casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La noi nu-i spoare e inorat,parca sta sa ploua sau sa ninga,aseara a batut vantu foarte tare si a plouat.

Danelutza plimbare placuta,mai stau putin si eu ,sa mi se mai limpezeasca ochii si plec si eu cu pustiu la plimbare,poate ne intalnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fetele pupare.Am fugit si eu.Si la mine-i soareee...
Cand ma intorc ma duc sa-mi iau maimutza de la tara.Offf...mi-e asa dor de ea...Stau si ma gandesc ca asa le-o fi dor si parintilor nostri de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

gata plimbarea,Danelutza?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Mmiha,hai odata !
cand ajungi si la noi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.....de unde m-ai vazut???

pupici la fete

suntem in vizita diseara plecam

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

te-am simtit ,mai Mmiha!

Dana

Mergi la inceput

offf offf

bai m-am saturat de tote anunturile astea nenorocite din ziar.....de toate cucoanele care te intreaba...cam ce salariu ai dorii...m-am saturat de viata asta numai pe drumuri de la un interviu la altul si m-am saturat de nenorocitii de directori care te accepta pt job (iti explica ce si cum, conditii cerinte, etc) si cand te prezinti luni la prima ora iti sun ca le pare rau , ca postul sa ocupat dar ca ramai in baza lor de date

...o chestie care miroase rau a kk

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Miha,ai incercat la un call center sau nu te intereseaza?
am inteles ca au salarii bunicele.am vazut la tv o emisiune. trebuie doar sa stii o limba straina la nivel mediu.

Dana

Mergi la inceput

Maria a fost racita toata saptamana, a stat acasa....eu am colindat din firma'n firma....colegu sa odihnit ca mai are o sapt concediu....

ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput