tauroaice(21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Stinu
..ca doar e zodia noastra si ar trebui mai pe la mijlocu' zodiei sa ne intalnim si sa ne "serbam "

Ca bine zici!
Cum va surade w-e cu 5-6 mai??

..ca mai apoi noi ne aglomeram.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Ruxandra daca vrei poti sa-ti imprumut sprintara

Nu, numai imprumut nu ma joc. Adic sa m-amagesc c-am si eu dulce&dragalasa si apoi sa raman fara.. Vreau si eu.

.. da s-o faca altcineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pentru mine in principiu e OK. Acum depinde si unde si la ce ora...

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si pentru mine e ok weekendul cu 5,6 mai .
Unde ?In Herastrau ?
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ma henervati, va intilniti, iar taurita de mine lipseste . Va iert, daca promiteti sa beti si pentru mine un paharut, macar cu apa minerala, daca nu alcool .

Ruxandra mai incearca o data, poate iese fata. Sau te temi sa nu fii soacra cu trei nurori !

Iustina spun eu c-as mai lasa-o pe Isabella, dar cind pleaca la vecina, dupa cinci minute sint dupa ea, sau daca pleaca cu tatsu la plimbare, stau cu ochii lipiti de geam, pina vad ca apare masina

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Oooo, Herastrau? N-ar fi nicio problema daca ne-ar aduce tati cu masina dar cred ca pe tati nu putem conta in week-end-ul respectiv ca s-a invoit pentru o partida de pescuit Si ca sa trambalez copilul in tramvai si in metrou, parca nu-mi vine, cred ca-mi face capu' calendar tot drumul. Daca ma intrebati pe mine, mai la indemana mi-ar fi Carol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Oooo, Herastrau? N-ar fi nicio problema daca ne-ar aduce tati cu masina dar cred ca pe tati nu putem conta in week-end-ul respectiv ca s-a invoit pentru o partida de pescuit Si ca sa trambalez copilul in tramvai si in metrou, parca nu-mi vine, cred ca-mi face capu' calendar tot drumul. Daca ma intrebati pe mine, mai la indemana mi-ar fi Carol.

Ei, pana atunci cadem la invoiala ,sa fie pentru toata lumea bine!
Danelutza ,si eu fac la fel,zic ,zic si cand nu e acasa mor de dorul lui .Rau ca rau ,dar mai rau far'de rau!
Ruxandra te-am dat lipsa la apel in dimineata asta !
Eo zi superba,cald si frumos,o sa stam mai mult prin parc .
Pupici,Iustina
PS Mai stie cineva ceva de Andreea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

De la intalnire voi lipsi si eu... Ruxi, daca vrei fetita, iti dau eu una imprumut, peste max. 1 ora vei fi fericita ca ai 2 baieti

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss_26 spune:

Sunt si eu o tauroaica nascuta pe 3 mai 1978.Mai am o saptamana si implinesc 29......ani.Ce am mai imbatranit.....Piticotul meu-Roberto madalin de 4 ani si 5 luni este Sagetator.nu am mai intrat de mult pe forum din cauza lipsei de timp,in ultimul timp avand multe de rezolvat.De acum voi intra mai des.Va pupic .

C.Nimara

Mergi la inceput

Eu sunt suparata rau azi. Revin maine, poate mai vesela. Da nu cred.

Putem ajunge si in Carol, daca ne aduce tati cu masina. Ideea e ca cu Grigore pot veni cam intre orele 12-14. As prefera duminica.

Mergi la inceput