tauroaice(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna dimineata tauritelor,
cu ce va mai laudati ?
Eu ma bucur de fiecare raza de soare si stau pe afara cu Vladut ,in parc cu prietenii lui .De la mine de la balcon am o vedere superba ,stau chiar vis a vis de Parcul Ior si dimineata cand rasare soarele e o nebunie de culori si se vede si lacul .
Hai fetelor ,mai cu viata ca vine primavara !!
Va pup si va urez o zi buna ,
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

la noi sunt 15 grade, e superb afara!!!! Mergem azi in parc dupa scoala/gradi, si de la 18 ne asteapta psihologul, sa vedem ce zice... mergem la consiliere fam.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Gaby ,nu e rau ca mergeti la psiholog ,dar il luati si pe tati ?

Aici bate un vant rece ,e frumos si insorit dar cand sufla vantul e cam taios.
Bafta la nenea pisalogul !
Iustina

Mergi la inceput

de ce sa-l luam si pe el??? El nu mai face parte din familie si din viata noastra. Si tocmai din cauza lui trebuie sa mergem la psiholog. Poate era mai bine sa mearga el in loc sa bea, si acum n-am avea probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gabi , mergeti la un psiholog privat sau la cel de la scoala? Adica asta daca exista unul la scoala.. Cum a fost la psiholog? Cine e mai afectat Robert sau Lili?

Iustina, da-ne si noua niste putere. Nu stiu, da si eu sunt atat de bleagaaaaa.

Azi s-ar putea sa facem vaccinul, brrr.

Lexi, Danelutza ??????????

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Toti copii au dreptul la viata!

http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Bafta la vaccin!!!
Lili e mai afectata, are probleme de comunicare. Vorbeste la nivelul unui copil de 2-3 anisori. Pronunta clar, chiar si r-ul, insa nu prea stie sa se exprime, si nu stiu exact cat intelege din ce i se spune:( In plus, inca mai face pishu pe ea noaptea...nu stiu daca e din cauza sufleteasca, dar sper sa aflam si asta de la psiholog. Mergem la o fundatie, la scoala este ceva psiholog, insa se ocupa de copiii batausi sau cu probleme mari la purtare sau invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim.

Tin pumnii lui Lili sa devina mai vorbareatza. Cu pishu noaptea, ce sa zic si Matei are perioade cand inca face pe el noaptea cateva zile la rand. Si, din cate-mi amintesc c-ai scris tu la un subiect, Lili bea f mult inainte de culcare. Sa sti ca si cand Matei bea mai mult seara si n-apuca sa-l si transforme in pipi face pe el..

Vroiam sa te mai intreb cu Lili, daca esti sigura ca aude bine. C-am inteles ca daca sunt ceva probleme la acest capitol mai greu cu vorbitul.

Si, apropo de asta, nu stiu daca Matei face misto de noi sau chiar e serios cand zice de multe ori "Ce-ai zis???". Ma gandesc sa nu fie de la polipii mariti. Ar tb sa faca un test de auz..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Toti copii au dreptul la viata!

http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Polipi mariti avem si noi, la amandoi. Insa daca le soptesc foarte incet: haideti la o inghetata, sar amandoi. Deci auzul lor zic ca e o.k. Cat despre lichide, nu-i rezolvata problema cu lichide putine. Tot trebuie sa invete cumva sa se trezeasca sau sa se tina si in somn, indiferent cat bea la culcare. Eu de ex. pot sa beau si un litru de apa si sa nu ies afara inainte de culcare, dorm nemiscata pana dimineata. La fel si fiul meu, si nici el nu mai face in pat de multi ani.
Noroc cu Lili ca-i slaba si mai gasesc pampers pe marimea ei:)

Mergi la inceput

Si noi am avut asa zise probleme cu auzul anul trecut,l-am dus la orl ca intrasem la banuieli ,imi spunea si educatoarea ca nu o aude .Nu are nimic copilul ,e specific varstei de 5-7 ani .Asa mi s-a spus .Noi polipi nu am avut .
Gaby ,atat cat ma pricep eu ,cata psihologie si pedagogie am facut si eu la scoala ,cred ca atat vorbitul cat si pisu noaptea sunt tot probleme psihologice .Daca nimeresti un psiholog bun ,in cateva sedinte se rezolva ,numai sa coopereze puiuta ta .
Ruxandra eu sunt vesnic lipsita de vlaga dar ma straduiesc dimineata cand ma trezesc sa vad partea plina a paharului .E un mod de a merge mai departe in situatia mea.Am zile in care nu m-as da jos din pat ,dar trebuie .Daca m-a lasat Dumnezeu pe aici inseamna ca oi avea si eu un rost pe lumea asta .
Va pup si va imbratisez ,Iustina

Mergi la inceput

Mama ce lene e pe aici !Sau vremea frumoasa v-a scos in parc si nu aveti chef de scris pe forum ?
si aduc subiectul de pe pagina 3 inapoi unde ii e locul pe pagina 1 .

Mergi la inceput