casnicutze sexy (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

simo , sper ca nu esti pofticioasa.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

prea tarziu
da sa traiasca ciorba la cutie! maine is prima la alimentara. si daca nu imi fac o ciorba radauteana! sau o sarbusca daca stiti

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bianca am adus-o, merge inainte de ciorba de burta! Cnd lumea doarme noi chefuim!!!!!!!!si asa e viata scurta, nu vreau sa o dorm!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

simo - sarcina usoara si bb sanatos si vesel.am vazut pozele...esti o dragutza!
bia - stef e bine, sanatos....multumesc de intrebare////
despre discutiile de mai devreme nu spun decat atat: gustul sangelui este placut vederii mele!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

nu am intrat sa va sparg gasca ci doar sa-mi argumentez votul!amenintarile tale ma lasa recemi-ai dovedit inca odata ca punctu tau forte e mahalua!cat despre faza cu mama si familia mea imi faci greata ..pt ca sunt oamnei pe care nu-i cunosti si nu cred ca e cazul sa intreci limita bunului simt!

ilinca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Mamico, te rog eu frumos sa lasi discutia asa...nu cred ca avem nevoie de asa discutii!ca avem sau nu bun simt e treaba noastra si votul tau!Eu ma simt extraordinar de bine cu fetele si repet:oricine greseste!Invata sa ierti!si te vei simti mai bine!Eu daca imi da cineva o palma, ii intorc si obrazul celalalt!Nu ma deranjeaza...si ce daca?Daca se simte bine...dar sunt in zodia gemenilor, si astept o viata!si prin pana la urma...daca nu ai placere sa ne citesti, voteaza ce vrei!Da dovada de maturitate, e un forum virtual unde ne spunem si noi anumite lucruri!Nu e un camp de lupta!Ce Dumnezeu?doar suntem oameni maturi!sau nu...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Eu sunt aici!poate s-au speriat!si au fugit...mi se facuse somn, dar ...mi-a sarit acum!somnul!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

n-am disparut nicaieri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Nu inteleg de ce va deranjeaza cine si cum voteaza topicul… Votul e o chestiune personala, libera si nu trage dupa sine explicatii suplimentare si atata vreme cat exista aceasta optiune, lasati lumea sa si-o exercite, ce va framantati atata?
ange, iarta-ma, ce cruda poti fi … Vorbesti de perversitate? Hmmm… In arhiva DC gasim oricand mesajele de simpatie si sustinere fata de sunt_mamica si familia ei. Chiar e urata atitudinea ta, no offense.
Si la facut bascalie, unde nu e cazul si rostul, sunteti bune, asa ca dati-i batai, daca s-ar vota si in sensul asta, ati avea numai 5 stele. Na, e treaba voastra, have fun si nu mai fiti asa dictatoriale, lasati libertatea de exprimare a omului in pace, sa voteze pe cine, cand si cum are chef.
Nu ma cobor sa va citesc replicile acide si insipide ale unora de pe-aici (spun unele, pt ca, sunt si fete care imi sunt dragi, nu le enumar, pentru ca iar risc cerere de explicatii), asa ca “distrati-va” in continuare, ofticandu-va si atacandu-va singure, in penibilitatea voastra! Ciao!

Mergi la inceput