Pasaport pentru a intra in Austria?????
Urmeaza sa plec in Germania si firesc ca voi intra si in Austria. Numai ca am auzit ca la granita se cere inca pasaportul. Al meu a expirat si nu l-am mai reinnoit.
Sunt intr-o mare dilema, n-as vrea sa plec si sa fiu nevoita sa raman prin Ungaria. Voi ce stiti, se trece cu cartea de identittate sau vi s-a cerut si pasaportul?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Raspunsuri
diana21 spune:
In 6 ianuarie am fost in Austria si am trecut doar cu buletinul, si in Ungaria si in Austria.
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
ymcar spune:
Doar ce m-am intors din Austria duminica. Am avut pasaportul la mine, dar nu l-am scos, nu mi l-a cerut nimeni. Au acceptat cartea de identitate, era clar ca o cunosteau deja, nu se uitau deloc la ea ca la OZN-uri.
My life stinks
mira_m spune:
Totusi o cunostinta de-a mea a fost intoarsa din drum. Ma gandeam ca e caraghios sa-mi fac alt pasaport acum cand se presupune ca putem iesi din tara si fara el.
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
roxanaz spune:
pai pasaportul iti e necesar in orice alta tara care nu e membra UE...si-s destule. asa ca tot mai precaut e sa il reinnoiesti, parerea mea.
Roxana
mira_m spune:
Da, numai ca imi trebuie in scurt timp, nu prea mai am timp sa il reinnoiesc!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
hevia spune:
o prietena de-a mamei mele a trecut acum 3 zile prin austria.au cerut pasaport ....acum nu stiu!bafta
Maiotra spune:
Pot pleca la Torino cu avionul doar cu buletinul? Ca as vrea sa plec sapt viitoare si pasaportul imi expira in aprilie (nu mai am alea 6 luni...)
ardeiash spune:
normal nu trebuie... uite aici: http://www.europafm.ro/&files/ghidul-cetateanului-roman-in-ue.pdf insa, bineinteles ca vamesii sunt niste porci... si ne trateaza cum numai ei stiu... tine de politica fiecarui stat. de ex in belgia nu poti intra fara pasaport. asa ca.. poti risca, daca nu intrebi pe cineva autorizat. sa nu poti pleca din tara... intreaba la ambasada romaniei din tara unde urmeaza sa pleci" ei stiu cel mai bine.. sau la politia de frontiera>>
succes!
s-auzim numai de bine! si
Letitia1 spune:
Depinde numai si numai de vames. Daca are chef treci cu buletin, daca nu, nici pasaportul nu-i destul. Stiu oameni care au trecut cu buletinul in UK si altii care au avut probleme si cu pasaportul. Ca cica de ce li s-a refuzat viza acu nu stiu citi ani? chiar daca acum nu mai e viza.