gradinita pisicel
stie cineva informatii despre gradinita pisicel din sectorul 4?as vrea sa-mi inscriu piticul aici si sunt foarte curioasa ce parere aveti si voi. poate cineva chiar are copilul aici si imi poate da mai multe informatii folositoare.mie mi-a placut mult desi e cam mica.astept cu nerabdare
Raspunsuri
mami1 spune:
HEEEEEY nu raspunde nimeni?????nimeni nu stie nimic de gradinita asta?????
Va rog ajutati-ma cu o parere macar si mica mititica.
Multumesc
mami1 spune:
da si mie mi-a parut foarte mica, dar imi plac mult educatoarele si directoarea.mi se par foarte implicate.cred ca asta e mai important decat conditiile materiale.multumesc pentru raspuns oricum.
ingridnen spune:
Anul trecut pe vremea asta, cand eram in "cautari" pentru Cristi, am vizitat mai multe gradinite din zona. Pisicel nu se infiintase atunci. Insa nici una din cele particulare vizitate nu m-a incantat - am vazut Ursuletul de Plus, Melba si Scooby Doo. raportul calitate /pret lasa mult de dorit... plus ca "doamnele" sant numai miere la inceput - ca ulterior sa fii patit, cate am citit pe forum nu-mi venea sa cred.
In final l-am inscris pe Cristi la Gradi de stat, Nr. 25 (acum e nr. 30) pe Frigului si pot spune ca sant multumita. A invatat multe lucruri, merge cu placere la gradi, au si activitati (teatru etc) si pretul e incomparabil mai mic fata de gradinitele particulare. Chiar si cu fondul clasei, rechizite etc. si mici atentii pt. personal nu ajungi in medie la mai mult de 2,5 milioane lei (vechi) pe luna
Spor la cautat !
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni
Anady_Diana spune:
Ce ma bucur ca adevarul iese la iveala in cazul anumitor "gradinite" si parintii le sterg de pe lista de posibile locatii SIGURE pt copilasii lor....Timpul le rezolva pe toate, bine a zis cine a zis!
luiza79 spune:
Hmmm...Adevarul... Ce usor e sa scrii lucruri rele si imediat esti bine vazut de ceilalti. Daca cumva scrii de bine iti sare lumea in cap ca faci reclama.
Totusi nu pot sa nu remarc tonul acid pe care il insinueaza ella2001, sa fim seriosi daca erau camarute unde abia ai loc sa intri atunci unde mai erau copiii? Dar probabil ca nu mai conteaza asta ci doar ca trebuie sa fie foarte mica, nu? Totul este foarte mic, chiar minuscul ca in tara piticilor. Ma mir doar cum ai reusit sa intri pe usa, Gulliver.
Draga mami1, eu ti-o recomand cu caldura, pentru ca eu apreciez ce fac cu copilul meu acolo si noi nu mergem la gradinita ci la casuta din povesti.
Va pup.
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by luiza79
Totusi nu pot sa nu remarc tonul acid pe care il insinueaza ella2001, sa fim seriosi daca erau camarute unde abia ai loc sa intri atunci unde mai erau copiii? Dar probabil ca nu mai conteaza asta ci doar ca trebuie sa fie foarte mica, nu? Totul este foarte mic, chiar minuscul ca in tara piticilor. Ma mir doar cum ai reusit sa intri pe usa, Gulliver.
Draga mami1, eu ti-o recomand cu caldura, pentru ca eu apreciez ce fac cu copilul meu acolo si noi nu mergem la gradinita ci la casuta din povesti.
Am dat cu turnesol peste monitor dar tot n-am remarcat aciditatea mesajului Elei.
Acida, bazica sau neutra, observatia Elei este insa corecta: oricat de frumoasa este casuta din povesti, plamanii copiilor au nevoie de niste metri cubi de aer. Educatie, educatie, dar sanatatea este inainte de toate.
simali spune:
Capcaunule, daca vre-odata o sa se infiinteze pe undeva o "Garda de fier a parintilor" (ceva gen o organizatie de procesomani care sa dea gradinitele proaste in judecata si care sa picheteze Guvernul zi si noapte pentru schimbarea legislatiei in vigoare) promit solemn ca te invit si pe tine. Si tu daca aflii de una sa nu uiti sa ma informezi. 

alice
elly_b spune:
quote:
Initial creeata de mami1
stie cineva informatii despre gradinita pisicel din sectorul 4?as vrea sa-mi inscriu piticul aici si sunt foarte curioasa ce parere aveti si voi. poate cineva chiar are copilul aici si imi poate da mai multe informatii folositoare.mie mi-a placut mult desi e cam mica.astept cu nerabdare
ai inscris pana la urma puiul acolo? si noi cautam gradi si am vizitat pisicel
am renuntat la orice alte variante din diverse motive si au ramas pisicel si aniela. luni le mai vad o data si cu tati din dotare si ne hotaram
daca atiu mers acolo pana la urma da-mi si mie mai multe detalii
mami de
annelies (30.06.2005) poze gaga mic si dulce