_lexi
Oooo, Herastrau? N-ar fi nicio problema daca ne-ar aduce tati cu masina dar cred ca pe tati nu putem conta in week-end-ul respectiv ca s-a invoit pentru o partida de pescuitSi ca sa trambalez copilul in tramvai si in metrou, parca nu-mi vine, cred ca-mi face capu' calendar tot drumul. Daca ma intrebati pe mine, mai la indemana mi-ar fi Carol.
de
Danelutza ,si eu fac la fel,zic ,zic si cand nu e acasa mor de dorul lui .Rau ca rau ,dar mai rau far'de rau!
Ruxandra te-am dat lipsa la apel in dimineata asta !
Eo zi superba,cald si frumos,o sa stam mai mult prin parc .
Pupici,Iustina
PS Mai stie cineva ceva de Andreea ?

Gabi_K spune:
De la intalnire voi lipsi si eu... Ruxi, daca vrei fetita, iti dau eu una imprumut, peste max. 1 ora vei fi fericita ca ai 2 baieti
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Criss_26 spune:
Sunt si eu o tauroaica nascuta pe 3 mai 1978.Mai am o saptamana si implinesc 29......ani.Ce am mai imbatranit.....Piticotul meu-Roberto madalin de 4 ani si 5 luni este Sagetator.nu am mai intrat de mult pe forum din cauza lipsei de timp,in ultimul timp avand multe de rezolvat.De acum voi intra mai des.Va pupic .
C.Nimara

ruxandra_sb spune:
Eu sunt suparata rau azi. Revin maine, poate mai vesela. Da nu cred.
Putem ajunge si in Carol, daca ne aduce tati cu masina. Ideea e ca cu Grigore pot veni cam intre orele 12-14. As prefera duminica.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore