Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 18
miria_cristina spune:
Bravo!
Bafta in continuare!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
udia spune:
Buna seara fetelor
Azi dimineata m-am cintarit si aveam 72 din 74 kg.A fost o zi mai usoara deoarece am fost toata ziua la servici.Deci nu am fost tentata sa mai umblu in frigider.Asa a mai trecut o zi.
Va doresc spor la slabit
vbartan spune:
Buna seara va spun si eu
Eu tot stagnez. Azi am papat 3 felii de sunca de pui cu putina branza Almette, o rosie. La pranz am papat conopida cu ficatei de pui si putin mai tarziu am papat 2 kiwi si un mar. Si azi am baut foarte multa apa.
Udia, felicitari! Hai ca reusim noi fetelor pana la urma.
Ina, timp nu prea am si nu prea stiu sigur cum dar parca nu as vrea sa ramanem fara listuta asa ca eu m-as ocupa de asta daca ma indrumati si voi cate putin.
noapte buna va doresc
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
ina C spune:
buna dimineata!
nu stiu nici eu cum se face, dar ma interesez la fetele de la celalalt topic unde activez( azi-miine).
va doresc o zi minunata si cu mincare putina!
noi iesim astazi, asa ca mai vb diseara.
MD: salata de rosii cu urda, ou, suc de citrice, cafea( eu asa maninc , mult dimineata)
pupici, ina C
ps: cred ca mi-a venit o idee: sa reeditez prima postare si sa punem acolo lista.voi dati datele:inaltime,greutate initiala si data, virsta, greutatea in fiecare marti( asa as vrea pt ca asa declar la celalalt topic si nu as vrea sa ma incurc), greutatea tinta.Asta deocamdata, dar va rog sa completati si cu alte informatii daca doriti.
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
noi2 spune:
Ar fi o idee buna Ina..shi am putea face un cont de utilizator comun, in cazul in care cea care deschide subiectul nu o poate face mereu.. daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi.. as fi incantata.. nu ca ma descurc eu cine shtie ce.. dar oricum...incercarea moarte n-are.
On topic: eu m-am cantarit ieri, 55,900 .. deci cred ca e diferentza de la blugi la bermude, nushtiu daca am de ce sa ma bucur prea mult..oricum, m-am cam abzinut de la papacica.. de exemplu, ieri:
MD: (la 12)..suc de portocale(2 portocale),un iaurt 0% cu cereale
pranz: o maaaaare salata cu lamaie shi 2 filete de vita la gratar
seara: o felie de pepene..mai tarziu un iaurt..
Bine, am sarit calul de 2 patratzele de ciocolata shi marea durere, muuuuuuuuuulta cola..
Sa vedem azi ce shi cum...o zi buna tuturor
..shi te iubesc...
vbartan spune:
Ina, pentru acest capitol va trebui editat mesajul tau de inceput. Voi incerca sa fac o listuta si cand va fi gata eventual ti-o trimit pe pm si o postezi tu in mesajul respectiv. Problema e cu modificarile ulterioare dar o dam noi de capat.
Si acum vreau sa va spun ca azi dimineata aveam 56.2 kg deci 300 gr in minus. Ce ma nelinisteste este ca a crescut din nou procentul de apa in organism. Oare ce nu fac bine? Azi voi papa 3 felii de sunca de pui cu branzica si rosie. La pranz am conopida fiarta cu piept de pui la cuptor gatit fara grasimi. Si mai pe seara ceva fructe, mai am niste kiwi si cred ca le pap pe alea.
Noi2, eu ma cantaresc la pielu gol ca sa fie concludent, plus ca o fac dimineata dupa ce am fost la baie si inainte de a bea sau a manca ceva. Pe parcursul zilei eu nu ma mai cantaresc.
Spor la slabit si weekend maxim va doresc
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
udia spune:
Vbartan felicitari.
Astazi nu mam cintarit .As vrea sa ma cintaresc doar luni sa vad daca am facut progrese.
Meniul zilei de astazi este:
Dimineata un mar,la amiaz o supica de legume si probabil un pireut cu ficatei,seara un greg.
Apa cit cuprinde.
Fetelor va doresc un wekend placut si...spor la slabit.
udia spune:
Vbartan felicitari.
Astazi nu m-am cintarit .As vrea sa ma cintaresc doar luni sa vad daca am facut progrese.
Meniul zilei de astazi este:
Dimineata un mar,la amiaz o supica de legume si probabil un pireut cu ficatei,seara un gref.
Apa cit cuprinde.
Fetelor va doresc un wekend placut si...spor la slabit.
Scuze din graba am gresit unele cuvinte.
ina C spune:
quote:
Initial creeata de ina C
e a n-spea tentativa pe care o am!
mi-e si rusine sa spun cite kg am...(84), in conditiile in care la sfirsitul anului 2005 ajunsesem la 74( ce vremuri...).
Dar de astazi gata cu poftele , mincatul in permanenta, cisternele de dulciuri etc.
Nu am ales o dieta clasica.Am incercat sa elimin piine, dulciuri, sucuri, alcool, in totalitate, sa nu maninc dupa ora 19, cantitatile sa fie rezonabile si sa fac si putin sport ( la serv am mers pe scari, iar acasa am facut 3 minute de stepper).
Acest subiect este pentru cele mai putin consecvente, care mai gresesc pe ici pe colo.M-am mai incris pe la diete si subiecte de pe forum, dar nu am reusit sa tin ritmul niciodata.
Asa ca...va astept,ina C
Asa a inceput...
ina C GI=84 la 01.02.2007, 34 ani,GA=73 la 28.05.2007,GT=64
Ina - Cornelia
ina C spune:
Fetelor, imi pare rau, dar nu mi-a iesit...
Daca vrea cineva sa deschida subiect nou si poate ii iese o listuta.
Imi cer scuze, dar nici timpul nu imi prea permite.
ina C
Ina - Cornelia