casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

fetele ...noi plecam..nu stiu daca mai venim samb sau duminica

va pupam pe toate

si petreceri frumoase

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

sunt la fina si am intrat sa va salut

vb mai tarziu

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

am uitat sa va zic...am vazut de dimi pe National TV

umplutura pt clatite exotice

branza de vaci
smantana
mandarine
ananas
coaja de lamaie
zahar vanilat / miere de aloe...........se amesteca toate...etc si se umplu clatitele

aratau demential si foile de clatite se ruleaza ca sarmalele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

beyyy va spusei ca stau in pat cu calc cu totasa ca nu'mi mai aratati bata aia...
banana face sarateleee...da le manc io

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

unde sunteti ,fetelor?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

eu-

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

- si eu sint

Olga ce mai face Tony, cum se mai simte ?

Ioana ai terminat treaba ?

Georgi prea ma omorise odrasla anul asta, de aia am incercat si eu sa vad daca-mi merge cu somnicul, se cam strimba cind o trezesc pe la 3 jumate, dar... se conformeaza ca n-are incotro

Dispar sa vad ce contzine prajitura televizor, daca cumva se face singura, o incropesc miine. Deja vecinul a venit cu cei doi copilashi, ca vine doar la sfirsit de saptamina la casutza de aici, iar soatza m_a intrebat, ce praji am pregatit. Bag sama ca i-am invatzat cu narav rau pe totzi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si io tot prin bucatarie, deh daca altceva nu stim
acu' pun masa, apoi baita si . moama ce o sa mai dorm miine, ca nu mai suna ceasul la 7
io am reteta asta cu somnul de vreo citeva luni. asta vara dormea gagica si cite 3,5 ore la prinz, va amintiti... acu' max 2 ore si ii dau trezirea
hai cu aberatiile ca s-a mai dus un capitol

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

georgi, iertaciune, m-ai intrebat de mai multe ori de meniu si io am tot uitat sa-ti raspund, sper ca nu te-ai supi pe mine
aperitivele sunt baza, ca friptura poti face orice animal la cuptor.
am facut salate cu maioneza (ton, cruditati, vinete, ciuperci), mezeluri( salamuri, feta, cascaval, etc), cornuletzele cu cirnaciori (s-au batut pe ei invitatii), chiftelutze,icre, legume, foetaj cu piept de pui si cam atit cred...

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Nu va mai luati mey de olteanca.E cuminte.Sta in pat ca are laptop....Hai fato ca te aparai
Alinutza nu m-am supi.Tot pe-aci bat si eu dar mai fac si salata beouf(asa se scrie?), porc si pui la Punga magica sa nu mai stau eu dupa ele si praji la greu.Am retete de brownies si de krem a la krem de la Miha.Le incerc, fie ce-o fi.Nu le-am facut niciodata sper sa n-am surprize si nani bun.

Restul?Unde umblati?N-ati mai terinat cu bucatareala?

Mergi la inceput