casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

bey, unt mamica nu a mai postat din 30.11.3006.ea intra ceteste, nu are ce spune si poc un mediocru.

mey, 3006 ?!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Danelutza pe unde e?

... in umbra, va cetesc

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange

va dati seama simply asta cat si-o roade unghiile ca si-a pierdut stelutele de general,inimioarele si rangul de sef de turma de pe dc?A ramas numai cu 2-a oitze dupa ea (adinell si florareasa)

mai dar asta "laura R" imi suna cunoscuta.
detectiv ai dosarul?

Mey, cine-i florareasa, ca eu n-am priceput
Iar Laura R, nu-ti fa probleme, ca daca te uitzi la alte subiecte unde au mediocru, voteaza peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Danelutza pe unde e?

... in umbra, va cetesc

bine ca nu ne votezi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Gata.M-am hotarat ce fac de papa.Ciorba de burta.Nu ma culc pana nu pap

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Si eu am facut, dar in stil italian, cu cartofi si suculetz de roshii

Mergi la inceput

Dana banana votat

Emilly, Bebitzu pentru mine nu conteaza daca a fost curiozitate sau ce a fost, important e ca ne-atzi indragit si ca v-atzi alaturat noua. ... io dau de beut si sper ca acum e totul clar in relatziile noastre, nu disparetzi ca va gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Georgy pune masa ca vin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey ... io v-am dat numa' cate 5 stele ca va iube de nu mai pot bey....
Danelutza io mai am de asteptat pana sa pap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Emilly, Bebitzu pentru mine nu conteaza daca a fost curiozitate sau ce a fost, important e ca ne-atzi indragit si ca v-atzi alaturat noua. ... io dau de beut si sper ca acum e totul clar in relatziile noastre, nu disparetzi ca va gasesc [/size=2]

Daniela si micuta Isabella [/font=Georgia]

Nu dispar mey caci tu imi esti cea mai draga!

fug numa' un pic in bucatarie si revin, promit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Si io v-am dat numai 5 stele,v-as da mai multe dar n-am vrut,na sac,sac...

Fug sa fac baie copilului plangacios,ma exaspereaza,nu mai pot face nimic ca-i tot calare pe mine si toata ziua se smiorcaie...tot ce vede vrea si daca nu-i dau urla...

Am o gramada de treaba,ma mut am gasit un alt ap mai ieftin,stau cu chirie daca a-ti uitat cumva si vreau sa-mi dau drumul la o afacere,sper sa_mi iasa si mai am si cu asociatia.....imi vine sa o iau la fuga

la imbaiat copilul si poate revin mai tarziu.

Mergi la inceput