tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 2

andreea_tx spune:
bun gasit fete cucuiete.m-am intors.vad ca mi-ati dorul pupava mama de fete.
am fost plekati la tara ,am fost la predeal la zapada,ne-am dat cu saniuta,a fost super.
acum ne-am intors la realitate.
copilul meu tot plin de bube e nu mai stiu ce sa mai fac ii apar si ii dispar azi mergem la dr.
acu merg sa ma documentez ce mai scrisera-ti si mai revin.

anangel_lexi spune:
Ups, nu v-am vazut si am scris la cap. trecut.
Gaby, merge bine cu dieta,am slabit 5 kg in 2 saptamani. Am 72 acum. de
Maria Cornelia (20.09.2006)

andreea_tx spune:
moama ce misto de tine alexandra ca reusesti sa te tii de ea.
acu veniram de la dr.si mi-a dat sa fac teste de alergie ca se pare ca e alergic la ceva si sa descoperim la ce.

cgaby spune:
lexi - bravo! noi iti tinem pumnii sa reusesti sa te tii....pupici printesei.
andreea - multa sanatate lui alex!faceti testele de alergie sa vedeti despre ce e vorba!
ruxandra - tu nu mai povestesti nimik????
eu saptamana asta sunt solo cu stefi...fara tati! asa ca am experimentat mersul la gradinita cu masina gradinitei....sper sa fie bine..abia astept sa vina acasa sa-mi povesteasca cum a fost...
pupam in ce ordine vreti!

ruxandra_sb spune:
Gabi_k cum a fost la spectacol, in Ungaria? Ce spectacol au avut??
.. si lamureste-ma si pe mine, please, cu inotatul in ninsoare please.. ati fost cumva la baile acelea unde se inoata in aer liber??
Andreea, sa ne tii la curent cu posibila alergie a lui Alex. Sper sa nu fie nimic. Alergiile si astmul sunt tot mai frecvente, off, off.
Lexi, tot inainte!
Gaby, iti faci de cap fara barbat, ai?!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Gabi_K spune:
Deci am fost la un spectacol numit Anul nou al copacilor, si trebuia sa mearga mama si Robert, ei fiind membri in cor si Robert in trupa de dans. De fapt si Lili e membra, dar ea e mai cu fitze, nu are chef totdeauna de dans. Si daca s-a dus Robert, trebuia sa merg si eu, ca n-are pasaport separat, iar daca am mers eu, trebuia sa vina si "anexa nr.2"
Cat despre inot, noi avem in zona apa geotermala, deci majoritatea strandurilor din zona (Felix, 1 Mai, si chiar si in oras) sunt cu apa calda. Unele functioneaza si iarna, acestea au bazine in aer liber, apa e calda, are aprox. 36-38 de grade, vara o lasa mai rece, la 30-32 de grade. Deci la noi la strand apele nu se incalzesc ci se racesc
Deci noi inotam in apa calda, in aer liber, ne ploua, ne ninge, dar tot nu ne deranjeaza.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

andreea_tx spune:
neata,
ne-a programat la consult luni la 11.el inca se scarpina dde zor si tot plin de bube e.am consumat sticle de mentol.si mi-a zis pediastra ca nu pot sa-i dau claritine ca nu-i mai ies testele.
in rest suntem bine,in vacanta profitam de vremea frumoasa si stam mai mult pe afara.

Gabi_K spune:
si va face test din ala cu multe intepaturi?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

cgaby spune:
hello..cam rarutz intra lumea pe aici...
andreea - sa ne spui cum a fost la teste. multa sanatate lui alex!
gabik - ce fain....pupici taurasilo!
ruxandra - mai zii si tu ceva...

ruxandra_sb spune:
Salutare! Noi fuseram cateva zile la munte... baietii ai mari s-au dat cu skiurile si noi, restul,.. una, alta.
Sunt bucuroasa ca am reusit sa dau o fuga la Brasov, o plimbareala, ceva shopping si o pizza buna+bere rece. Fara progenituri!!
Voi?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore