casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor da nu bem nimic?
sta, asa pe uscat?

sa curga rauri de

bebeluselor dans

PS fetelor pe culinar vad scrisul normal, desi daca intru pe alte situri tot naspa vad.oare o fi ceva semn, sa stau daoar pe culinar ca sa invat sa gatesc.oare ce puii mei sa fac ca sa vad si aici bine?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa asa rauriiiiii
aberatii pot sa daau si io ca ete ce nr amcate am dat pana am ajuns aciam dat numere multeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

fetelor da nu bem nimic?
sta, asa pe uscat?

sa curga rauri de

bebeluselor dans

PS fetelor pe culinar vad scrisul normal, desi daca intru pe alte situri tot naspa vad.oare o fi ceva semn, sa stau daoar pe culinar ca sa invat sa gatesc.oare ce puii mei sa fac ca sa vad si aici bine?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Musai sa faci vreo 2 praji sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

fetelor da nu bem nimic?
sta, asa pe uscat?

sa curga rauri de

bebeluselor dans

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

esti mortala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, cuscra si georgi voi radeti de o blonda chioara.mai da io abea vaz ce scrieti voi.
pe culinar am aterizat din greseala.ma dusai dupa poza lui danutza.da nici de-a dracului nu gatesc.
sper sa rezolve baietii dimineata problema.acu dorm si iar am concert de sforaituri in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Ura merge netul.....Soramea a fost azi la medic si mi-a dat ptr. infectia urinara ; Nolicin. Azi a venit o prietena la mine si stiti cum se gasesc care in loc sa incurajeze , darama.A inceput sa spuna; Cadaca nu te impacai!Ca daca nu te urcai !Ca daca nu plecai!Stitii voi' ,,Daca si cu parca" Nu ma deranja, ca de fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.Dar cu daca a inceput cu daca a terminat.Dar un porumbel negru ia iesit pe gura;Ca daca ascultai nu ajungeai handicapata? Am crezut ca imi cade tavanul pe mine.Si ce credeti ca am facut; i-am tras o`palma.....va vine sa credeti ce am putut sa fac.Mai era in camera soramea, mama ...au ramas masca.Eu stiu ca una e sa te nasti cu un handicap......si alta e ca am patit io.Si la cate am suferit si am tras, cata durereb imi provoaca recuperarea sa mai indrazneasca cineva sa mai spuna cava....ca .Bine am trimis-o la plimbare si i-am spus sa mu imi mai iasa in cale.Soramea mi-a spus ca in momentul ala cand am auzit ce a spus ma inegrisem la fata, ii era frica sa nu lesin.
DOINA mai zapacit cu nisinata ta, ia pregateste o litruta si ptr mine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

tot pe fuga sunt...

barby,ai toata aprecierea mea.Esti extraordinar de puternica.Eu sa fi fost in locul tau nu cred ca avem reactia ta.BRAVO.Cu siguranta DD este si va fi tot timpul in preajma ta.
Sanatate maxima

olga face naspa.
Tony are deshidratare medie.Nu face pipi de 24 de ore.Daca pana maine refuza mancare si lichide vor merge cu el la perfuzii...
Nici Olga si nici colegul ei nu sunt bine.Olga abia a stat astazi in picioare la munca
Of.Of.Of. numai belele

despre mine ce sa va spun...
nici eu nu sunt grozava.sunt in zilele mele naspa
maine din nou am o zi plina.Dar de data asta va fi mult mai placut decat astazi dat fiind ca toata ziua sunt prinsa in activitati cu copii.
Nu am citit din urma.Va rog sa ma iertati.imi este si frica sa nu dau peste cine stie ce rautate si la dispozitia pe care o am...
Va pup pe toate in ce ordine vreti

sa aveti un week. placut

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

"Uite asta http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14131&st=20 a ieshit foarte gustoasa si buna, dar n-a ieshit asha motzata ca a Pocai, la sfirsitul paginii e poza la prajitura facuta de mine dar de vina a fost smintina , deshi s.-a mincat toata in citeva clipe, adica o seara si urmatoarea dimineatza"

Danuta, am facut si eu prajitura insa nu mi-a iesit asa pufoasa, cred ca am pus prea multa faina, insa ca gust este super. pentru reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Cami, un week placut si distractie placuta maine.
somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GABI,hahahah,ce-am ras cand am citit,deci tu taur si sotul peste...la mine e invers,eu peste si sotul taur... la voi si la pitic!!!

DANELUTZA ,super ca a dormit gaza mica mai bine noaptea..mei,e si vorba de varsta,creste si se tot schimba...si al meu a facut la fel,si nu dormea la pranz mai mult de o ora jumate cand avea ca puiuta ta,iar seara se mai trezea si el,cam tot asa...acum doarme cam 2 ore la pranz,fugim prin parc o groaza si seara la 9 e rupt,doarme pana la 7...uneori viseaza urat atunci mai plange si ma striga...asta e cu puiutii,cresc si isi mai schimba din ritualuri
Da ce prajii faina ai facut...eu am vazut ca era destul de crescuta,de ce nu ai fost multumita???

Maine bag si eu Alba ca zapada si o placinta cu branza de vaci(am gasit aici ceva asemanator,sa vedem cum o iesii)...asa ca am sa va vad doar spre seara!!!

Da voi sa bagati pagini de aberatii ca mie imi place

OLGA sanatate lui Tony,offff,dragutul de el...si ma gandesc ce-o fi in sufletul parintilor...CAMI ,cand mai vorbesti cu ea sa-i spui sa fie tare,stiu ca nu e usor ...de ce mai merge la munca daca e asa nasol cu puiul?...ufffff,viata asta!!!

CAMI si tie sa-ti revii..hai mai pestoaico ce ai patit?...vin zilele noastre imediat...eu imi fac deja planuri si parca ma simt mai bine

No, pe toate si ne auzim maine,pe seara...sa fiti cuminti...sa beti mult si sa dansati la fel de mult

Week end placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput