Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Buna.

Cum ai reusit si mai ales in cat timp ai slabit 14 kg?
Am nascut acum 8 saptamani si 2 zile o fetita si dupa nastere am ramas cu 10 kg din care am reusit sa dau jos 5 kg. As vrea sa le dau jos pana pe 8 septembrie, la botez. Cum nu pot sa tin cura de slabire (alaptez) si nici la dulciuri nu ma pot abtine sa renunt in totalitate incerc sa nu mai mananc dupa 19:00 si mi-am cumparat si un stepper. Sper sa reusesc sa fac 4000 pasi/ zi (adica -570 kcal).
Imi doresc atat de mult sa intru in hainele de alta data, cand aveam 48 kg. Dar acum ma multumesc si cu 50.

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

quote:
Originally posted by vbartan

Am eliminat painea, dulciurile, fainoasele, grasimile. Mananc fructe, iaurt degresat, cateodata rondele de orez expandat, legume (fara cartofi, fasole sau mazare uscata), carne de pui si peste.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, fetele si felicitari pentru kilele pierdute!
ma inscriu si eu in clubul vostru, ca trebuie sa iau masuri rapid
pe scurt: inainte de bb: 170cm/55 kg
luna 9: 75 kg
acum, la 1 an jumatate dupa ce am nascut: 62kg

tinta mea e 55, insa o sa fiu in extaz in momentul in care o sa trec sub 60

De mancat, am inceput sa mananc mai putin, fara fainoase, prajeli si alte nebunii culinare, delicioase si apetisante, o sa incerc sa renunt si la dependenta de Coca Cola+multa apa.

Miscare: cand am timp - ca sunt singura cu pitica 80% din zi- Pilates sau Cardio sau alte exercitii de pe net.

Succes si voua in continuare!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Noe bine ai venit si bafta cu pierderea in kg, tine-o tot asa si sigur o sa reusesti.
Ai grija la ispite!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Noe, bine ai venit! (noi ne stim si de la scorpiutze). Multe kg date jos iti doresc, sunt sigura ca vei reusi.

fetelor, eu de cateva zile am ajuns la 49.2 kg. Vreau sa ma opresc aici si sa incerc sa ma mentin prin zona. Tineti-mi pumnii sa reusesc. Ieri a fost o zi de exceptii, am papat doua feliute de paine prajita cu salata de vinete, am mancat o inghetata, o jumatate de pizza si 2 piersici. Si azi dimineata aveam tot 49.2 kg. Mai am azi un plic de ceai antiadipos si de aici incolo ma lupt cu mentinerea.
Mai vroiam sa va intreb de ceaiul asta antiadipos, pe ce perioada de timp poate fi consumat? Daca stiti, va rooog. Oricum eu nu am vazut efecte spectaculoase doar ca am rezolvat cu el mersul la baie dimineata. Ritmul de slabire a fost acelasi ca si inainte de a incepe sa beau.
na va pup si va doresc spor la pierdut kg.

Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

nimeni...

eu sunt la 48.2 kg. si ma lupt sa ma mentin...
voi?

Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Bravo, Nina, tine-te tare, si nu te lasa, cum am facut eu. M-am vazut la 54,5 kg, si am mancat 500g de tort, de ziua mea, plus alte mancaruri si a doua zi am ajuns la 55,5 kg, asa sunt acum, dar bineinteles ca, iar m-am apucat de dieta. Cum ziceam, vreau sa ajung la 52, fotomodel cum zice al meu.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Matilda, multumesc. Ma tin pe pozitii. Si sunt sigura ca si tu vei reusi. 3 kg nu sunt mult deloc si pleaca repede.
Acuma legat de tort si eu am papat de ziua fetei mele o feliuta si am papat si a doua zi dar din fericire acul cantarului nu s-a miscat in sus.
si spor la slabit.

Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Fetelor, ce-ati mai facut? cum stati la capitolul kg ?
Ina cum merge? ti-ai atins idealul, te mentii? da-ne un semn...
Personal , din vara tecuta m_am mentinut la 55 kg, pana la sarbatori, cand am luat 2 kg, iar de doua saptamani, m-am apucat iar de dieta, si acum sunt la 56 kg dimineata pe nemancate. Idealul e sa ajung la 51 kg pana in vara.
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput