intrebare ptr fetele din Roma

intrebare ptr fetele din Roma | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,

va scriu din Cluj cu o intrebare: urmeaza ca de la firma la care lucrez sa trimit in excursie la Roma un grup mare de 25 de persoane.
am doua hoteluri care mi-au confirmat nr de camere , amandoua pe via Aurelia care stiu ca e f lunga.
unul e WALDORF si unul Princess

care mi-l recomandati ?

multumesc

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Cristiana
nu sunt din Roma si nu e nimeni din Roma dintre fetele active cu sfaturi de la italience .. ca mai sunt italience pe DC dar nu le cunosc si nu pot vorbi in numele lor ..

Waldorf ( cel pe care l-am gasit eu pe net) nu e pe via aurelia ci linga pe Via Andrea Alciato 14/16 .. daca vorbim despre acelasi hotel
aici gasesti harta ca sa iti dai seama exact pe unde se afla :
http://it.venere.com/hotel_roma/aurelio_e_monteverde/hotel_waldorf_b_h_hotels.html?action=location
si aici comentariile despre hotel care sunt bunicele
http://it.venere.com/hotel_roma/aurelio_e_monteverde/hotel_waldorf_b_h_hotels.html?action=user_rating
in plus e aproape de statia de metrou si asta e f important, la 20 min de Termini de unde poti schimba si ajunge in orice colt al orasului.

si Princess
VIA ANDREA FERRARA 33 - (VIA AURELIA 619)
e la 15 minute pe jos de statia de metrou cornelia ( afirma chiar ei in pagina de prezentare ) .. in vreme ce Waldorf e la numai citeva sute de metri de Cornelia ( zic comentariile clientilor) ... asa ca eu l-as alege pe cel mai aproape de metrou caci seara cind te intorci la hotel rupt de oboseala nu iti arde de plimbari pe strazi .. parerea mea

poate ar fii bine sa intri www.tuttocitta.it/tcolnew/index_tcol.html#sez=1015&com=Roma&ind=&nc=&cerca1=&x=44?ct=&st=undefined&cs=&nm=&v=1&c1=Seleziona dalla lista...&com1=Roma&to1=&civ1=&cerca1=&x=44&y=20" target="_blank">aici
in stinga gasesti
Mappe e ricerche
jos la citta completezi Roma
la indirizzo scri : via ... cum se cheama fiecare strada
apoi la n° numarul civic... si o sa iti arate exact unde se afla fiecare hotel, si vei afla cit sunt de aproape de metrou ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

harta metroului
http://www.metroroma.it/MetroRoma/HTML/IT/Servizi/Muoversi+a+Roma/MetroA.htm
e linia A cea cu statia Cornelia ...
metroul are iesii pe :
-via monti di creta
-circonvaliazione cornelia
-via aurelia
- via boccea

asta ca sa iti faci o idee care e cel mai apropiat hotel de metrou si iesirile lui ...

eu sper ca macar asa un pic ti-am fost de ajutor..
despre conditiile de cazare nu stiu nimic caci n-am stat acolo , dar cred ca nici cineva care locuieste in Roma nu ar putea sa iti zca mare lucru ...
oricum hotelurile sunt ok mai ales cele de 3 stele in sus .. cite stele scrie atitea are ... si sunt curate iar angajatii draguti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

multumesc mult de raspuns Crista

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput